-->
Poker Club İnceleme

Geliştirilen ve yayınladığı Ripstone , Poker Kulübü olarak lanse en sürükleyici poker simülasyon sonsuza dek destek dahil, yapılan ışın izleme ve 4K çözünürlükte . Pokerin filmlerdeki popülaritesine ve çeşitli mobil ve PC’de çok sayıda gerçek paralı poker uygulaması olmasına rağmen , konsollarda çok az sayıda Texas Hold’em oyunu mevcut olduğundan, bu sürüm oyunun hayranları tarafından […]

25.07.2021 | ulasufuk

Geliştirilen ve yayınladığı Ripstone , Poker Kulübü olarak lanse en sürükleyici poker simülasyon sonsuza dek destek dahil, yapılan ışın izleme ve 4K çözünürlükte . Pokerin filmlerdeki popülaritesine ve çeşitli mobil ve PC’de çok sayıda gerçek paralı poker uygulaması olmasına rağmen , konsollarda çok az sayıda Texas Hold’em oyunu mevcut olduğundan, bu sürüm oyunun hayranları tarafından merakla bekleniyordu . poker . Texas Hold’em’e aşina olan herkes Poker Club’ı oldukça hızlı bir şekilde kavrayabilecektir . Oyuncular , turnuvalar veya nakit masalar gibi çeşitli farklı modlardan birini seçer ve ardından diğer rakiplerle birlikte oturur. Bir masaya oturduğunuzda, bir el görebilir, ortada ortak kartları görebilir ve bir yığın fişle bahis oynayabilirsiniz. Bunların hepsi bir poker oyunu için çok standarttır ve beklendiği gibi çalışır.

Masalar, bir barın köhne bir arka odasından bir kumarhanedeki büyük bir odaya kadar farklı ayarlara sahiptir.Poker Club’ı çekici kılmak için geliştirici, aralarından seçim yapabileceğiniz çok çeşitli oyun çeşitlerini dahil etti. Texas Hold’em yalnızca bu başlıkta oynanabilirken , oyuncular atışlar , ödüller , dondurmalar ve nakit girişler arasında geçiş yapabilir. Poker Club ayrıca, tam teşekküllü bir kariyer modu olmamasına ve sadece yıldız kazanmak için bir oyunda belirli hedeflere ulaşmaya çalışmayı içermesine rağmen, kullanıcıların ilerleyebileceği bir tura sahiptir . Kullanıcılar daha fazla oyun oynadıkça ve daha fazla deneyim kazandıkça , aralarından seçim yapabileceğiniz ekstra özel öğeler kullanılabilir hale gelir . Bunlar, yeni oyun kartları ve kıyafetlerle birlikte çip tasarımları gibi şeyleri içerir .

Ne yazık ki, Poker Club’da oynamak korkunç derecede yavaş bir deneyim . Poker genellikle özellikle hızlı tempolu bir kart oyunu değildir, dikkatli düşünmeyi ve diğer rakiplerin ne yapmak istediklerine karar vermelerini beklemeyi gerektirir. Ancak Poker Kulübü , özellikle gerçek oyuncularla oynarken işleri daha da kötüleştirir. Her tur için zaman sınırı inanılmaz derecede uzundur , yani masanın ilk turunu yapmak dakikalar alabilir. Bu, karakterlerin “hoş animasyonları” ( kartlara bakmak veya fişlerle stuntlar yapmak ) ile daha da kötüleşir .

Poker Club’daki turnuvaların çoğu çevrimiçi çok oyunculu üzerinden gerçek rakiplerle oynanmasına rağmen , oyun botları desteklemektedir . Ve burada eşek (ve tüm çiftlik) düşer. Çok zayıf AI gibi bazı sorunları var. Bot almak barbarlar kararlarını ve çok sık size okuma fırsatı bırakmazlar aptalca hareketler yapıyor sonunda. Tabii ki, bu aynı zamanda çevrimdışı düzgün çalışmayı da zorlaştırıyor , özellikle öğretici , etkileşimli öğeler olmadan okunacak bir metin duvarı kısaca, sindirilemez bir papello olduğunda. Her ne kadar Poker Kulübü ilk bakışta etkilemek istiyor gibi görünüyor, kök bir takım sorunlar vardır. Oyunda , oyuncuların masayı geleneksel yukarıdan aşağıya perspektiften veya birinci şahıs bakış açısıyla görüntülemesine olanak tanıyan yalnızca iki kamera modu bulunur .

İken birinci şahıs kamera çekici görünebilir, oyun biraz daha zor takip etmek yapar. Diğer kartları görmek ve tam olarak neler olduğunu takip etmek zor olabilir. Bununla birlikte, bu özel bakış açısıyla ilgili diğer ana sorun , karakterlerin inanılmaz derecede zayıf grafiklerini ve animasyonunu tüm “muhteşemliği” ile göstermesidir . Modellerin kartlarıyla etkileşime girdiğini ve rastgele hareketler yaptığını görmek tamamen cesaret kırıcı. Daha da kötüsü, karakterlerin hepsi aynı görünüyor. Poker Kulübü’nün karakter kişiselleştirme konusunda çok az yolu var ki bu oyunun çekiciliğinin büyük bir parçası olmalı, bu yüzden herkes aynı görünüyor. Peki sevgili Poker Kulübü , yeni konsolların ekstra gücü ne işe yarar? Lütfen söyle bana! Bu arada, ses tasarımı ve Poker Kulübü eşit olduğunu hayal kırıklığı . Orada hayır ilgi çekici fon müziği oyun sırasında ve karakterlerin sesleri vardır. Hatta terimini bulamıyorum, ama olumlu bir terim değil. Poker Kulübü , oyuncuların çok çeşitli farklı Texas Hold’em seçenekleri arasından seçim yapmalarına olanak tanır . Gerçek hayatta buluşmanın imkansız olduğu durumlarda çevrimiçi olarak bir grup arkadaşla  oynamak için maçlar ve turnuvalar oluşturmak için kapsamlı seçenekler var . Ancak düşük genel kalite , oynamak için uygun botların AI eksikliği ve oyunu değiştiren özelliklerin olmaması, Poker Club’ın ne poker acemileri ne de uzmanlar tarafından takdir edilemeyeceği anlamına gelir .


7

Artılar

  • Çoklu oyunculu yapısı oldukça başarılı
  • Oyuncu bulmakta zorlanmıyorsunuz.

Eksiler

  • Bazen maçlar çok yavaş oluyor
  • Animasyonlar biraz özensiz