-->
Mercan Rengi Nintendo Switch Lite Konsolu 24 Nisan 2020’de Avrupa’ya Geliyor

Mevcut sarı, turkuaz ve gri renklerin yanı sıra mercan renkli elde taşınabilir oyun için özel olarak tasarlanmış konsol Kış havası bahar renklerine döndüğünde, yeni mercan rengi Nintendo Switch Lite konsolu 24 Nisan’da Avrupa’ya geliyor. Nintendo Switch Lite renk paleti sarı, turkuaz ve gri konsolları içeriyor ve onlar gibi bu yeni mercan ilavesi özellikle elde taşınabilir […]

11.03.2020 | ulasufuk

Mevcut sarı, turkuaz ve gri renklerin yanı sıra mercan renkli elde taşınabilir oyun için özel olarak tasarlanmış konsol


Kış havası bahar renklerine döndüğünde, yeni mercan rengi Nintendo Switch Lite konsolu 24 Nisan’da Avrupa’ya geliyor.

Nintendo Switch Lite renk paleti sarı, turkuaz ve gri konsolları içeriyor ve onlar gibi bu yeni mercan ilavesi özellikle elde taşınabilir oyunlar için tasarlandı ve oyuncuların çeşitli heyecan verici, rahatlatıcı ve zorlu oyun koleksiyonunu nereye giderlerse gitsinler yanlarında taşımalarını kolaylaştırıyor. Bu da, The Legend of Zelda: Link’s Awakening’de canlı karakterler ve bulmaca dolu zindanlarla gizemli bir dünyayı keşfetmeyi, Pokémon Sword ve Pokémon Shield’in Galar bölgesinde Pokémon yakalamak, savaşmak ve ticaret yapmayı ya da 20 Mart’ta çıkacak Animal Crossing: New Horizons’da kendi rüya yaşamlarını özelleştirmek için ıssız bir ada cennetine seyahat etmeyi içeriyor.

Özel bir avuç içi oyun cihazı olan Nintendo Switch Lite, entegre kontrollere sahiptir ve Nintendo Switch’in amiral gemisi sürümünden daha küçüktür. Ancak yine de avuç içi modu destekleyen Nintendo Switch kütüphanesindeki tüm oyunları oynayabilir. Daha fazla bilgi için websitesini ziyaret edin: Nintendo Switch website



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!