-->
GeForce Oyuncuları “Call of Duty: Warzone” için Oyuna Hazır!

En yeni GeForce Game Ready sürücü güncellemesi, Call of Duty: Modern Warfare’ın oyun dinamiklerini taşıyan yeni ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone için ilk günden itibaren optimizasyon ve geliştirmelerini sunuyor. Bilgisayarında GeForce RTX veya GeForce GTX grafik kartı kullanan Warzone oyuncuları, NVIDIA Highlights aracılığıyla en iyi öldürme anlarını ve en güzel hareketlerini otomatik […]

11.03.2020 | ulasufuk

En yeni GeForce Game Ready sürücü güncellemesi, Call of Duty: Modern Warfare’ın oyun dinamiklerini taşıyan yeni ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone için ilk günden itibaren optimizasyon ve geliştirmelerini sunuyor. Bilgisayarında GeForce RTX veya GeForce GTX grafik kartı kullanan Warzone oyuncuları, NVIDIA Highlights aracılığıyla en iyi öldürme anlarını ve en güzel hareketlerini otomatik olarak kaydedebiliyor.

Ayrıca, GeForce.com Yükleme ve Sistem Gereksinimleri makalesinde Call of Duty: Warzone’u çalıştırmak için gerekli olan minimum donanım özelliklerini bulabilirsiniz.

NVIDIA Game Ready Sürücüleri Hakkında

Game Ready Sürücüler, çoğu büyük oyun için lansman günü ya da öncesinde, en iyi performans ve kusursuz oyun deneyimi sunmak üzere hazırlanıyor. Tüm NVIDIA Game Ready Sürücüleri, Microsoft WHQL sertifikalı olarak yayınlanıyor.

İlgili Linkler:

Geforce.com’da hazırlanan Call of Duty: Warzone’u kapsayan Game Ready Sürücüsü hakkındaki yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Call of Duty: Warzone için GeForce.com’da yayınlanan Yükleme ve Sistem Gereksinimleri makalesine bu linkten erişebilirsiniz.

NVIDIA Sürücülerini indirmek için bu adrese tıklayabilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!