-->
PCS Europe Charity Showdown Kazananları Belli Oldu

PCS Europe Charity Showdown – Avrupa Büyük Finallerini Northern Lights Kazandı Ekip, 15 takımı geride bırakarak 100.000 ABD doları tutarındaki ödül havuzundan payını almak için mücadele etti 31 Mayıs Pazar günü Northern Lights, Büyük Finaller’de 15 takımı geride bırakarak PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Continental Series (PCS) Charity Showdown Avrupa ayağını kazandı. Takım, 100.000 ABD Doları tutarındaki ödül […]

01.06.2020 | ulasufuk

PCS Europe Charity Showdown – Avrupa Büyük Finallerini Northern Lights Kazandı

Ekip, 15 takımı geride bırakarak 100.000 ABD doları tutarındaki ödül havuzundan payını almak için mücadele etti

31 Mayıs Pazar günü Northern Lights, Büyük Finaller’de 15 takımı geride bırakarak PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS Continental Series (PCS) Charity Showdown Avrupa ayağını kazandı. Takım, 100.000 ABD Doları tutarındaki ödül havuzundan 25.000 ABD Doları kazandı ve geri kalan ödül grup aşamasında mücadele eden diğer 23 takım arasında bölündü. PUBG ayrıca Northern Lights takımının seçeceği bir yardım kuruluşuna 100.000 ABD Doları bağışlayacak.

15 Mayıs’tan itibaren 24 kadro Büyük Finaller’e katılmak için grup aşamalarında mücadele etti. Omaken Sports, Northern Lights ve Team Liquid’in erkenden liderliği aldığı altı günlük mücadeleden sonra ilk 16 takım, son hafta için yükselme hakkı kazandı.  

Northern Lights oyuncuları Perfect1ks, spyrro, The_Deep_ ve BatulinS, Büyük Finaller’de rekabeti üst düzeye taşıdı. Hafta sonu 18 maç boyunca 178 puan aldılar ve 4 galibiyet kazandılar. Onları sırayla ikinci olan Tornado Energy ve üçüncü sırada yer alan Natus Vincere takip etti. 

Takımlar şimdi Avrupa’nın ilk 24’ünün tekrardan karşı karşıya geleceği PCS 1’i bekliyorlar, bu kez 200.000 ABD tutarındaki tutarındaki ödül havuzu için karşılaşacaklar. Daha detaylı bilgi yakında açıklanacak. PCS Europe Charity Showdown Büyük Finaller’inin tüm detaylarını burada bulabilirsiniz. PUBG esports hakkında daha fazla bilgi için resmi espor Twitter ve Instagram kanallarımızı veya https://pubgesports.eu/en sitemizi ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz