-->
My Hero One’s Justice 2 İnceleme

My Hero One’s Justice 2 doğru bir şey yaparsa, serinin özünü yakalar. Savaşçı kadrosu, 40’ın üzerine çıktı ve anime’de ilk çıkış yapan yeni karakterleri ekledi. Harita sayısı sağlam bir 25’te oturuyor. Gazilerini tekrar almak isteyen gazilere şanslısınız – geri dönen tüm savaşçılar eskisi gibi. Aslında neredeyse korkutucu. Bazıları hareketlerinde ve Plus Ultra özellerinde küçük değişiklikler […]

01.04.2020 | ulasufuk

My Hero One’s Justice 2 doğru bir şey yaparsa, serinin özünü yakalar. Savaşçı kadrosu, 40’ın üzerine çıktı ve anime’de ilk çıkış yapan yeni karakterleri ekledi. Harita sayısı sağlam bir 25’te oturuyor. Gazilerini tekrar almak isteyen gazilere şanslısınız – geri dönen tüm savaşçılar eskisi gibi. Aslında neredeyse korkutucu. Bazıları hareketlerinde ve Plus Ultra özellerinde küçük değişiklikler gördü. Benzer şekilde, mücadele yaşam kalitesi iyileştirmeleri serpintisi ile hemen hemen aynıdır.

Kahramanımın Adaleti her zaman erişilebilirdi ve devamında öğrenme eğrisine dokunulmadı. Guard / süper zırh / guard molası satranç karşılaşmasını her zamanki gibi kavramak kolayken, komboların yürütülmesi ve izlenmesi tatmin edici. Bazı savaşçılar savaşlarda rahatsız olmaya devam eder, ancak oyun bu sefer oldukça dengelidir. Kesinlikle kaybetmeyeceğim bir savaşçıyla hiç karşılaşmadım. My Hero One’s Justice 2 parladığı ve serinin her zaman parladığı yer onun gözlüğünde. Devam filminin oynanışında küçük evrim belirtileri gösteriyor, ancak sulu kombinasyonlar ve zany spesiyalleri izlemek hiç bu kadar heyecan verici olmamıştı.

My Hero One’s Justice 2, iki savaşçı ve onların destekleri arasında açık, bire bir kavga. Savaşçıların herhangi bir önlemle geniş hareket setleri olmasa da, oyunun sınırlı derinliği en önemli üç mekaniğinde kendini gösterir. Koruma elle yapılır ve yeniden doldurulabilir bir göstergeyi boşaltır. Bir koruma kırıcısına çarpmadığınız sürece, fırsat zamanında engelleme tüm hasarı ortadan kaldıracaktır: rakibin muhafızlarını göz ardı eden yavaş bir saldırı. Alternatif olarak, bazı yetenekler süper zırh sağlar ve vururken bile saldırınıza kesintisiz devam etmenizi sağlar. Oyun, saldırı türlerini belirtmek için çok net renk istemleri sağlar ve bunlara hızlı tepki vermek başarının anahtarı olur.

Gergin sessizlik ve hareket patlamaları arasındaki mücadele döngüleri; iki savaşçı birbirlerini hissederler ve düşmanlarının bir sonraki hamlelerini tahmin etmeye çalışırlar. Zeka oyunu, rakibinizi bir dizi ateşli darbede yakaladığınızda, onları yüksek cehenneme sersemleterek sona erer. Her oyuncuya, şoklardan kaçmanıza yardımcı olabilecek iki destek karakteri verilir. Tabii ki, her desteğin kullanımdan önce doldurulması gereken kendi göstergesi vardır.

Ancak My Hero One’ın Justice 2’nin kavgalarının taç mücevheri şüphesiz Plus Ultras. Dövüş ilerledikçe, her dövüşçü Plus Ultra göstergelerini doldurur, güçlü ve kibrit değiştiren bir hareketi ortaya çıkarmak için umutsuzca açılır. Her oyuncunun üç katmanı Ultra Ultra vardır, her göstergenin dolmasına izin verilir. Birinci ve ikinci kademe kendi benzersiz tatminkar darbe barajlarıdır, ancak üçüncü kademe destekleri mücadeleye atar. Oyun, belirli karakter kombinasyonları için özel Plus Ultras sağlayarak dizi bilginizi ödüllendirir Estetiğin yanı sıra hiçbir faydası yok – hayranlar için sadece küçük muameleler. Ve, hayranları tedavi etmek bu oyunun temelini oluşturuyor.

Türündeki oyunların çoğundan farklı olarak, My Hero One’s Justice 2’nin ek özellikleri karmaşıklık uğruna dahil edilmez. Kozmetik sistemi de dahil olmak üzere birçok kapanım, oyuncuların kendilerini süper kahraman fantezisine sokmalarına yardımcı olur. Görev modu, oyuncuları kendi Kahraman Ajanslarının kontrolünü ele geçirir, yeni savaşçıları işe alır ve birçok misyonu ile seviye atlar. Her görev, arka arkaya en iyi şekilde yapmanız gereken birkaç karşılaşma ortaya koyar. Yapılan herhangi bir ilerleme en iyi ihtimalle vapid, ancak bolluğa yardımcı olmak için değerli bir ek.
Hikaye modu, Kahraman Lisansı ve Shie Hassaikai hikaye yaylarını kapsayan iki taraflı bir kampanya (kahramanlar ve kötü adamlar) sunar. Dövüşler arasına serpiştirilmiş çizgi roman hikayesi panelleri, güncel olayları özetliyor ve bir sonraki karşılaşmayı kuruyor. Biçim pacing maliyetiyle gelir; sunum da hikayeye iyi hizmet etmiyor. Çoğu zaman, kendinizi aynı düşmanla arka arkaya birçok kez karşı karşıya bulacaksınız – garip bir orta geçişin talihsiz ürünü. Birlikte, kampanyanın her iki yarısında da nispeten kısa bir oyun süresi var, ancak görev modunda kullanılabilecek sayısız kozmetik ve para biriminin kilidini açıyorlar.

Geleneksel bir arcade modu sizi bir dizi AI savaşçısına karşı çıkarır, ücretsiz oyun tam olarak göründüğü gibidir ve kapsamlı bir eğitim modu My Hero One’s Justice 2’nin tek oyunculu modlar listesini tamamlar. İşlemcisi gibi, zamanınızın çoğu çok oyunculu sıralamalı ve sıralanmamış maçlarda harcanacaktır. Az miktarda çökme ve kopukluğun yanı sıra, birkaç tur kabadayılık için rastgele bir oyuncu ile eşleşmede sorun olmadı. Derinlemesine olmayan şey, kalbi telafi eder. My Hero One’s Justice 2, bazılarının yanlış bir şekilde beklemiş olabileceği esporlara hazır savaşçıdan çok uzak. Dövüş oyunu ölçeğinde acımasız az pişmiş ve fena arasındaki çizgi boyunca etek. Ancak dizinin hayranları için, inancın yarısı kadar bir şey bulmakta zorlanıyorsunuz



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.