-->
Warner Bros. Interactive Entertainment, Mortal Kombat 11: Aftermath’ı Duyurdu

İlk Hikaye Genişlemesi Yeni Oynanabilir Karakterlerle Epik Destanı Sürdürüyor – Fujin, Sheeva ve Konuk Dövüşçü, RoboCop Hayranların Sevdiği Sahneler, Klasik Arenalar ve Arkadaşlıklar Tüm Mortal Kombat 11 Oyuncuları için Ücretsiz İçerik Güncellemesiyle Dönüyor Warner Bros. Interactive Entertainment, bugün Mortal Kombat 11 için yeni bir genişleme olan Mortal Kombat™ 11: Aftermath’ı duyurdu. 26 Mayıs’tan itibaren dijital […]

07.05.2020 | ulasufuk

İlk Hikaye Genişlemesi Yeni Oynanabilir Karakterlerle Epik Destanı Sürdürüyor – Fujin, Sheeva ve Konuk Dövüşçü, RoboCop

Hayranların Sevdiği Sahneler, Klasik Arenalar ve Arkadaşlıklar Tüm Mortal Kombat 11 Oyuncuları için Ücretsiz İçerik Güncellemesiyle Dönüyor

Warner Bros. Interactive Entertainment, bugün Mortal Kombat 11 için yeni bir genişleme olan Mortal Kombat 11: Aftermath’ı duyurdu. 26 Mayıs’tan itibaren dijital olarak küresel bir lansman için hazırlanan ve ödüllü NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Mortal Kombat 11: Aftermath, eleştirmenlerin övgü dolu hikayesini güven ve aldatmaca merkezli yepyeni, sinematik bir anlatıyla genişletiyor. Mortal Kombat 11: Aftermath genişlemesi PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, PlayStation®4 Pro bilgisayar eğlence sistemi, Xbox One X dahil Xbox One ailesi, Nintendo Switch ™ sistemi, PC ve Stadia’da bulunacak.

Epik destan Mortal Kombat 11: Aftermath’da devam ediyor. Ateş Tanrısı Liu Kang, zamanın yeni bekçisi ve Earthrealm’in koruyucusu, iki dünyanın kaderi dengede dururken yeni bir tarih oluşturmak için beklenmedik müttefiklerin ve tanıdık düşmanların yardımına başvurmak zorunda. Büyüyen oynanabilir savaşçı listesine ek olarak, yeni genişleme, kardeşi Raiden ile birlikte Earthrealm’in koruyucusu olarak görev yapan Rüzgar Tanrısı Fujin’in ve dört silahlı, yarı insan ve yarı ejderha kraliçesinin Sheeva’nın muzaffer dönüşünü içeriyor. İkonik, son derece gelişmiş sibernetik polis memuru RoboCop, franchise’da ilk kez görünecek. Kombat 11: Aftermath ‘deki RoboCop, hem orijinal “RoboCop” (1987) filminde hem de “RoboCop 2” (1990) devamında popüler karakteri canlandıran aktör Peter Weller’in sesini ve benzerliğini sunuyor. Mortal Kombat 11: Aftermath ayrıca zamanla piyasaya sürülecek üç yeni karakter skin paketi içerecek.

Buna ek olarak, tüm Mortal Kombat 11 sahipleri, Klassic Dead Pool ve Soul Chamber arenaları dahil  yeni Stage’lere, rakipleri yok etmek için çevreyi kullandıkları ölümcül hareketler olan Stage Fatalities ve 90’lı yılların özelliği, oyuncuların düşmanlarını bir nezaketle indirmelerine izin veren popüler Friendships özelliklerine erişebilecekler. Bu özellikler, Mortal Kombat 11: Aftermath sürümüyle birlikte ücretsiz bir içerik güncellemesi olarak sunulacak.

Mortal Kombat 11: Aftermath Official Reveal Trailer için: http://wbie-press.com/download/126692/1778daad4ef72e500207058c5259edcdecddb206

Mortal Kombat 11: Aftermath görüntüleri için: http://wbie-press.com/download/126695/7f65c40cf6dba6598606677580c5111934a22719

NetherRealm Studios Yaratıcı Direktörü Ed Boon, “Hayranlarımız Mortal Kombat’daki hikayeden gerçekten keyif aldılar ve anlatıya devam etmekten ve kadroya Mortal Kombat 11: Aftermath ile yeni karakterler eklemekten mutluluk duyuyoruz” diyor. “Ayrıca, tüm Mortal Kombat 11 oyuncuları için ücretsiz içerik güncellemesinin bir parçası olarak Friendships ve Stage Fatalities ekleniyor. Her ikisi de nihayet franchise’a geri dönmekten heyecan duyduğumuz hayranların favori özellikleri.”

Tüm karakterler, hikaye içeriği ve oyun modlarını tek bir pakette sunan Mortal Kombat 11: Aftermath Kollection ile yeni oyuncular savaşa katılabilir. Bu derleme Mortal Kombat 11’in yanı sıra Mortal Kombat 11: Aftermath ve daha önce yayınlanmış altı indirilebilir içerik (DLC) karakteri – Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Terminator T-800, The Joker ve Spawn  ve 25 ek karakter görünümü içeriyor. Fiziksel versiyon bu Haziran ayında sadece Amerika kıtasında satışa sunulacak.

Daha fazla bilgi için: Mortal Kombat 11: Aftermath, www.mortalkombat.com Twitter (@MortalKombat), YouTube (Mortal Kombat), Instagram (@MortalKombat), Facebook (MortalKombat), Twitch (NetherRealm), Mixer (NetherRealm), Discord (MortalKombat) Reddit (MortalKombat).



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!