-->
MARVEL Future Revolution Geleceğe Pencere Açıyor

Netmarble ve Marvel’in ilk açık dünya RPG oyunu: MARVEL Future Revolution Netmarble ve Marvel işbirliğinden doğan ilk açık dünya RPG mobil oyunu MARVEL Future Revolution’ın detayları 1 Mart 2020 tarihinde PAX East’te açıklandı. Oyun hikayesiyle gelecekte bir pencere açıyor ve en sevilen MARVEL Süper Kahramanları ve Süper Kötüleri ile en ilginç mekanlara adım atma fırsatını […]

02.03.2020 | ulasufuk

Netmarble ve Marvel’in ilk açık dünya RPG oyunu: MARVEL Future Revolution

Netmarble ve Marvel işbirliğinden doğan ilk açık dünya RPG mobil oyunu MARVEL Future Revolution’ın detayları 1 Mart 2020 tarihinde PAX East’te açıklandı. Oyun hikayesiyle gelecekte bir pencere açıyor ve en sevilen MARVEL Süper Kahramanları ve Süper Kötüleri ile en ilginç mekanlara adım atma fırsatını veriyor.

Uzun zamandır popülerliğini koruyanMARVEL Future Fight mobil oyununun arkasındaki şirket olan Netmarble Corp., bir kez daha Marvel Entertainment ile yeni oyunları MARVEL Future Revolutioniçin bir araya geliyor. Yepyeni hikayesi ve hayranların en sevdiği MARVEL Süper Kahramanları ve Süper Kötüleri ile MARVEL Future RevolutionMarvel’in ilk açık dünya mobil oyunu.

MARVEL Kahramanları evreni kurtarmak için savaşıyor

Marvel Comics yazarı Marc Sumerak (Avengers, Thor, Iron Man, Fantastic Four, Black Panther, Captain Marvel, vb.) tarafından yazılan MARVEL Future Revolution’ınhikayesi, tüm boyutlardaki pek çok Dünya’nın etkileşimi ile ortaya çıkan yeni ‘Primary Earth’ ile başlıyor. Yeni kurulan ‘Omega Flight’ ajanı olarak Süper Kahraman takımında yer alan oyuncular, Süper Kötüler ile acımasız bir çarpışmaya girerek şüpheli olaylara son verip evreni kurtarmaya çalışacak.

Netmarble Yürütücü Yapımcısı Andy Kang: “Netmarble, Marvel ile başarılı ortaklığını sürdürme konusunda çok heyecanlı, özellikle de MARVEL Future Fight’ın5’inci yılının dolmasına az kalmışken… Marvel ve mobil oyun hayranları ile yeni bir açık dünya deneyimini paylaşmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.

AAA kalitesinde görsellerle devasa bir oyun deneyimi

Netmarble ve Marvel, 1 Mart 2020 tarihinde PAX East 2020 Fuarı’nda resmi MARVEL Future Revolution tanıtım videosunu paylaştı ve katılımcılara oyunu ilk kez göstermiş oldu. Oyun, tamamı 3D olan, AAA kalitesinde görseller ile devasa boyutta ve eşsiz özgürlükte bir oyun deneyimi sunuyor. İki şirket arasındaki bu yeni ortaklık, oyunculara ve Marvel hayranlarına Captain America, Captain Marvel, Spider-Man ve Doctor Strange gibi pek çok Süper Kahraman karakterinden biri olarak, Xandearth, Sakaar ve diğer ikonik mekanları içeren açık bir dünyaya adım atma şansı veriyor.

Marvel Games Başkan Yardımcısı ve Kreatif Yöneticisi Bill Rosemann: “Marvel Evrenini genişleyen bir açık dünya olarak deneyimlemek isteyen hayranları, MARVEL Future Revolution ile yeni sıra dışı yerlerde gezinme şansının yanı sıra, en sevdikleri Kahramanları daha önce görülmemiş kostüm kombinasyonlarıyla giydirme şansını elde edecek” dedi ve ekledi: “Neredeyse beş yıldır başarıyla devam eden MARVEL Future Fight ortaklığından sonra Netmarble ile bir kez daha çalışacağımız için heyecanlıyız ve MARVEL Future Revolution ile oyunculara arkadaşlarıyla beraber sayısız eğlenceli saat geçirebilmelerini sağlayıp evreni kurtarmalarını dört gözle bekliyoruz.”

Resmi MARVEL Future Revolutiontanıtım videosu burada: https://youtu.be/dSpM9Kl3FHw

Diğer resmi içerikleri için: https://www.webcargo.net/l/1QTLB1Hb9M/

MARVEL Future Revolution hakkında güncel haberler için: https://marvelfuturerevolution.com

Sosyal medyada #MARVELFutureRevolution etiketini takip edin:

Facebook: Marvel Future Revolution (https://www.facebook.com/MarvelFutureRevolution)

Twitter: MarvelFutureRev (https://twitter.com/MarvelFutureRev)

Instagram: marvelfuturerevolution (https://www.instagram.com/marvelfuturerevolution) YouTube: Marvel Future Revolution (https://www.youtube.com/marvelfuturerevolution



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz