-->
League of Legends Worlds Anthem Take Over Spotify’da!

League of Legends hayranları bugün itibariyle oyun dünyasının en beklenen müziği Worlds Anthem “Take Over”’ı Spotify’da dinleyebilecek. Kısa süre önce Riot Games ile Spotify arasında gerçekleştirilen işbirliği sayesinde oyunseverler, League of Legends Worlds Anthem Take Over çalma listesi üzerinden en önemli müzik anlarını deneyimleyebiliyor. İşte bazı yenilikler: Worlds Anthem’in perde arkasını izleme ayrıcalığı sunan “The […]

18.09.2020 | ulasufuk

League of Legends hayranları bugün itibariyle oyun dünyasının en beklenen müziği Worlds Anthem “Take Over”’ı Spotify’da dinleyebilecek. Kısa süre önce Riot Games ile Spotify arasında gerçekleştirilen işbirliği sayesinde oyunseverler, League of Legends Worlds Anthem Take Over çalma listesi üzerinden en önemli müzik anlarını deneyimleyebiliyor.

İşte bazı yenilikler:

  • Worlds Anthem’in perde arkasını izleme ayrıcalığı sunan “The Making of Take Over: 2020 Worlds Anthem” adlı podcast yayınının teaser’ı. Podcast’te önemli oyunculardan marşın nasıl ortaya çıktığını ve bu yıl yaşadıkları bazı zorlukların neler olduğunu dinleyebilir ve bu süreçle ilgili başka hiçbir yerde bulamayacağınız bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • League of Legends Official Playlist’i (League of Legends Resmi Çalma Listesi), yeni çalma listesi kapağı, hub animasyonu ve yeni parçanın havasını yansıtacak müziklerle güncellenerek Worlds Anthem Take Over’a ev sahipliği yapacak.
  • Worlds Anthem’in yaratıcılarından karakter çizimlerine dair önizlemeler ve alıntılarına League of Legends Hub’ından ulaşılabilecek.

Worlds Anthem (marş), her yıl yayınlanıyor ve World Championship Finalleri’inde çalınarak hem bu büyük anı kutluyor hem de o yılın müzik tonunu belirliyor. Söz konusu yenilik, Spotify ile Riot Games arasındaki uzun vadeli bir işbirliğinin devamı niteliğinde. Daha fazlası için kulağınız bizde olsun.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!