-->
Golin İstanbul, Garena’nın İletişim Danışmanlığı Ajansı oldu

Dünyanın önde gelen iletişim danışmanlığı ajanslarından Golin, müşteri portföyüne dünyada önde gelen küresel bir çevrimiçi oyun geliştiricisi

10.05.2021 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen iletişim danışmanlığı ajanslarından Golin, müşteri portföyüne dünyada önde gelen küresel bir çevrimiçi oyun geliştiricisi ve yayıncısı Garena’yı kattı.

App Annie’ye göre 2019 ve 2020’de dünyanın en çok indirilen mobil oyunu Free Fire, özellikle mobil oyuncuların çıkarları göz önünde bulundurularak oluşturulan heyecan verici bir battle royale oyunudur. Garena tarafından dünya çapında geliştirilen ve yayınlanan Free Fire, 2020’de 100 milyondan fazla günlük aktif kullanıcısıyla rekor seviyesine ulaştı. YouTube’daki Free Fire içerikleri de 72 milyar görüntüleme ile yılın en çok izlenen 3. oyunu oldu.

Golin İstanbul, oyun sektöründeki deneyimi ile Garena’ya stratejik iletişim danışmanlığı çatısı altında kurumsal iletişimi, basın ilişkileri, konu ve etkinlik yönetimi ve içerik üretimi  kapsamlarında hizmet verecek.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!