-->
Android (Xbox) İçin Razer Kishi Artık Satışta!

Dünyanın önde gelen oyuncular için yaşam tarzı markası Razer, USB-C bağlantılıçoğu akıllı telefonda Xbox Game Pass Ultimate aracılığıyla bulut üzerinden 100’den fazla Xbox favori oyununu kesintisiz oynatan yeni aksesuar Razer Kishi Evrensel Mobil Oyun Kumandası’nın (Xbox) satışa sunulduğunu duyurdu. Razer Kishi’nin Xbox için tasarlanan bu sürümü, Xbox Game Pass Ultimate ile bulut oyunları oynamak için […]

05.08.2020 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen oyuncular için yaşam tarzı markası Razer, USB-C bağlantılıçoğu akıllı telefonda Xbox Game Pass Ultimate aracılığıyla bulut üzerinden 100’den fazla Xbox favori oyununu kesintisiz oynatan yeni aksesuar Razer Kishi Evrensel Mobil Oyun Kumandası’nın (Xbox) satışa sunulduğunu duyurdu.

Razer Kishi’nin Xbox için tasarlanan bu sürümü, Xbox Game Pass Ultimate ile bulut oyunları oynamak için optimize edilmiştir ve 14 günlük ücretsiz deneme aboneliği içerir. Cihaz ayrıca indirilen uyumlu Android oyunlarıyla da kullanılabilir. 

Bu sürüm, mevcut Android™ ürünü Razer Kishi Evrensel Oyun Kumandası’nın tuşlarına entegre Xbox Nexus, View ve Menü düğmelerini de içermektedir.

Bulut oyunları, 15 Eylül’den itibaren Xbox Game Pass Ultimate ile kullanıma sunulacak ve oynamak için uyumlu bir oyun kumandası gerekecek. Razer Kishi, konsol tarzı kontrollerde sunulabilecek mevcut en üst seviye taşınabilir, ergonomik ve düşük gecikmeli tasarıma sahiptir.

Daha fazla bilgi için lütfen ziyaret edin Razer.com/gaming-controllers/razer-kishi.

ÇIKIŞ TARİHİ:   4 Ağustos, 2020

SATIŞ YERİ:      Razer.com, Microsoft.com, Amazon ve diğer yetkili Razer perakendecileri.

FİYAT:              Android için Razer Kishi Evrensel Mobil Oyun Kumandası (Xbox) 99.99$/109.99€, 14 günlük Xbox Game Pass Ultimate denemesi dahil.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!