-->
Gaming in Turkey ve Onedio “Onedio Gaming” İçin Güçlerini Birleştirdi

Oyun ve Espor Ajansı Gaming in Turkey ve Türkiye’nin en büyük sosyal içerik platformu Onedio, yeni bir oyun mecrası için anlaştı.

06.04.2021 | ulasufuk

Oyun ve Espor Ajansı Gaming in Turkey ve Türkiye’nin en büyük sosyal içerik platformu Onedio, yeni bir oyun mecrası için anlaştı. Onedio Gaming çatısı altında güçlerini birleştiren iki şirket oyun, haber ve incelemelerinden özel videolara, turnuva yayınlarından oyun programlarına kadar farklı içerikler üreterek Türkiye oyun ekosistemini güçlendirecek.

Türkiye oyun sektörü her geçen gün büyümeye devam ederken farklı sektörlerdeki firmaların girişimleri, sektörün büyüme hızını artırıyor. Türkiye’nin en güncel içerik platformu Onedio, Gaming in Turkey iş birliği ile oyun dünyasına güçlü bir adım atıyor ve oyun dünyasının yeni sosyal içerik platformu Onedio Gaming’i hayata geçiriyor. Farklı alanlarda ilgi çekici içerikler sunan Onedio, Onedio Gaming ile Türkiye oyun dünyasının etkili bir parçası olacak ve ekosistemi daha da büyütecek.

“Oyun dünyası Onedio Gaming ile yeni bir bakış açısı kazanacak”

Onedio ile güzel bir iş birliğine imza attıklarını belirten Gaming in Turkey Ajans Başkanı Ozan Aydemir, “Yıllardır ülkemizde oyun ve espor sektörünü geliştirmeye yönelik adımlar atıyoruz. Firmaların oyun dünyasına girmesiyle de bu adımların birleşerek büyümesi ülkemiz için son derece önemli oluyor. Türkiye’nin en büyük sosyal mecralarından Onedio’nun da en güncel ve en etkili projelere imza atılan oyun sektörünün bir parçası olmasından bizler de büyük mutluluk duyuyoruz. Oyun dünyası Onedio Gaming ile yeni bir bakış açısı kazanacak” diye konuştu.

“Oyun tutkunu okuyucularımıza kendi imzamızla içerikler sunacağız”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Onedio Kurucusu Kaan Kayabalı,Okuyucularımıza en güncel konuları, eğlenceli ve akıcı bir dille sunarak sosyal içerik platformumuz Onedio’yu büyüttük. Son yıllarda ülkemizde de hız kesmeden büyümeye devam eden oyun ve espor sektörünün bir parçası olmak için Onedio Gaming’in adımlarını atmaktan dolayı heyecanlıyız. Artık oyun tutkunu okuyucularımıza kendi imzamızla içerikler sunacağız ve bu girişimi sektörde başarılı projelere imza atmış Gaming in Turkey ajansı ile yapmak bizi mutlu ediyor” dedi.

Onedio Gaming ile oyun dünyası artık daha da renkli

Türkiye’deki oyunculara, oyun dünyasıyla ilgili en güncel gelişmeleri aktarırken aynı zamanda yepyeni bir eğlenceye ortak edecek Onedio Gaming, oyun dünyasını da kendi dilinde yorumlayacak. Senelerdir en güncel konuları kendi imzasıyla okuyucularına sunan sosyal içerik platformunun, oyun ve espor sektöründe gerçekleşecek global güncellemeleri yakından takip etmesi, ülkemizdeki oyun dünyasının daha aktif olmasında rol oynayacak.

“Gelişmeleri yakından takip edebileceğiz”

Bu yepyeni oyun mecrasını hayata geçiren Onedio Gaming Executive Director Serhat Bekdemir, “Onedio, sosyal içerik platformu olarak Türkiye’deki okuyucuların vazgeçilmez bir kaynağı. Platformda bulunan bu güçlü potansiyeli oyun dünyasına Onedio Gaming ile yansıtacak olmaktan oldukça memnunuz. Bu yepyeni oyun mecrası ile hem global çapta hem de ülkemizdeki gelişmeleri yakından takip edebileceğiz” dedi.

Yılda 10 binden fazla oyunun piyasaya çıktığı oyun sektöründe anlaşılır ve basit içeriklerle oyuncular için yepyeni bir mecra olacak Onedio Gaming’e  resmi sitesinden ulaşabilir, Instagram ve Facebook üzerinden takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!