-->
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Void Edge Operasyonu Şimdi Mevcut

Yeni operatörler Iana ve Oryx’i, yenilenen Oregon haritasını ve Ash’in yeni Lara Croft Elit setini 5. Yılın 1. Sezonunda keşfet VOID EDGE 101 TRAILER: TURKISH YOUTUBE LINK ASH ELITE TRAILER: DOWNLOAD Bugün, Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege’in 5. Yılının ilk sezonu olan Void Edge Operasyonu’nun, Ubisoft’un Windows PC için abonelik hizmeti olan UPLAY+ dahil […]

10.03.2020 | ulasufuk

Yeni operatörler Iana ve Oryx’i, yenilenen Oregon haritasını ve Ash’in yeni Lara Croft Elit setini 5. Yılın 1. Sezonunda keşfet

VOID EDGE 101 TRAILER: TURKISH YOUTUBE LINK

ASH ELITE TRAILER: DOWNLOAD

Bugün, Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six® Siege’in 5. Yılının ilk sezonu olan Void Edge Operasyonu’nun, Ubisoft’un Windows PC için abonelik hizmeti olan UPLAY+ dahil olmak üzere PlayStation®4, Xbox One ve Windows PC’de çıktığını duyurdu. Void Edge Operasyonu oyuna iki yeni Operatör katıyor; Hollandalı Iana ve Ürdünlü Oryx. Oregon haritası, oynanabilirliği ve estetiği geliştirmek için diğer birçok iyileştirmenin yanı sıra tamamen elden geçirildi. Son olarak Ash, Crystal Dynamics®’in ikonik karakteri Lara Croft®’a dayanan tam bir sete sahip oluyor.

Year 5 Pass sahipleri yeni Operatörlerle hemen oynayabilirken, geri kalan oyuncular 17 Mart’tan itibaren Nam veya R6 Kredilerini kullanarak bu Operatörleri açabilecekler. Oregon harita yenilemesi de dahil olmak üzere ek sezonluk yeni içerikler tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Void Edge Operasyonunda, oyuncular iki yeni Operatör ile tanışacaklar:

  • Iana, İkiz Çoğaltıcı ile uzaktan holografik kopyasını kontrol eden Hollandalı yeni Saldıran. Çoğaltıcı mevzilendirdiğinde, çok az kötü sonuçla veya bir sorun çıkarmadan keşif yapabilir. Iana’nın kendisi gibi hareket edebilir ve ses çıkarabilir, ancak ikincil cihazları kullanamaz, ateş edemez veya yakın saldırıda bulunamaz. Çoğaltıcı bir zaman sınırlamasına sahiptir veya herhangi bir zaman içinden çıkılabilir. Çoğaltıcı, Iana’nın rakiplerini kandırmak veya bilgi toplamak amacıyla kullanılır. İkiz Çoğaltıcı eğer bir Savunan tarafından tespit edilir ve yok edilirse, Iana’ya yok edenin yerini bulmasında yardımcı olabilir, ancak rakiplerine yeniden konumlanmaları için birkaç değerli saniye verecektir.
  • Oryx, bu Ürdünlü savunanın özel kabiliyeti Remah Atılımı. Hızı, etkin bir şekilde dolaşmasına ve kısa mesafeleri çok çabuk bir şekilde kat etmesini sağlar. Rakipleri yere devirmek için de kullanılabilir. Oryx, yıkılabilir duvarlardan da geçerek geniş bir açıklık oluşturabilir, ancak bu şekilde Remah Atılımı her kullanıldığında kendine hasar verir. Ek olarak, Oryx, açık kapaklarla etkileşimde bulunma konusunda eşsiz bir yeteneğe sahiptir. Hızlı bir rotasyon için hemen tırmanabilir veya göz atmak veya doğru anı beklemek için kenara asılı kalabilir. Asılı olduğu sürece, Oryx yukarı çıkmanın çok tehlikeli olduğunu görürse geri inmeyi de tercih edebilir.

Harita yenilemeleri gelmeye devam ediyor ve Void Edge Operasyonu ile sıra Oregon’a geldi. Güncellenmiş bir görünümle, çoğu alan daha açık hale gelip yapılandırılmıştır. Ayrıca yeni erişim ve dönüş noktaları da vardır. Büyük Kule şimdi doğrudan Mutfak’a bağlanıyor ve bodrum katından zemin kata çıkan yeni bir alan vardır. Bazı kapılar da kaldırılmıştır.

Diğer Void Edge Operasyonu güncellemeleri aşağıdakileri içerir:

  • Barikat molozu tutarlılığı: bir silah veya yakın saldırı ile bir barikatı kısmen kırmak artık çok daha küçük boşluklar oluşturacaktır.
  • Saldıranların dron dirilmesi: dron artık her zaman oyuncunun dirilmesi için ilk operatörünü seçtiği bina ile aynı tarafta ortaya çıkacak.
  • Oyuncu Merkezi Değişiklikleri: Oyna Bölümü yenileniyor.
  • Lesion ve Twitch değişiklikleri: Lesion artık GU Mayınlarını engellerden göremeyecek ve karşıt bir Operatör bir mayına bastığında, artık ön hasar almayacak. Ancak, her tık için hasar 4’ten 6’ya çıkarıldı. Twitch tarafında, Şok Dronu şimdi üç atışla başlayacak, ancak bir bekleme süresi olacak. Ateşleme gücü de 1 puanlık hasara düşürüldü.
  • Operatörler için fiyat düşüşü: Mira ve Jackal’ın fiyatları şimdi 10.000 Nam veya 240 R6 Kredisi olacak, Lion ve Finka’nın 15.000 Nam veya 350 R6 Kredisi, Mozzie ve Gridlock’un ücretleri ise 20.000 Nam veya 480 R6 Kredisi olacak.
  • Void Edge Silah kaplamaları: Bu sezon, her biri kendine özgü bir stile sahip üç yeni sezonluk silah kaplaması sunulacak. İlk olarak, havalı Sabre Carbe. İkincisi, eğlenceli Clog Dance ve üçüncüsü, rengarenk River Scale.
  • Year 5 Pass: Year pass altı yeni Year 5 Operatörü ve onlar için altı yeni özel başlık ve üniforma erişimini içerir. Oyuncular her zamanki gibi aynı VIP avantajlarına sahip olacaklardır. Year 5 Pass’larını yenileyen Year 4 Pass sahiplerine teşekkür hediyesi olarak 600 R6 Kredisinin yanı sıra 2 Efsanevi ve 3 Epik Alfa Paketi sunuyoruz.

Son olarak, Ash: Lara Croft için yeni bir elit seti de eklendi. Ash, Lara Croft’un kimliğini yansıtmak için gerekeni yapacak; herkesin iyiliği için kendini baş aşağı tehlikeye atarak. Ash’in Tomb Raider üniforması, başlık, zafer animasyonu, cihaz ve silah kaplamalarıyla tüm haritaların her bir köşesini keşfedin.

Void Edge Operasyonu sezon güncellemeleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://www.ubisoft.com/fr-fr/game/rainbow-six/siege/game-info/seasons/voidedge Tom Clancy’s Rainbow Six Siege hakkında daha fazla bilgi için lütfen şu adresi ziyaret edin: https://rainbow6.ubisoft.com



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!