-->
Far Cry 6’da Cennetin bir Bedeli Var

Yara Ada Ülkesini, Giancarlo Esposito tarafından canlandırılan GaddarLider Anton Castillo’dan Kurtarmak ve Özgürlüğüne Kavuşturmak için bir Gerilla Devrimine Öncülük Et “Ülkemiz bu el bombası gibidir… sen halkımızı sapasağlam kavrayıp tutman gerek yoksa hepimizin sonu bum.” – Anton Castillo. Ubisoft, ilk dijital konferansı Ubisoft Forward’da, Far Cry® 6’nın şu anda geliştirilmekte olduğunu ve Xbox Series X, […]

13.07.2020 | ulasufuk

Yara Ada Ülkesini, Giancarlo Esposito tarafından canlandırılan GaddarLider Anton Castillo’dan Kurtarmak ve Özgürlüğüne Kavuşturmak için bir Gerilla Devrimine Öncülük Et

Ülkemiz bu el bombası gibidir… sen halkımızı sapasağlam kavrayıp tutman gerek yoksa hepimizin sonu bum.” – Anton Castillo. Ubisoft, ilk dijital konferansı Ubisoft Forward’da, Far Cry® 6’nın şu anda geliştirilmekte olduğunu ve Xbox Series X, PlayStation®5, Xbox One, PlayStation®4, Stadia ve Windows PC’de yalnızca Epic Games Store ve Uplay’de 18 Şubat 2021 tarihinde yayınlayacağını duyurdu.

Ünlü aktör Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) ve Anthony Gonzalez (Coco) tarafından sergilenen performanslar, film ve televizyon bestecisi Pedro Bromfman (Narcos) tarafından düzenlenen bir fon müziği ve Emmy Ödülü sahibi Patrick Clair (Westworld, True Detective) tarafından yönetilen bir açılış sahnesiyle Far Cry 6 hikaye deneyimini güçlendirmek için Hollywood kalitesindeki yeteneklerle geliyor.

Ubisoft Toronto* tarafından geliştirilen Far Cry 6, oyuncuları zamanın geçmişte kaldığı tropikal bir cennet olan Yara’da, günümüzde geçen bir gerilla devriminin merkezine götürüyor. Başkan Anton Castillo (Esposito), oğlu Diego’yu (Gonzalez) ayak izlerini takip etmek için eğitirken ülkesini eski ihtişamına geri döndürmeye ant içiyor. Ancak cennetin de bir bedeli var. Çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Bu kargaşa içindeki ada ülkesinde, oyuncular bir diktatörden kurtulmak için, kapıldıkları bu devrim rüzgarında, gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.

“Güçlü ve karmaşık hasımlar Far Cry’ın DNA’sının bir parçası, bu yüzden en başından beri bu karakterlerin kim olabileceği ve nasıl canlandırılacakları konusunda çıtayı yükseltmemiz gerektiğini biliyorduk” dedi, Ubisoft Toronto Hikaye Yönetmeni Navid Khavari. “Giancarlo Esposito’nun ta kendisi de dahil olmak üzere böylesine inanılmaz yetenekli bir kadro ile çalışmak ve oyundaki düşmanlarımızı korkunç ama aynı zamanda derinden karmaşık birer karakter olarak nasıl somutlaştırdıklarını görmek, hayranlarımızla paylaşmak için sabırsızlandığım inanılmaz bir deneyim oldu.”

Oyuncular ister erkek ister kadın Dani Rojas ile oynayabilecekler, kendisi Anton Castillo’ya karşı olan devrim rüzgarına kapılmış bir Yara yerlisidir. Dani olarak, oyuncular bir gerilla savaşçısı olup, balta girmemiş ormanlardan Yara’nın başkenti Esperanza’ya kadar, bütün bir ada ülkesini keşfederken bir birlik gücü haline getirecekler. Anton’un rejiminin ezici gücüne karşı başarılı olmak için, oyuncuların kullanacakları benzersiz yeni silahlar içeren bir cephane, yeni araçlar ve Fangs For Hire (Kiralık Dostlar)’dan tekerlekli tatlı bir sosis köpeği Chorizo ile donanımlı olmaları gerekecek.

Ubisoft ayrıca, Far Cry 6 için Gold, Ultimate ve Collector’s Sürümlerinin ön siparişe** açıldıklarını duyurdu:

  • Gold Sürüm temel oyun ve Season Pass’ı içerecek.
  • Ultimate Sürüm temel oyun, Season Pass ve Jungle Expedition paketi, Croc Hunter paketi ve Vice paketini içeren Ultimate paketi içerecek.
  • Collector’s Sürümü temel oyun, Season Pass, Ultimate paket, oyundaki alev makinesi “Tostador”un üst düzey bir replikası*** (birleştirilecek 7 parça, uzunluk: 72cm), ünlü sanatçı Tobatron tarafından tasarlanan tek sayfalık “Birleştirme Talimatı”, Tobatron’un ikonik sanat tarzına dayanan eşsiz bir Koleksiyon Kutusu, özel Steelbook®, 64 sayfalık Çizim Kitabı, 10 çıkartmalık bir set, Chorizo anahtarlığı, bir harita ve seçkin Oyun Müziklerini içerir.

Far Cry 6’yı ön sipariş** veren oyuncular Libertad Paketine erişebilecekler. İçeriğinde Chorizo için “Libertad Kıyafeti” ve düşmanlarınızı kendi mezarlarında dans ettirecek gelişmiş bir disk atar silahı olan “Discos Locos” bulunur.

Far Cry 6’yı Xbox One veya PlayStation 4 için satın alan oyuncular, Xbox Series X ve PlayStation 5 çıktığında ellerindeki sürümü ilave bir ücret ödemeden yeni nesle yükseltebilecek****.

Far Cry serisini tanımak isteyen oyuncular için de serinin tüm oyunları için indirimler, yarın 13 Temmuz’da çok uygun fiyatlarla farklı satıcılarda başlayacak. Satış ve nereden satın alınacağı hakkında daha fazla bilgi için Ubisoft Haberlerine gidin: LINK

Far Cry 6 hakkında daha fazla bilgi için, lütfen bu adresi ziyaret edin: farcry.com

Far Cry 6 ve Ubisoft’un tüm oyunları hakkındaki son haberler için, lütfen bu adresi ziyaret edin: news.ubisoft.com

*Geliştirici ortakları: Ubisoft Montreal, Ubisoft Kyiv, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Berlin ve Ubisoft Montpellier.

**Son içerikler ve çıkış tarihleri değişmeye tabidir. Bazı özellikler oyun çıkışında bulunmayabilir. İçerik, Ubisoft’un takdirine bağlı olarak ve istediği zaman ayrı olarak satışa sunulabilir ve/veya hediye olarak bulunabilir. Sistem gereksinimleri henüz belli değil. Lütfen satın almadan önce ve ön siparişinizi kullanmadan önce sistem gereksinimlerini ve ürün detaylarını/kısıtlamalarını kontrol edin.

***UYARI: Bu bir oyuncak değildir. Bu ürün özel koleksiyon öğesi olarak üretilmiş işlevsiz bir replikadır. Bu ürün kolluk güçleri ve başka kişilerce gerçek silah sanılabilir. Namlu ucundaki turuncu kapak sizin güvenliğiniz için ürüne eklenmiştir. Buradaki uyarılara rağmen ürünü kamuya açık alanlarda yanınızda taşımak isterseniz de turuncu renkli namlu kapağını kesinlikle çıkarmayın. Bu ürünün taşınması, gösterilmesi ve modifikasyonu ile ilgili tüm sorumluluk kullanıcıya aittir. Ürünün yanlış veya dikkatsiz kullanımı ciddi yaralanmaya ve hatta ölüme yol açabilir.

****Far Cry 6, Smart Delivery teknolojisinden yararlanır – oyunu satın aldığınızda hem Xbox One’da hem de oyunun aynı sürümünü tekrar satın alım yapmadan Xbox Series X’te çıktığında oynayabilirsiniz. Far Cry 6 PlayStation®4 Dijital ve Blu-Ray™ oyunları, ilgili Far Cry 6 PlayStation®5 Dijital sürümüne hiçbir ek ücret ödemeden çıktığında erişim sağlar. PlayStation®5 veya PlayStation®5 Digital Edition gerektirir, oyun diski (Blu-Ray™ olarak) bulunuyorsa oynamak için PlayStation®5 disk tepsisine yerleştirilmesi, bir PlayStation® Network kaydı, ek depolama alanı ve Geniş Bant İnternete bağlı tutulması gereklidir. Bant genişliği kullanım ücretlerine neden olabilir.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!