-->
Netmarble EMEA, Oyun Operasyonlarının Gelecek Standartlarını Belirlemek İçin Forte İle Ortak Oldu

Mevcut ve gelecek oyunlar için kullanılacak yeni blok zinciri teknolojisini tanıtıyor Türkiye, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinin lider oyun şirketi Netmarble EMEA, bugün blok zinciri teknolojisi geliştirilmesinde öncü olan ‘Forte’ ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Ortaklığa dayanarak, Netmarble EMEA Türkiye’de mevcut olan ünlü oyunlarını Forte’nin açık ve kolay kullanılabilen blok zincir platformlarını oyun operasyonlarında kullanacak. Forte’nin […]

27.03.2020 | ulasufuk

Mevcut ve gelecek oyunlar için kullanılacak yeni blok zinciri teknolojisini tanıtıyor

Türkiye, Orta Doğu ve Afrika bölgelerinin lider oyun şirketi Netmarble EMEA, bugün blok zinciri teknolojisi geliştirilmesinde öncü olan ‘Forte’ ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Ortaklığa dayanarak, Netmarble EMEA Türkiye’de mevcut olan ünlü oyunlarını Forte’nin açık ve kolay kullanılabilen blok zincir platformlarını oyun operasyonlarında kullanacak.

Forte’nin blok zincir platformu bedava, açık ve her platformda çalışabilir şekilde yapıldı. Ethereum ve Interledger gibi açık kaynaklı protokollerden faydalanarak sırasıyla oyun içi verilerin yaratılmasında kolaylık sağlayacak ve zincir-arası işlemlerin yapılmasını sağlayacak. Program geliştikçe herhangi bir şirketin sahip olması yerine, merkezcilikten çıkıp oyuncu topluluğu tarafından serbestçe sahip olunacak ve kontrol edilebilecektir.

İstanbul’da bulunan Netmarble EMEA, hem PC hem de mobil platformda çeşitli oyun yapımcı şirketler ile etkin işbirliği sonucunda Türkiye’de ve MENA bölgesinde oyun endüstrisinde lider oldu.

Ortaklık hakkında daha detaylı bilgi ve oyunlarıyla alakalı gelecek olan yenilikler daha sonra paylaşılacaktır.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!