-->
Assassin’s Creed Valhalla Çıkış Tarihi 17 Kasım Olarak Duyuruldu

Bugün Ubisoft Forward dijital konferansı sırasında, Ubisoft Assassin’s Creed serisinin bir sonraki oyunu Assassin’s Creed® Valhalla’nın dünya çapında 17 Kasım 2020 tarihinde Xbox One, PlayStation®4, Stadia ve Windows PC’de Epic Games Store ve Ubisoft Store’da çıkacağını duyurdu. Assassin’s Creed Valhalla Xbox Series X ve PlayStation®5’te de konsollar satışa başladığında çıkacak. Assassin’s Creed Valhalla’yı Xbox One […]

13.07.2020 | ulasufuk

Bugün Ubisoft Forward dijital konferansı sırasında, Ubisoft Assassin’s Creed serisinin bir sonraki oyunu Assassin’s Creed® Valhalla’nın dünya çapında 17 Kasım 2020 tarihinde Xbox One, PlayStation®4, Stadia ve Windows PC’de Epic Games Store ve Ubisoft Store’da çıkacağını duyurdu.

Assassin’s Creed Valhalla Xbox Series X ve PlayStation®5’te de konsollar satışa başladığında çıkacak. Assassin’s Creed Valhalla’yı Xbox One veya PlayStation®4 için satın alan oyuncular, oyunlarını yeni nesle (Xbox Series X ve PlayStation®5 için) ilave bir ücret ödemeden yükseltebilecek*.

Dijital konferansta gösterilen yeni oynanış, oyuncuların çift silah kuşanma, akın etme, saldırılar düzenleme ve açık dünya etkinlikleri de dahil olmak üzere keyif alabilecekleri yeni özellikleri gösteriyor. Akınlar, Assassin’s Creed’de daha önce bulunan her şeyden daha aksiyon dolu ve acımasız olacak, oyuncular düşmanları ezmeye, parçalamaya ve başlarını kesmeye izin veren yeni şiddet dolu bir çatışma sisteminden yararlanabilecekler. Eivor, Assassin’s Creed’de şimdiye kadar görülmemiş çok çeşitliliğe sahip düşmanlara karşı baltaları, kılıçları ve hatta kalkanları çift elle kullanabilecek. Ek olarak, Gizli Bıçağın geri dönüşü, Eivor’un hedefleri ölümcül bir hassasiyetle suikast etmesine izin verir.

Assassin’s Creed Valhalla, oyuncu seçimleri ve çevreyi keşfetme deneyimini temelinde bulunduran iddialı bir aksiyon rol yapma oyunudur. Oyun dünyası içinde oyuncular, oynanış zorluklarıyla, unutulmaz hikayeleri olan benzersiz ve şaşırtıcı karakterlerle ve çeşitli nefes kesici manzaralarla karşılaşacaklar. Oyuncular, istedikleri zaman erkek veya kadın Eivor arasında geçiş yapma imkanının yanı sıra karakterlerinin saçlarını, dövmelerini, savaş boyalarını, silahlarını ve teçhizatını da özelleştirebilirler. Siyasi ittifaklar, savaş kararları ve diyalog seçimleri Assassin’s Creed Valhalla dünyasını etkileyebilir, bu nedenle oyuncular klanlarının evini ve geleceğini korumak için akıllıca seçim yapmalıdır.

Bir roman, çizgi roman ve sanat kitabı da dahil olmak üzere resmi Assassin’s Creed Valhalla oyun müziği ve kitapları artık ön siparişe açıldı:

  • 17 Temmuz’da, Jesper Kyd ve Sarah Schachner’den orijinal bestelerin yanı sıra Einar Selvik’in orijinal bir şarkısının yer aldığı resmi oyun müziğinden alınan yedi şarkılık EP, Spotify’da dinlemek ve iTunes’dan satın almak için bulunacak.  Spotify ön kaydetme ve iTunes ön siparişi şimdi başladı ve tüm oyun müziği daha sonraki bir tarihte yayınlanacak.
  • Matthew J. Kirby tarafından yazılan, Assassin’s Creed Valhalla – Geirmund’s Saga romanı, oyunun dünyasında geçen orijinal bir hikaye anlatacak. Oyuncular, İngiltere’nin işgalinde yer almak için Kral Guthrum’un ordusunun saflarına katılan bir Viking savaşçısı olarak değerini kanıtlayan kararlı bir adam olan Geirmund Hellskin’in destansı hikayesini keşfedecekler. Kitap kapağı, Koreli sanatçı Jung Gi Kim’in Instagram sayfasında Temmuz ayı sonlarında gösterilecek.
  • Dark Horse Comics, Cavan Scott tarafından yazılan, Martin Tunica tarafından çizilen ve Michael Atiyeh tarafından renklendirilen bir çizgi roman dizisi olan Assassin’s Creed Valhalla – Song of Glory’yi yayınlayacak. Oyunun hikayesinden daha önce geçen bu çizgi romanda, korkusuz Vikingler Eivor ve Sigurd, cesaretlerini göstermek ve zafer arayışına çıkmak için ayrı maceralara atılırlar. Assassin’in Creed Valhalla – Song of Glory #1 (1/3) 21 Ekim 2020’de çizgi roman mağazalarında bulunacak.
  • Son olarak, Art of Assassin’s Creed Valhalla ve Art of Assassin’s Creed Valhalla Deluxe Sürüm, okuyucuları Assassin’s Creed Valhalla dünyasında görsel bir yolculuğa çıkaracak – Bu büyüleyici karakterler ve nefes kesici manzaralarla dolu Viking yaşamının, sert güzelliği ile tanımlanan bir dünya. Bu kitap, eski ve yeni hayranları kendine bağlayacak bir sanat ve yorum koleksiyonu sunuyor.

Ubisoft Montreal** öncülüğündeki geliştirmeyle Assassin’s Creed Valhalla, savaş ve kahramanlık hikayeleriyle büyümüş korkusuz bir Viking akıncısı olan Eivor’un muhteşem destanını anlatıyor. Büyüleyici bir Viking deneyimi sunan oyun, oyuncuları İngiltere’nin Karanlık Çağlarının acımasız ortamında yer alan güzel ve gizemli bir açık dünyaya götürüyor. Oyuncular, düşmanlar üzerine akınlar yapmak, yerleşimlerini genişletmek, siyasi güçlerini pekiştirerek Valhalla’daki tanrılar arasında kendilerine yer edinmek gibi yeni özelliklerden yararlanabilirler. Assassin’s Creed Valhalla’nın Gold, Ultimate ve Collector’s Sürümleri*** ayrıca Ubicollectibles® ürünleri ön siparişe açılmıştır. Assassin’s Creed Valhalla’yı ön sipariş veren oyuncular, oyun çıkışında oyuncuların intikam arayışında efsanevi bir İskandinav Berserker’a katılacağı The Way of the Berserker ek görevine sahip olacaklar.

Assassin’s Creed hakkında daha fazla bilgi için, lütfen burayı ziyaret edin: assassinscreed.com

Oyunun resmi müziklerinden alınan yedi EP’nin çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi için, lütfen bu adresi ziyaret edin: https://smarturl.it/ACV-EP

*Assassin’s Creed Valhalla, Smart Delivery teknolojisinden yararlanır – oyunu satın aldığınızda hem Xbox One’da hem de oyunun aynı sürümünü tekrar satın alım yapmadan Xbox Series X’te çıktığında oynayabilirsiniz. Assassin’s Creed Valhalla PlayStation®4 Dijital ve Blu-Ray™ oyunları, ilgili Assassin’s Creed Valhalla PlayStation®5 Dijital sürümüne hiçbir ek ücret ödemeden çıktığında erişim sağlar. PlayStation®5 veya PlayStation®5 Digital Edition gerektirir, oyun diski (Blu-Ray™ olarak) bulunuyorsa oynamak için PlayStation®5 disk tepsisine yerleştirilmesi, bir PlayStation® Network kaydı, ek depolama alanı ve Geniş Bant İnternete bağlı tutulması gereklidir. Bant genişliği kullanım ücretlerine neden olabilir.

**Ortak stüdyolar: Ubisoft Sofia, Ubisoft Singapore, Ubisoft Montpellier Ubisoft Barcelona, Ubisoft Kyiv, Ubisoft Bordeaux, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Chengdu, Ubisoft Philippines, Ubisoft Quebec, Ubisoft Bucharest, Ubisoft Pune ve harici iş ortağı Sperasoft.

***Son içerikler ve çıkış tarihleri değişmeye tabidir. Bazı özellikler oyun çıkışında bulunmayabilir. İçerik, Ubisoft’un takdirine bağlı olarak ve istediği zaman ayrı olarak satışa sunulabilir ve/veya hediye olarak bulunabilir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!