-->
Neo Geo Pocket Color Selection Vol. 1 Steam Edition İnceleme

Neo Geo Pocket Color Selection Vol. 1 Steam Edition! On ilginç oyun olan Neo Geo Pocket, Game Boy Color’a karşı savaşmak zorunda kaldı

16.10.2021 | ulasufuk

Şirketler, franchise’lar, hangi profile göre oyunlar için net bir yeniden dürtü teşvik etti … Ve bu “Torrent Switch”in bir sonucu olarak, çok sayıda oyun piyasaya sürüldü. Bu ilgi ve satış karuselinde yer almaya çalışan, kullanımı kolay bağımsız oyunlar olarak birden fazla kalıba yanıt veren; geçmişte daha iyi veya daha kötü çalışan oyun portları; dijital saat için sonuncusu gibi olası olmayan uygulamalara. Gerçekten, bir Neo Geo Pocket Color video oyunu derlemesi dünyadaki en abartılı şey değil, ancak birkaç ay önce işe yaradı. Ve taşıma işi bittiğinden, şimdilik Steam’de yayınlanan PC için bu derleme ile gidiyoruz. Neo Geo Pocket Color Selection Vol. 1 Steam Edition! On ilginç oyun olan Neo Geo Pocket, Game Boy Color’a karşı savaşmak zorunda kaldı ve bu nedenle lansmanlar daha ölçülüydü, NEC PC-FX veya Atari 2600 gibi her şeyi içeri alan bir makine değildi. Kaliteli oyunlarla rekabet etmeye çalıştılar … geçen yüzyılın sonundaki durumdaki SNK’nın oyunların kendisi başlatmak zorunda kalmasına ek olarak, üçüncü destek daha karmaşıktı. Şirket, esas olarak ‘karşı’ dövüş oyunları alanında CAPCOM ile savaştığı için büyük bir ün kazandı ve bugün bu türde iki boyutlu dövüş alanında zevk almaya devam ettiğimiz şeylerin çoğu- onları yeniden oluşturmak için 3D motorlar olsa bile- onun muazzam çalışmasından geliyor.

Ancak bu aynı zamanda şirketin uzun tarihi boyunca oynadığı çok çeşitli türlerden uzaklaşan bir imaj yarattı. Her ne kadar dövüşmek burada olsa da elbette. Derlemeye dahil edilen 5 dövüş oyunu, motorun paylaşımı ve yıllar önce Neo Geo’nun başarılarını Nintendo Oyununa getirmek için geliştirici Takara tarafından kullanılan süper deforme olmuş estetik nedeniyle göze çok benzer görünse de Boy-, Ait oldukları franchise’ların oynanabilirliğini çok tatmin edici bir şekilde uyarlamayı başardılar, dizüstü bilgisayarın 2 düğmesinde 4 düğme ile bir kontrolü yoğunlaştırmanın yolunu vurguladılar. Ayrıca bu sürümler ablalarının oynanışlarını aktarmakla yetinmiyor, kendi içeriklerini ve bazı yeni özellikleri ekliyor. SNK Gals’ Fighters , The Last Blade: Beyond the Destiny , Fatal Fury: First Contact ve SNK vs. Capcom: The Match of the Millennium, Steam’de ve King of Fighters R-2 ve Samurai Shodown’dan bağımsız olarak zaten göründü! 2 Benzer sonuçlara çok iyi bir oynanışla, ait oldukları franchise’lara yüksek sadakatle ve oyuncu için tatmin edici bir sonuçla ulaşabiliriz. 5 dövüş oyunu çok fazla gibi görünse de her biri kendi kimliğini koruyor ve birçoğu konsol kataloğunun en iyileri arasında. Bu Cilt 1’in yeni 5 başlığına odaklanarak, her şeyden önce 3 tanesini, iki Metal Slug ve Neo Turf Masters’ın taşınabilir versiyonunu vurgulamalıyız. İki Metal Slug , sistemin en iyi oyunları için, bir ev markası oynanabilirliğine sahip iki koş ve silahla , masaüstü teslimatlarından biraz daha platforma yönelmelerine rağmen , mükemmel oyununu ve ünlü zorluklarını koruyorlar. Nazca Corporation serisinin hayranlarını memnun edecek. İki oyun birbiriyle çok süreklidir ve her ikisi de hak ettiği tanınmanın tadını çıkarır.

