-->
NVIDIA Studio Sürücüsü, HP’den Yeni RTX Studio Dizüstü Bilgisayarlar ve Evden Yaratıcılık Kaynakları

NVIDIA, içerik oluşturucuların evden çalışmaya geçişini kolaylaştırmak için önde gelen yazılım geliştiricilerinin kaynaklarını içeren bir blog yayınladı. Yazılımlar, araçlar ve kurslar ücretsiz olarak sunulan içerikleri oluştururken detaylı liste ise şu şekilde: Adobe, ürünlerine sürekli erişim sağlamayı amaçlayan özel programlar da dahil olmak üzere uzaktan çalışmaya yardımcı olacak sayısız araç ve hizmete erişim sunuyor. Şirket, bireysel […]

18.04.2020 | ulasufuk

NVIDIA, içerik oluşturucuların evden çalışmaya geçişini kolaylaştırmak için önde gelen yazılım geliştiricilerinin kaynaklarını içeren bir blog yayınladı. Yazılımlar, araçlar ve kurslar ücretsiz olarak sunulan içerikleri oluştururken detaylı liste ise şu şekilde:

Ayrıca, içerik oluşturuculara odaklanan yeni NVIDIA Studio YouTube kanalında keşfedilecek çok daha fazlası yer alıyor. Kanalda ünlü sanatçıların adım adım eğitimleri, ilham veren topluluk vitrinleri ve daha fazlasını bulabilirsiniz.

Blog ayrıca HP’nin dün duyurduğu ve her yerde masaüstü seviyesinde performans sağlamak için tasarladığı üç yeni RTX Studio dizüstü bilgisayarını da kapsıyor. Dizüstü bilgisayarların bilgileri ise şöyle:

  • HP ZBook Create ve ZBook Studio, üretiminde okyanuslardan geri dönüşümle yeniden kazanılmış plastiklerin kullanıldığı dünyanın ilk mobil iş istasyonu olarak göze çarpıyor. NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER veya Quadro RTX 5000 ile yüzde 87 ekran/kasa oranı sayesinde gerçek mobilite sunuyor ve içerik üreticileri için tüm gün pil ömrüne sahip ilk DreamColor ekranını beraberinde getiriyor.
  • HP ENVY 15’de içerik oluşturuculara en iyi deneyimi sunmak için dokunmatik arayüzlü 4K OLED VESA DisplayHDR True Black ekran, 10. Nesil Intel Core işlemci, Max-Q özellikli NVIDIA GeForce RTX 2060 ekran kartı, yüzde 82,6 ekran/kasa oranına sahip tamamen alüminyum bir kasa ve gaming seviyesindeki soğutucular yer alıyor.

Bugün, Unreal Engine 4.25 dahil olmak üzere birçok uygulamada en son performans optimizasyonları sunan yeni bir NVIDIA Studio Sürücüsü yayınlandı. Studio Sürücüsü hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

İçerik oluşturuculara yönelik bilgilendirme serisi için NVIDIA’yı takipte kalın. Şirket, en iyi sanatçılar ve üst seviye oyun ve film stüdyolarıyla birlikte çalışıyor. Dolayısıyla ilerleyen günlerde birçok yeni içerik bizleri bekliyor olacak.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!