-->
Overwatch Yıldönümü Etkinlikleri Başladı

Bu yıl Ramazan Ayına özel sürpriz hediyelerin olduğu etkinlikte 5 efsanevi ve 3 epik kostüm de sizleri bekliyor Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=N6LgnTbKvlQ&feature=youtu.be 2020 yılı Overwatch’ın dördüncü yıl kutlamalarına sahne oluyor. Bu Yıldönümü etkinliğinde önceki tüm mevsimlik etkinliklerin kapışmaları geri dönerken, tüm mevsimlik kozmetik içerikler açık olacak! 9 Haziran tarihine kadar oyuncular PC, PS4, Xbox One ve Nintendo […]

21.05.2020 | ulasufuk

Bu yıl Ramazan Ayına özel sürpriz hediyelerin olduğu etkinlikte 5 efsanevi ve 3 epik kostüm de sizleri bekliyor

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=N6LgnTbKvlQ&feature=youtu.be

2020 yılı Overwatch’ın dördüncü yıl kutlamalarına sahne oluyor. Bu Yıldönümü etkinliğinde önceki tüm mevsimlik etkinliklerin kapışmaları geri dönerken, tüm mevsimlik kozmetik içerikler açık olacak! 9 Haziran tarihine kadar oyuncular PC, PS4, Xbox One ve Nintendo Switch’le Overwatch’a giriş yaparak 2020 Overwatch Yıldönümü etkinliğini kutlayabilecek.

Ayrıca Overwatch Yıldönümü etkinliğinin bu yıl Ramazan ayına denk gelmesi nedeniyle, toplayabileceğiniz 3 adet Ramazan temalı içerik de oyuna gelecek. Bunlardan iki tanesi sprey türünde (oruç ve ziyafet) olurken; bir tanesi de sembolleşmiş Ramazan fenerinden ilham alan bir oyuncu simgesi olacak.

HAFTALIK GÖREVLER

  • Haftalık Görevler, Overwatch Yıldönümü etkinliği için burada. Dokuz oyun kazanarak sınırlı süreliğine burada olacak ödüller kazanabilirsiniz.
  • Oyuncu simgeleri, spreyler ve epik kostümler kazanabileceğiniz ödüller arasında!
    • 1. Hafta: Karbon Fiber Sigma (Epik)
    • 2. Hafta: Fleur de Lis Widowmaker (Epik)
    • 3. Hafta: Maskeli McCree (Epik)

YENİ KOZMETİK İÇERİKLER

  • 5 efsanevi kostüm
  • 3 epik kostüm
  • Oyuncu simgeleri, ifadeler, spreyler



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!