-->
Polonya yapımı Uragun, Digital Dragons Indie Celebration Finaline Özel Bir Demo İle Geliyor

2020’nin en iyi 50 bağımsız oyunları arasında gösterilen Uragun ilk defa oyuncu karşısına çıkıyor. 13-15 Mayıs’ta Steam platformunda düzenlenen özel etkinlik Digital Dragons Indie Celebration jürisi, dünyanın dört bir yanından gelen 200 oyun arasından, bu yıl için planlanan 50 en iyi bağımsız prömiyerini seçti. Varşova merkezli Kool2Play Studio’nun üstten görünümlü shooter’ı Uragun finalistlerden birisi seçildi. […]

14.05.2020 | ulasufuk

2020’nin en iyi 50 bağımsız oyunları arasında gösterilen Uragun ilk defa oyuncu karşısına çıkıyor.

13-15 Mayıs’ta Steam platformunda düzenlenen özel etkinlik Digital Dragons Indie Celebration jürisi, dünyanın dört bir yanından gelen 200 oyun arasından, bu yıl için planlanan 50 en iyi bağımsız prömiyerini seçti. Varşova merkezli Kool2Play Studio’nun üstten görünümlü shooter’ı Uragun finalistlerden birisi seçildi.


Tüm finalist oyunlar, 13-15 Mayıs tarihleri arasında Steam’de yer alacak. Buna ek olarak Uragun, Topluluk Oylama Ödülü (Community Vote Award) için diğer oyunlarla yarışacak ve jüri de en iyi üç oyunu ödüllendirecek.


Kool2Play başkanı Marcin Marzęcki “Üstten görünümlü shooter oyunumuzun jüri tarafından beğenilmesinden ve Digital Dragons Indie Celebration’ın son aşamasına seçilmesinden dolayı çok memnunuz” dedi. “Bu, bizim için büyük bir onur ve aynı zamanda doğru yolda ilerlediğimizin bir göstergesi. Eşsiz oyunumuzu daha fazla oyuncu ile paylaşabilecek olmamız harika bir şey”

Üst seviye bir yapay zekanın kontrol ettiği makineler karşı oyuncuların, akıllı taktiklerle onları alt etmeye odaklandığı, distopik dünyada geçen üstten görünümlü shooter oyunu Uragun, bu yılın üçüncü çeyreğinde erken erişimde olacak.


Oyunun videosunu YouTube üzerinden izleyebilirsiniz: https://youtu.be/x_cRAcMzeCo


Kutlamanın bir parçası olarak, geliştirici ekip; iklim felaketinden sonra New York’ta oynanacak haritalardan birinin ufak bir parçasından oluşan özel bir demo hazırladılar. Demo sürümü sadece 13-18 Mayıs tarihleri arasında sunulacak!

BASIN GÖRSELLLERİ: http://bit.ly/2RwxZB9

Uragun’u Steam İstek Listenize eklemek için: http://bit.ly/uragun_wishlist

Oyun hakkında daha fazla bilgiyi Steam sayfası ve Uragun’un kendi web sitesinden bulabilirsiniz. Oyun içi görüntüler, fragmanlar ve diğer video içerikleri yapımcı stüdyonun YouTube kanalında bulunabilir. Ayrıca oyunun Facebook ve Twitter profilleri ile Kool2Play stüdyosunun Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarını takip etmenizi öneririz.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!