-->
Jonathan Frakes’in Oynadığı PUBG Lore Hikayesi Yayınlandı

1990’ların TV dizisine gizlice eklenmiş ve henüz yayınlanmış bir video PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG)’deki bir komplo hikayesini ortaya çıkarıyor. Ünlü oyuncu Jonathan Frakes tarafından anlatılan bir TV dizisinde, Mysteries Unknown, 1970’lerde saygın milyarder Carl Johann Lindh tarafından kurulan Avrupa’nın popüler eğlence parkı Dinoland’ın karmaşasını araştırıyor. Eğlence parkındaki trajik kaza sonucu, Lindh’nin oğlunun adını da taşıyan parkın […]

11.05.2020 | ulasufuk

1990’ların TV dizisine gizlice eklenmiş ve henüz yayınlanmış bir video PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG)’deki bir komplo hikayesini ortaya çıkarıyor. Ünlü oyuncu Jonathan Frakes tarafından anlatılan bir TV dizisinde, Mysteries Unknown, 1970’lerde saygın milyarder Carl Johann Lindh tarafından kurulan Avrupa’nın popüler eğlence parkı Dinoland’ın karmaşasını araştırıyor. Eğlence parkındaki trajik kaza sonucu, Lindh’nin oğlunun adını da taşıyan parkın maskotu Alex the T-Rex’in ölümü ile işler daha da kötüye gidiyor.

Maskotun gizemli ölümü ve Lindh’in oğlunun tuhaf davranışları Dinoland eğlence parkının şanına gölge düşürüyor ve felaketlerin de arkası kesilmiyor. Ailenin üzerinde bir lanet mi vardı? Yoksa Alex bir şeyler mi gizliyordu? Bu video, Vikendi adasındaki Dinoland’in daha önce hiç duyulmamış sırlarını açığa çıkarıyor.

Jonathan Frakes’in yer aldığı videoyu buradan izleyebilirsiniz. Vikendi Adası ve Dinoland hakkında daha fazla bilgi almak için 11 Nisan 2020 tarihinde yayınlanmış bu videoya tekrar göz atabilirsiniz



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!