-->
F1 2020 İnceleme

Ekibimin rejiminin yanı sıra, F12020 oyuncularının seveceği birçok yeni özellik var. Oyuncular ilk kez kompozit konsolidasyon ayrılmış bir ekran doğal ekranda birbirlerine karşı yarışabilirler. Futbolcular, Grand Prix haftasonunda elemeden Pazar yarışına kadar yarışabilirler.2020’de F1 sezonu planlanandan çok daha kısaydı ve firei 2020 yenilgi sezonundan atıldı.Neyse ki, ham F12020 ölçek kalemi var. Daha az deneyime sahip […]

21.09.2020 | ulasufuk

Ekibimin rejiminin yanı sıra, F12020 oyuncularının seveceği birçok yeni özellik var. Oyuncular ilk kez kompozit konsolidasyon ayrılmış bir ekran doğal ekranda birbirlerine karşı yarışabilirler. Futbolcular, Grand Prix haftasonunda elemeden Pazar yarışına kadar yarışabilirler.
2020’de F1 sezonu planlanandan çok daha kısaydı ve firei 2020 yenilgi sezonundan atıldı.Neyse ki, ham F12020 ölçek kalemi var. Daha az deneyime sahip oyuncular için, yanlara daha uygun bir prosedür seçeneği eklenmiştir. F1 2020 atanan günlük rejimdir. Bu rejimde, menünün rutini basitleştirilir, topraklanmış sırtların yönetilmesi ve kontrol edilmesi daha kolaydır.

Yeni Podyum Geçidi oyuncuların rekabet etme, fethetme ve kilidini açma fırsatını da beraberinde getiriyor. Onun sevimli rejimlerinde, rekabetçi ve yarış ekipmanı ve araba boyaları, eldivenler, takım elbise, kasklar, podyum ifadesi gibi özel kozmetiklerin satın alınması, oyuncuları bir sonraki aşamaya yüksek büzülme adapte ediyor. şarkı söylemek daha fazla zorluk elde etmek mümkündür. F1 2020 olduğundan, komuta veren tüm oyunculara yeniden tasarımlar verildi. Yangınla mücadele prosedürlerini ve istisnaları unutmak, Formula 1 oyununun en önemli ve önemli yönü bu oyunu çalıştırırken nasıl hissettiğinizdir. Espor serilerindeki artan yıldız sayısı, biz, kehanetimiz, gerçek emayenin dengesi olarak bilinir. Özellikle bu, mahay sürüş özelliği ve yaş sistemine ait bir boğa ise. Genel olarak, F1 2020’nin güç seviyesinde önemli bir gelişme, tezli burkalarda yer almaktadır. Oyuncunun bakış açısının dengesi, bu her zamankinden daha fazla baskı yapmanıza izin verir ve oyunu çok daha eğlenceli hale getirir, çünkü dizüstü bilgisayarınızı zamanınızı test ederek ve biraz saygısız olarak geliştirirsiniz.

Bununla birlikte, bu F1 2020’yi öğrenmek kolaydı, yani eğitim, fren noktalarını öğrenmek, tezi başlatmak, çekim yapmak ve nihayetinde yardımcıyla aynı olan rekabetçi gülme zamanı. Bununla birlikte, bu halka daha iyi bir yolculuk olduğu için ekstra dinlenme ve istikrar kadar eğlenceli olacak. Bu meydan okuma o kadar çok sevinç ve adrenalin acele ediyor, birçok yarışçı mos tarafından birleştiriliyor. Kariyer Rejimi, takımımda adrenalin aktivitesi veya Grand Prix’de gerçek bir yarış yok çünkü AI F1 2020’den beri bir gelişme yapıyor geçmiş yıllar. Yapay zeka yanlara daha iyi savaşır, tütün yandaydı ve daha agresif bir şekilde korur.

Bence takım kullanımında daha eğlenceli, F1 oyunlarında daha fazla bilgi, yol uyarı modeli ve yarış testi tüm gelişmeleri dikkate alarak. Daha fazla bilgi Edin F1 sürücülerinin cevapları sayesinde gerçek oldu úerinde Ralli úerinde beklentiler Dijital olarak yeni parçalarla biçimlendirilmiş, mevcut parçaların úerinde Vietnam Hanoi caddesi düzeni. Dijital úerinde yapılan ve gerçek tormyshtagy işçileri için çok gerçekçi görünen F1 arabaları var.

Kariyer, Grand Prix, Kupampiyon Kupaları veya Oras, Kamasonato Ligi, Lig, Yer, kariyer planlayıcısı Hintçe napling. F1 Esports da zorluklarla yüzleşmek için en iyi fırsatı sunacak şekilde korunuyor. Kariyer modu F2 sepeti ai, isterseniz, tüm barınağı ve kariyer modunu oynayabilir. Coronavirus ıstırap çeken ve Codemasters nakabu nan bir F1 yarış oyunu zevk saga basit tahmini sürücüsü her şeyi seviyor. F1 2020, “temiz” bir sürüş simülasyonu yeni kontrol modelini ima edecek, yapamaz. F1 2020, üzerinde iyi bir denge kurarken ortalama profesyonel üzerinde , yeni oyuncuların seçmesine izin verir üzerinde hareket modunu seçerken deneyimli m m sunar. tümünü kapat. Daha gerçekçi bir tane deneyeyim.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!