-->
My Friend Pedro Ps4 İnceleme

My Friend Pedro, sonunda! İlk bağımsız projesiyle mücadele eden eski bir Medya Molekülü olan yazar tarafından paylaşılan ilk, muhteşem Deadtoast Entertainment aksiyon nişancısını fark ettik; ve mermilere dayalı hava evrimlerinin, ağır çekimde, beklentileri karşılayan bir oyun tarafından düzenlenip düzenlenmediğini anlamak için oyunu kendi ellerimizle denemek için sabırsızlandık. Cevap, oyunun şüphesiz sahaya mükemmel sonuçlar verdiği ve […]

05.05.2020 | ulasufuk

My Friend Pedro, sonunda! İlk bağımsız projesiyle mücadele eden eski bir Medya Molekülü olan yazar tarafından paylaşılan ilk, muhteşem Deadtoast Entertainment aksiyon nişancısını fark ettik; ve mermilere dayalı hava evrimlerinin, ağır çekimde, beklentileri karşılayan bir oyun tarafından düzenlenip düzenlenmediğini anlamak için oyunu kendi ellerimizle denemek için sabırsızlandık. Cevap, oyunun şüphesiz sahaya mükemmel sonuçlar verdiği ve saf destansı doğa anları sunduğu, ancak potansiyelini tam olarak ifade etmek için kareyi bulamadığı ve böylece kendisini Bununla birlikte, birçok durumda kendi içinde bir son gibi görünen, akut detaylar olmadan akar ve bir kez tamamlandığında (kampanyanın süresi üç saatten biraz fazladır, kaçınılmaz bir oyunun bitiminden çok fazla).

My Friend Pedro’nun arkasındaki hikayenin karmaşık final sırasında ortaya çıkan kendi sebebi varsa, gerçekte bizi bir organizasyonla uğraşan şüphesiz akrobatik becerilere sahip bir suikastçıya komuta etmek için uygun olur. yok etme görevi olan suçlu. Kim ona atayacaktı? Uyandığından beri ona eşlik eden konuşan muz, hafızadan yoksun ve yüzü garip bir maske ile kaplı. Tamam, çok fazla soru sormamak ve seviyeler arasında ilerlemek, daha iyi silahlara sahip olmak için kademeli olarak beş farklı ayara bölünmemek daha iyidir: çift başlangıç ​​tabancasından sonsuz mühimmat ile hafif makineli tüfeklere; av tüfekleri, saldırı ve hassas tüfekler ile geçmek, çok ilginç özellikler ve hatta alternatif ateş modları ile donatılmıştır. PS4’te desteklenen hedefleme, hayatı kolaylaştırmak için belirli hedeflere kilitlenme eğilimindedir, ancak bazı durumlarda sistem arzulanan bir şey bırakır ve bazı hayal kırıklığı bölümleri oluşturur.

Formül, belirtildiği gibi, yatay kaydırma aksiyon atıcısıdır, ancak atlama için geleneksel bir kontrol düzeni, yeniden yükleme için kare, nişan almak için doğru analog çubuk ve ateşi açmak için doğru tetikleyici ile karakterize edilir. kampanya sırasında yönetmemiz gereken en heyecanlı durumların bazılarının ihtiyaçlarını çok fazla göz önünde bulundurdu: belki de alternatif bir çözüm hayal etmek, akışın korunmasında yardımcı olabilirdi. Normal zorluk seviyesinde bireysel olarak bile şarj olma eğiliminde olan üç birime bölünen hayati enerji göstergesinin altında, mermi süresini düzenleyen çubuğu kasten çok cömert buluyoruz. Bu özelliği etkinleştirmek için ekseninde sol çubuğa basın, böylece birkaç saniye boyunca her şey yavaş hareket eder, mermileri tam olarak istediğimiz yere yerleştirmemize, daha kısa sürede daha fazla hedefe çarpmamıza ve genel olarak son derece muhteşem diziler oluşturmamıza izin verir , deneyimin gerçek çekirdeği.

Cinayetlerin tarzı aslında her aşamanın sonunda olumlu değerlendirmeler elde etmenin anahtarıdır ve bu nedenle her durumla en çılgın ve abartılı bir şekilde yüzleşmelisiniz: düşmanlar belirlendikten sonra, aynı anda ateş edebilmek için bunlardan birini kilitlemek mümkündür iki yöne doğru, kurşunları zıplatmamızı ve böylece en az maruz kalan hedefleri vurmamızı sağlamak için tavaları tekmelemek, yıkıcı patlamaları tetiklemek için kaçınılmaz patlayıcıları kullanın (aslında görsel olarak hayal kırıklığı yaratan bir şekilde işlenir), hatta kablolara takılır veya hatta tırmanır hızlı bir şekilde ilerlememizi sağlayan kaykay, böylece rakiplerimize tepki gösterme zamanımızı uzaklaştırıyor.

Kendinizi bir pencereden fırlatmak, iniş yapmak, bir sıçrama yapmak ve havada bir grup hit insanın kafasına vurmanın canlandırıcı bir deneyim olduğu açıktır, ancak belirtildiği gibi My Friend Pedro’nun uçuştan uzak durmasını sağlayan bazı unsurlar vardır , kelimenin tam anlamıyla: tutarsız ve hafif bir fizik, çok kaba bir yakın dövüş yönetimi (ki neyse ki nadiren başvurmaktasınız), gerçekten hayal kırıklığı yaratan patron dövüşleri ve daha da fazla alternatif bölümler; ama her şeyden önce, bu üretimin doğasını yanlış anlayarak, genellikle mermi zamanına başvurmayı isteğe bağlı kılan temel bir yaklaşım. My Friend Pedro, mermilerin yörüngelerinin düşmanlarımızın vücudunu acımasızca geçtiği ve sırayla akrobatik becerilerden faydalanmaya çalışırken kan izlerini bıraktığı son derece muhteşem dizilere söylediği gibi hayat veren silahlı kavgaları ikna edici bir şekilde temsil etmeyi başarıyor. ve vurulmaktan kaçınmak için kendi üzerinde dönme yeteneği. Ancak bu durumların dışında oyun bir şekilde hareket ediyor



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!