-->
Space Tail: Every Journey Leads Home 2022 sonbaharında başlıyor

Space Tail, yakın gelecekte mevcut ve önceki nesil konsollarla birlikte Steam ve Nintendo Switch’te
mevcut olacak.

12.05.2022 | ulasufuk

Longterm Games ilk oyunlarını duyurdu- kendini keşfetme ve etrafındaki
dünyayı anlama hakkındaki uzay hikayesi Space Tail: Every Journey Leads Home. Bu 2,5D platform
oyununda, uzaya gönderilen ve oradaki az çok dost canlısı yaratıkla tanışan Bea adlı köpeğin,
oyuncularla birlikte yaşadığı destansı maceralardan oluşan hikayesine tanık olacağız.

Ori and the Blind Forest, Inside, Limbo ve Journey gibi oyunların hikayelerine hayran kalanlar için Space Tail’in hikayesi, insanların uzayı fethetmeye çalıştıkları, daha doğrusu yeni başladıkları gerçek olaylardan ilham alıyor. İnsanlar uzayı kendi başlarına keşfetmeden önce, birçok hayvan yıldızlara giden yolu açıyordu- onlar, birçok insanın yıllar sonra karşılaştığı şeyi yakından ilk görenlerdi. Ne yazık ki, çoğu bu yolculuktan sağ çıkamadı… Bea hariç.

Space Tail: Every Journey Leads Home’daki oynanış üç mekaniği temel alır: duyular, ilişkiler ve yoldaşlar.

Duyular- Bea bir süper köpek değildir. Herhangi bir insanüstü ya da daha kesin olmak gerekirse: süper köpek güçleri yok. Tıpkı diğer köpekler gibi sadece duyularına güvenebilir: koku, görme ve işitme. Bunlar, hedeflerine ulaşmasına ve tehlikeden korunmasına yardımcı olacak “dedektif modu” adı verilen mekaniğin ana unsurlarıdır. Bilinmeyen bir ortamda sadece kendi duyularına ve içgüdülerine güvenebilir.

İlişkiler – Bea yolculuğu sırasında birçok dünya dışı yaratıkla tanışacak. Bazıları arkadaş canlısı olacak, diğerleri Bea’yı bir tehlike olarak görecek. Oyuncular yaratıklarla etkileşime girebilir ve köpek davranışlarına dayalı diyalog sistemi aracılığıyla bağ oluşturmak, ortak bir dil bulmak ve birbirlerine yardım etmek için iletişim kurabilir. Ancak çok dikkatli olmalısınız, çünkü her eylemin sonuçları olacaktır.

Yoldaşlar – Farklı dünyalarda seyahat eden Bea, iki varlıkla arkadaş olacak: Comet Rose ve robot 8088Y. Neredeyse tüm oyun boyunca ona eşlik edecek bu yoldaşlar; bulmacaları çözmesine ve onu sıkıntılardan kurtarmasına yardım edecekler ve sonunda oyunun sonunu etkileyecekler. Her yoldaşın, oyunun en zor anında oyuncuların kullanması gereken benzersiz yetenekleri bulunacak.

Oyun bu sonbaharda Steam ve Nintendo Switch’e, daha sonra mevcut ve son nesil konsollara çıkacak.

Steam: https://store.steampowered.com/app/1975660/Space_Tail_Every_Journey_Leads_Home/



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!