Big Tournament Golf, mükemmel bir şekilde uyarlanmış kontrol ve SD’ye bahis yapan görsel bir bölüm ve oyuncular için bir anime dokunuşu ile masaüstünün sunduğu tüm unsurlara sahiptir. Sonuç muhteşem, çünkü Neo Geo kullanıcıları arasında çok sevilen bir oyun olan ve bugün hala en eğlenceli golf oyunlarından biri olan Neo Turf Masters’tan başka türlü gelemezdi. Crush Roller’ın yeniden yapımı veya gaijin topraklarında piyasaya sürüldüğü şekliyle Make Tras, Nintendo Switch derlemesine eklendi. Bir oyun fragmanı fenomen Pac-Man adlı Namca. Ama bunun bir kimliği vardı. Başkalarının rengini değiştirdiği boya yolları? Bazı kötü niyetli kişiler, belirli bir Switch kalamar oyununun bundan ilham aldığını söyleyebilir. Her neyse, orijinali çok eğlenceliydi ve bu remake zaman ve zaman harcamakla ilgili. Kooperatife başka bir ressamla eklenmesiyle. Ailenin kara koyunu derlemeyi kapatıyor, Dark Arms: Beast Buster . Bu oyun, 10 yıl önce piyasaya sürülen bir raylı nişancı olan SNK Beast Buster arcade oyununun bir yan ürünü ve bu, bir tür Aksiyon RPG’si için oynanışı kökten değiştiriyor. Başlıkla ilgili en ilginç şey silah geliştirme sistemi, ancak daha sonra kontrol ve biraz tekrarlayan bir geliştirme gibi önemli handikaplarımız var. Yine de oldukça bilinmeyen bir oyunun derleme için kurtarılmış olması ilginç. Her kartuşun 3D kapaklarını, talimatlarını vb. görmeyi teklif ediyor, ancak… Bu bir PC versiyonu! görmek asla kabul edilemez. Kenarlıkları veya tam ekranı kaldırma olasılığı olmadan tam pencere. Hayır, iyi oyunlar 1440p ve 4K ekranlara bu şekilde geçmiyor.Bu kırk avro değerinde! Merhaba? Her oyundaki seçeneklere gelince, diğer bireysel incelemelerde gördüklerimizin aynısı- çerçeveler, geri sarma, filtreler, vb. – Ancak bu sefer Neo Geo Pocket Color’ı temsil eden filtreye ek olarak yeni bir filtre eklendi. Ve geliştirilmiş Renkli olanı, siyah beyaz Neo Geo Pocket ile olanı. Hala çok az kullanılacak bir merak ama bu başlıkların ilk Neo Geo Pocket modelinde nasıl göründüğünü görmek ilginç.

Bu 10 oyun, SN K 16-bit dizüstü bilgisayar kataloğunun önemli bir bölümünü kapsıyor, ancak yine de iştah açıcı olan ikinci bir cildi doldurabilecek birkaç oyun daha düşünebiliyorum. Nintendo Switch’te piyasaya sürülen oyunlar ve onlar bu derlemenin parçası mı? Paket 40 € değerinde, ki bu az değil, ancak on oyunun kalitesi var. Ancak bunları PC’de başlatmanın yolu eksik, özensiz, platformu düşünmeden mi, yoksa platformlar mı? Çünkü piyasanın nasıl işlediğini düşünürsek bu diğer büyük makinelere de ulaşacaktır. En son Castlevania derlemesi, oyunları düşünmek ve taşımak söz konusu olduğunda zaten açık bir tembellik sergiledi. Bu derlemedeki bazı başlıklar, SNK VS’nin açık durumunda olduğu gibi ayrı ayrı yayınlanmak istiyorsa. işler iyi yetiştirilmeli. Çünkü her şey gitmez. Bir sistemde yaptığını, üstün donanım ve ekrana sahip bir şeyde yapmaz. Neo Geo Pocket Color Selection Vol. 1 Steam Edition, hiçbir dolgu maddesi olmayan oyunların bir derlemesidir Hiçbiri! Ancak platform hakkında umursamadan veya düşünmeden piyasaya sürüldüler. Kalite var ve 40 € ödüyorsunuz. Her biri tartılacak.


8

Artılar

  • Metal Slug oyunları çok keyifli
  • Ekstreler çok eğlenceli

Eksiler

  • Belli süre sonra bayıyor biraz