-->
Hearthstone’un Grifon Yılı için hazırlanan Ana (Core) Set’ine Ait 29 Yeni Kart Açıklandı

Hearthstone’un Grifon Yılı için hazırlanan Ana (Core) Set’in detayları belli oluyor. Tüm oyuncular için ücretsiz

02.03.2021 | ulasufuk

Hearthstone’un Grifon Yılı için hazırlanan Ana (Core) Set’in detayları belli oluyor. Tüm oyuncular için ücretsiz olacak sette özenle seçilmiş 235 kart bulunuyor. Bu koleksiyon, standart modda temel ve klasik setlerin yerini alacak. Ana Set, her türden oyuncuya modern bir başlangıç koleksiyonu sunmak için tasarlandı ve Hearthstone’a başlamayı daha da kolaylaştırmayı hedefliyor. Ana Set’teki kartların bazıları eski setlerden gelirken bunlardan bazıları yeniden tasarlandı. Ayrıca 29 yeni kart setteki yerini alacak. 

Tıpkı Temel Set’te olduğu gibi Ana Set’teki kartlar da her bir sınıfa seviye atlatarak kazanılacak. Zaten gerekli seviyede olan oyuncularsa rotasyonun ardından yaptıkları ilk girişle birlikte otomatik olarak bu kartlara kavuşacak.

Ana Set’e dahil olan tüm kartları görmek için: https://playhearthstone.com/cards?set=core



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!