-->
JUMP ROPE CHALLENGE Ücretsiz Olarak Nintendo Switch’te

GÜNDE 100 KEZ İP ATLAYABİLİR MİSİN? NINTENDO SWITCH İÇİN ÜCRETSİZ ÇIKAN JUMP ROPE CHALLENGE İLE ÖĞREN Japonya’da evden çalışırken küçük bir grup Nintendo geliştiricisi tarafından Unity ile oluşturuldu Bir çift Joy-Con kumandası kullanarak ve bunları bir atlama ipinin kolları olarak hayal ederek, oyuncular neredeyse her gün ip atlayabilirler – ancak görünürde bir ip yok! İki […]

16.06.2020 | ulasufuk

GÜNDE 100 KEZ İP ATLAYABİLİR MİSİN? NINTENDO SWITCH İÇİN ÜCRETSİZ ÇIKAN JUMP ROPE CHALLENGE İLE ÖĞREN

Japonya’da evden çalışırken küçük bir grup Nintendo geliştiricisi tarafından Unity ile oluşturuldu

Bir çift Joy-Con kumandası kullanarak ve bunları bir atlama ipinin kolları olarak hayal ederek, oyuncular neredeyse her gün ip atlayabilirler – ancak görünürde bir ip yok! İki hane üyesi atlayabilir ve en yüksek skora ulaşmak için birlikte oynayabilir, her bir kişi bir Joy-Con tutar. Basit menüler ve atlamak için hiçbir öğretici olmadan, ipleri öğrenmek ve başlamak hızlı ve kolaydır.

İp atlayamayanlar veya alt kattaki komşuları rahatsız etmekten endişe duyanlar için, oyuncular dizlerini bükebilir veya herhangi bir gürültü yaratmadan oyunu oynamak için kollarını hareket ettirebilirler.

Jump Rope Challenge, Japonya’da evden çalışırken küçük bir grup Nintendo geliştiricisi tarafından günlük yaşamlarına hızlı ve eğlenceli bir hareket eklemek için basit bir etkinlik olarak oluşturuldu.

Görüntüler: direct download link.



Popüler Haberler


Nintendo, geçtiğimiz günlerde yaptığı kazanç açıklamasında Switch konsolunun satış rakamlarını da paylaştı.


Nintendo hayranları için müjdeli haber!


EA SPORTS FC 24 Ultimate Team modunda yer alan kırmızı-beyaz formaya global olarak erişilebiliyor


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı.