-->
Disintegration Artık PC, PlayStation 4, ve Xbox One’da

Yepyeni bir tür karışımı barındıran bilim kurgu FPS oyunu,Halo’nun yaratıcısı Marcus Lehto tarafından oyunculara sunuluyor. Private Division ve Halo’nun yaratıcısı Marcus Lehto tarafından kurulan bağımsız stüdyo V1 Interactive, stüdyonun ilk oyunu olan Disintegration‘ın artık PC, PlayStation®4, PlayStation®4 Pro’da dijital olarak 49.99 avroya satışa çıktığını duyurdu. Disintegration, perçinlenen tek kişilik bir senaryoya gerçek zamanlı strateji öğeleri […]

16.06.2020 | ulasufuk

Yepyeni bir tür karışımı barındıran bilim kurgu FPS oyunu,Halo’nun yaratıcısı Marcus Lehto tarafından oyunculara sunuluyor.

Private Division ve Halo’nun yaratıcısı Marcus Lehto tarafından kurulan bağımsız stüdyo V1 Interactive, stüdyonun ilk oyunu olan Disintegration‘ın artık PC, PlayStation®4, PlayStation®4 Pro’da dijital olarak 49.99 avroya satışa çıktığını duyurdu. Disintegration, perçinlenen tek kişilik bir senaryoya gerçek zamanlı strateji öğeleri ekleyerek FPS türüne yeni bir derinlik katıyor. Oyunda ayrıca dokuz farklı takımın seçilebileceği üç çılgın oyun modu üzerine kurulmuş çok oyunculu oyunlarda pilotluk yapabilme seçeneği de sunuyor.

Disintegration, FPS oyununa gerçek zamanlı strateji unsurlarını harmanlayarak tamamen yeni bir oyun deneyimi sunuyor. Felaketin eşiğinde olan bir dünyada yer alan insanlık, insan beyninin hayatta kalması için robotik bir armatüre aktarıldığı Entegrasyon olarak bilinen bir sürece giriş yapar. Rayonne olarak bilinen acımasız bir lejyon, insanlık güçlerini kontrol altına almak adına bir zamanlar isteğe bağlı olarak yapılan Entegrasyon sürecini insanlık için zorunlu hale getirip kötüye kullanmaya başlar. 

Tek kişilik oyunda, kendinizi kanun kaçağı lideri Romer Shoal’ın hikayesinde bulacaksınız. Romer, bir zamanların Kuzey Amerika’sında büyük bir Rayonne topluluğuna öncülük eden kurnaz ve manyak Kara Shuck’ın pençesinden son anda kaçmıştır. Shuck’ın uğursuz, özerk ordusu kıtayı yakıp yıkarak, insanlıktan kalan son izleri avlayıp, ortadan kaldırımayı amaçlarken, kalan birkaç sığınmacıyı kurtarma ve koruma amacıyla yoğun gerilla tarzı saldırılarla karşı koymak ise Romer ve ekibine düşüyor.

V1 Interactive’in Başkanı ve oyunun yönetmeni Marcus Lehto, “Disintegration FPS oyun algınızı zorlayacak” dedi. “FPS ve RTS türlerinin sadece doğru parçalarını harmanlamak ve daha önce hiç kimsenin oynamadığı bir şey bulmak zaman aldı. Tek kişilik oyun boyunca, Gravcycle’ın koltuğuna oturarak yaşadığınız hikâyede, taktik dolu bir komutan ve savaş pilotu olma becerilerini öğrenecek ve ustalaşacaksınız.”

Ayrıca altı farklı haritaya sahip üç çok oyunculu modu bulunan Disintegration, gelecekte de güncellemelerle alacağı ek içerikler de sunacak. Her biri farklı oyun stili sunan dokuz “Mürettebat” arasından seçim yapabileceksiniz. Asil King’s Guard ile düşmanlarınızı cirit fırlatıcısından (javelin launcher) çıkan büyük ateş gücüyle vurabilirsiniz. Tech Noir’in iyileştirme atışları (healing shot) ile takım arkadaşlarınızı ölmekten kurtarabilirsiniz. Veya rakiplerinizi Militia’nın mayın seli ile yerlerine sabitleyin. Nasıl savaşacağınız ve hangi Mürettebatı kontrol edeceğinizi sizin elinizde. 

Private Division Üretim Müdürü Allen Murray “Disintegration, çeşitli karakterlerin çalkantılı bir dünyada yaşadığı heyecan dolu bir macera sunuyor” diyor. “İlk oyunları olmasına rağmen V1, sadece otuz geliştirici ile, derin bir yetenek ve hırs göstererek ödüllendirici ve akılda kalıcı mükemmel bir çıkış oyunu hazırlamış.”

Multiplayer bölümü, pilot ve mürettebat görünümleri, kozmetik Gravcycle özelleştirmeleri ve çeşitli banner’lar da dahil olmak üzere oyun içinden satın alınabilen veya oynayarak kazanılabilen bir dizi kozmetik özelleştirmesi de sağlıyor. Piyasaya sürülen çok oyunculu içeriğe ek olarak, V1 ekibi lansman sonrasında oyunu genişletmeye devam edecek. Geleccekte çıkacak olan tüm yeni oyun modları, yeni haritalar ve yeni mürettebatlar ücretsiz olacak.

Disintegration’ın resmi çıkış videosunu YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

Disintegration is available now digitally for PlayStation®4, Xbox One, and PC on Steam and other digital storefronts for $49.99. Disintegration is rated T for Teen by the ESRB. For more information, subscribe on YouTube, follow on Twitter and Instagram, become a fan on Facebook, join the Discord community, and visit www.disintegrationgame.com.

Disintegration artık PlayStation®4, Xbox One ve PC’de Steam üzerinden ve diğer dijital mağazalarda 49,99 € karşılığında dijital olarak satın alınabilir. Parçalanma, ESRB tarafından Teen için T olarak derecelendirilmiştir. Daha fazla bilgi için YouTube‘a abone olun, Twitter ve Instagram‘ı takip edin, Facebook sayfamızı beğenin, Discord topluluğuna katılın ve www.disintegrationgame.com adresini ziyaret edin.

Private Division, Take-Two Interactive Software, Inc.’in bir yayın etiketidir. (NASDAQ: TTWO)



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!