-->
Razer, THX Mekansal Sesi Gezzegendeki Her PC Oyuncusuna Sunuyor

Razer’ın yeni Windows 10 uygulaması, her kulaklık markasına etkileyici ve inanılmaz derecede hassas THX ayarlı konumsal ses özelliği getiriyor Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası olan Razer™, bugün Windows 10 için Razer THX® Spatial Audio Uygulaması’nın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Üstün konum doğruluğu için ayarlanabilir sanal hoparlörlerle gelişmiş 7.1 surround ses sunan Razer THX […]

17.06.2020 | ulasufuk

Razer’ın yeni Windows 10 uygulaması, her kulaklık markasına etkileyici ve inanılmaz derecede hassas THX ayarlı konumsal ses özelliği getiriyor

Oyuncular için önde gelen küresel yaşam tarzı markası olan Razer™, bugün Windows 10 için Razer THX® Spatial Audio Uygulaması’nın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Üstün konum doğruluğu için ayarlanabilir sanal hoparlörlerle gelişmiş 7.1 surround ses sunan Razer THX Spatial Audio App, oynanış kalitesini geliştirirken tüm kulak üstü ve kulak içi kulaklıklarla kullanılabilir. Artık her oyuncu mevcut 3,5 mm, Bluetooth veya USB kulaklıklarını kullanarak en iyi uzamsal ses deneyiminin tadına varabilecek.

Razer’ın çevre birimleri iş birimi kıdemli başkan yardımcısı Alvin Cheung, “THX ile birlikte çekirdek oyuncuların ihtiyaçlarını karşılayan etkileyici bir ses çözümü geliştirdik- dinamik ve doğru konumsal ses” dedi. “Bunu, THX’in sinematik ses uzmanlığından faydalanırken, aynı zamanda dinleyicinin ses ortamına ince ayar yapması ve özelleştirmesi için geliştirdiğimiz çok çeşitli kişiselleştirme araçları ekleyerek başardık.”

THX Ltd. mobil teknolojilerinin kıdemli başkan yardımcısı ve genel müdürü Jason Fiber, “THX, oyun deneyimini geliştirmek için THX Spatial Audio teknolojimizi sunmak adına Razer ile çalışmaktan memnuniyet duyuyor” dedi. “Müzik ve filmlerin keyfini çıkarırken daha gerçekçi ses deneyimi yaşayacaksınız.”

Oyun İçi Seste En İyisi için Doğru Konum Sesi

THX Spatial Audio, THX’in gelişmiş rendering motoru sayesinde stereo kaynaklardan bile en özgün konumsal ses deneyimlerinden birini sunar. Geleneksel olarak, surround ses sistemler çok hoparlörlü bir ses kaynağı gerektirir, ancak THX’in rendering motoru yalnızca iki kanaldan, daha geniş ve daha doğru konum belirleyen bir ses ortamı üretir. İster stereo, ister 5.1 veya 7.1 kaynaklarla çalışın, benzersiz sanal hoparlör sistemiyle birlikte THX motorunun çıkışı, doğal üç boyutlu bir ses alanı sağlar ve oyunları canlandırır.

Herhangi bir oyuncunun kabul edeceği gibi, rakipleri bulmak genellikle kazanmak ve kaybetmek arasındaki farktır. Razer THX Spatial Audio App ile tehditlerin yerini sadece gürültülerine göre belirleyebilmek oyunculara rekabette avantaj sağlıyor. Ve bu doğruluk seviyesi de yorgunluğu azaltıyor- artık rakiplerini duymak için zorlanmanıza gerek kalmayacak, oyuncular daha uzun süre daha iyi oynayabilecekler.

Kişiselleştirilmiş Surround Ses Deneyimi için Tam Özelleştirme

THX’in 3D ses modelleme konusundaki uzun yıllara dayanan deneyiminden bildiği gibi, herkes sesleri farklı duyar ve kendi ses tercihine sahiptir; hacim, frekans ve yön her bireye özgüdür. En eksiksiz işitme deneyimini sunmak için Razer THX Spatial Audio Uygulaması, her kullanıcının uygulamayı bireysel işitme tercihlerine göre tam olarak ayarlamasına olanak tanıyan hoparlör konumlandırma, ses seviyesi ve mesafe gibi zengin özelliklere sahip bir kişiselleştirme seçenekleri paketine sahiptir.

Kullanıcılar, içerik oluşturucuların videolarını doğru ses düzeyinde oynatması için herhangi bir oyun veya medya uygulaması için özelleştirebilir. Razer THX Uzamsal Ses Uygulamasının Ekolayzer bölümünü kullanarak, kullanıcılar THX Ayarlı Ön Ayarlar arasından seçim yapabilir veya kişiselleştirilmiş, zengin bir dinleme deneyimi için kendi EQ ayarlarını değiştirebilir, oluşturabilir ve saklayabilirler. Oyuncular artık oyun oynamak istediğinde, THX konumsal ses motoru, oyunu kazanmak için doğru ses ipuçları sağlarken, müzik dinlemek isteyince Razer THX Spatial Audio App’teki hızlı profil değişimi sayesinde bir anda odalarını müzik ile donatabilirler.

Maksimum Uyumluluk

Windows 10 için hazırlanan Razer THX Spatial Audio Uygulaması, her tür kulaklık ve kulak içi kulaklıkla çalışacak şekilde tasarlanmıştır ve THX Spatial Audio deneyimini mümkün olduğunca çok kullanıcıya sunar. Analog 3,5 mm kulaklıklar, USB ve Bluetooth kulaklıklarla uyumlu olan uygulama sayesinde herkes artık Razer THX Spatial Audio App ile sanal 5.1, 7.1 veya stereo ses deneyimini yaşayabilir.

Razer THX Spatial Audio Uygulaması, piyasaya sürüldükten kısa bir süre sonra Windows 10’daki Windows Game Bar (Win + G) aracılığıyla erişilebilen bir widget da içerecek. Böylece EQ profilleriniz arasında hızlıca değişim yapabileceksiniz.

THE RAZER THX SPATIAL AUDIO APP

● Tüm kaynaklarda üstün Konumsal Doğruluk: Daha hassas konumsal beliirleme için 7.1’in ötesine geçen ses

● THX ayarlı: Gerçekçi sinema kalitesinde ses sahnesi oluşturma

● Surround Ses Kalibrasyonu: Kişiselleştirilmiş işitme tercihlerine göre en doğru konumsal ses sağlama

● EQ Özelleştirme ve THX Ön Ayarları: Oyuncular ister daha derin bas isterse daha fazla netliği tercih ederse etsin uygulama orta, yüksek ve düşük frekanslarla ayarlanabilir

● 3.5 mm, Bluetooth ve USB Uyumlu

FİYAT & SATIŞA ÇIKIŞ

9.99 $ / 12.49€ – 7.1 Surround’dan yükseltme

19.99 $ / 24.99€ standart fiyat

Razer.com üzerinden edinilebiilir

Daha fazla bilgi için lütfen https://www.razer.com/thx-spatial-audio adresini ziyaret edin.

Demo videosu için buraya tıklayın



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!