-->
‘SaGa Frontier Remastered’ Şimdi Modern Konsollarda ve Mobil Cihazlarda Satışta

Sevilen PlayStation Klasiği, İyileştirilmiş Grafikler, Yeni Etkinlikler, Yeni Oynanabilir Karakter ve Daha Fazlası dahil olmak üzere

17.04.2021 | ulasufuk

Sevilen PlayStation Klasiği, İyileştirilmiş Grafikler, Yeni Etkinlikler, Yeni Oynanabilir Karakter ve Daha Fazlası dahil olmak üzere Birçok İyileştirme ve Eklemeyle Avrupa’da İlk Kez Kullanıma Sunuldu

SQUARE ENIX bugün sevilen JRPG klasiği SaGa Frontier ‘in HD remaster’ı SaGa Frontier Remastered‘ın artık dünya çapında PlayStation®4 Bilgisayar Eğlence Sistemi, Nintendo Switch ™ sistemi, PC (STEAM®) * ve iOS ve Android mobil cihazlarda satışa sunulduğunu duyurdu.

SaGa Serisi Genel Direktörü Akitoshi Kawazu ve Yapımcı Hiroyuki Miura tarafından geliştirilen ve denetlenen, Tomomi Kobayashi’nin sanat eserleri ve Kenji Ito’nun bestelediği müzikler ile deneyimli eski oyuncular ve yeni gelenler, orijinal sürümde yer almayan bir dizi heyecan verici yeni iyileştirme ve eklemenin keyfini çıkarabilirler Avrupa’da ilk kez piyasaya çıkan SaGa Frontier Remastered, güzel bir şekilde yeniden düzenlenmiş grafikler, yeni sekizinci oynanabilir karakter olarak hayranların favorisi Fuse’un başrolde olduğu yeni eklenen senaryo içeriği ve yepyeni karakter etkinlikleri sunuyor. Diğer oyun özelliği güncellemeleri arasında çift ve üçlü hız artışı, Yeni Oyun + Modu, yeni tasarlanmış bir kullanıcı arayüzü, bir hikaye çizelgesi özelliği ve otomatik kaydetme bulunuyor.

SaGa Frontier Remastered fragmanını izlemek için ziyaret edin: https://www.youtube.com/watch?v=R8j-nBNkDq4.

“SaGa Frontier’e yeni bir hayat verip, yeniden düzenlenmiş sürüme yeni ek özellikler, Fuse karakteri ve daha fazlasını getirdiğimiz için inanılmaz derecede heyecanlı ve gururluyum – bu, ekibin ve benim orijinal için yapmak istediğimiz ancak o sırada yapamadığım bir şey. “diyor Kawazu. “Orijinal geliştirme ekibinin bir parçası olarak, Batılı oyuncuların ve yeni nesil SaGa hayranlarının kendilerini dünyaya ve hikayeye kaptırmasını ve SaGa serisinin en son sürümünü deneyimlemesini heyecanla bekliyorum!”

SaGa Frontier Remastered, şimdiye kadar Romancing SaGa ™ 2, Romancing SaGa ™ 3, SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS ve Romancing SaGa Re; univerSe ™ ‘nin Batı sürümlerini içeren SQUARE ENIX’in devam eden SaGa franchise’ının bir parçasıdır. SaGa Frontier Remastered, Fuse’un ana senaryosu ve hayranların en sevdiği karakter Asellus için birkaç yeni etkinlik de dahil olmak üzere önceden kesilmiş içerikleri sunarak orijinal kült klasiğin çoklu hikâyelerine dayanıyor. Oyuncular oynarken, bu rol yapma macerasını Serbest Biçimli Senaryo Sistemi aracılığıyla sekiz kahramandan biri olarak deneyimleyecekler, her karakter kendi hikayesi ve hedefleriyle meşgul olacak ve ” The Regions ” olarak bilinen bilim-kurgu fantastik evrenini keşfedecekler. Oyuncular, benzersiz dünyaları, teknolojiyi ve sihri keşfederken, seçimlerine bağlı olarak oyunu farklı ve heyecan verici şekillerde deneyimleyebilecekler.

Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin: https://square-enix-games.com/en_GB/games/saga-frontier-remastered



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz