-->
Baron: Fur Is Gonna Fly İnceleme

Büyük Savaş’ın arka planında yer alan Baron: Fur Is Gonna Fly, hava şöhretiyle ilgili it dalaşı ile ilgilidir ve ünvanı ünlü Kızıl Baron: Fur Is Gonna Fly’a atıfta bulunur. Buradaki bükülme, onu örten pilotların çeşitli yarı antropomorfik hayvanlar olmasıdır. Hayvanların seçimi aslında şaşırtıcı derecede geniştir, en tuhaf dahil etme bir yılandır. Tabii ki, Baron: Fur […]

10.03.2020 | ulasufuk

Büyük Savaş’ın arka planında yer alan Baron: Fur Is Gonna Fly, hava şöhretiyle ilgili it dalaşı ile ilgilidir ve ünvanı ünlü Kızıl Baron: Fur Is Gonna Fly’a atıfta bulunur. Buradaki bükülme, onu örten pilotların çeşitli yarı antropomorfik hayvanlar olmasıdır. Hayvanların seçimi aslında şaşırtıcı derecede geniştir, en tuhaf dahil etme bir yılandır. Tabii ki, Baron: Fur Is Gonna Fly sadece zorunlu nedeniyle bir köpek. İlk bakışta Baron: Fur Is Gonna Fly, hikaye içeriğine inanılmaz derecede hafif görünüyor. Geliştiricilerin, tarihsel bilgilerimize dayanarak boşlukları doldurmamızı bekledikleri izlenimine kapıldık. Hiçbir yerde hiçbir kesim veya giriş metni bulunmuyor. Ancak, oyunu başlatırken fark edeceğiniz ilk şeylerden biri, sadece döneme uygun müzik değil, gerçek şarkı da içeren film müziğidir. Bu, bu derlemede biraz daha ayrıntılı olarak ele alınmaktadır, ancak sözler, pilotların her biri için arka planlar sağlayarak Baron: Fur Is Gonna Fly’a şaşırtıcı bir hikaye katmanı ekliyor.

Baron: Fur Is Gonna Fly, fantastik bir ilk izlenim veriyor, çünkü oyunu başlatırken göreceğiniz ilk şeylerden biri hayvan pilotlarının tasarımları. Bunlar kişiliğe sızan karakteristik çizimler olarak gösterildi. Ne yazık ki, bu birinci sınıf çizimler Baron: Fur Is Gonna Fly’un grafik departmanında sunduklarının zirvesidir. Çizimler güzel olsa da, asla durağan görüntülerden daha ileri gitmezler ve gerçek oyuna girdikten sonra, görsel olarak işler daha az etkileyici olur. Oyunun çoğu iki düzlemde pilotluk yapıyor ve bunlar için oyun içi modeller çok etkileyici görünmüyor. Bunun bir kısmı hızlı tempolu oyundan kaynaklanıyor, yani karmaşık uçak modellerini takdir etmek için gerçekten zamanınız olmayacak, ancak oyunun geri kalan görünümüyle kontrast büyük. Baron: Fur Is Gonna Fly için film müziği hareket halindeyken etkileyicidir ve açıkça oyunun en önemli olayıdır. Her bir pilot için bir zafer şarkısı da dahil olmak üzere eski bir tarzda sunulan 10 orijinal şarkı içeriyor. Şarkılar akılda kalıcı, iyimser ve gerçekten uygun bir atmosferi yakalamayı başarıyor. Yazma sırasında çevrimiçi olarak dinlenmeleri sağlanmadı, ancak burada soundtrack albümünün yakında bir akış platformuna geçeceğini umuyoruz. Sözler karakterler için arka plan sağlar ve neşeli ezgilere rağmen şaşırtıcı derecede karanlık olabilirler. Hem şarkı sözleri hem de parçalar ayrı bir özellik olarak bulunabilir.

Oyunun eti hava it dalaşlarında yatıyor. Seçtiğiniz bir pilotu ve uçağı seçtikten sonra, mümkün olduğunca çok sayıda öldürme yapmaya çalışarak diğer pilotlarla birlikte öldürdüğünüz bir arenaya atılırsınız. Bu şekilde Baron: Fur Is Gonna Fly, puanınızı artırmaya çalışırken düşmanlarınızdan taktiksel olarak kaçınmakla ilgili hızlı ve kaotik dövüşlerle bir süper Smash Bros hissi veriyor. Bu nedenle, en iyi çok oyunculu oyun olarak zevk alır. Tek oyunculu mod temel olarak aynı olsa da, yanınızda oturan oyunculardan ziyade düşman AI’yı düşürmek kadar tatmin edici değildir.

Kontroller basit ve duyarlı: uçaklar sol kontrol çubuğu ile kontrol edilir ve A düğmesi hem kalkış düğmesi hem de çekim düğmesi olarak işlev görür. Havaya girdikten sonra, uçağınızı manevra yapabilir ve ekranın sol tarafından uçup sağ tarafta yeniden görünmenizi sağlayabilirsiniz. Uçağınızı baş aşağı döndürmediğiniz sürece gerçekten dönüp diğer yöne uçamazsınız, bu nedenle düşmana yaklaşmak, döngüler ve burunlu hava havacıları ile ilgilidir. Basit kontrol şeması göz önüne alındığında, uçağınızı uçurmada iyi bir tutuş elde etmek oldukça kolaydır. Bu, oyunun pick-up ve play çok oyunculu doğasına katkıda bulunur. Oyuncular, kayıtlarını takip eden kendi profillerini yapabilirler veya bir konuk profilini kullanarak anında dövüşe atlayabilirler. Mevcut uçakların çeşitliliği, hepsi biraz farklı bir şekilde oynadığı için biraz taktik derinlik sunar.

Bazıları ateş gücü için ticaret hızı, diğerleri ise savunma için manevra kabiliyetini feda eder. Yükseltmeler de satın alınabilir, ancak bu, yıpranmış oyuncuların konuklardan daha iyi bir uçağa sahip olabileceği anlamına gelir. Bir zamanlayıcı geri sayım yaparken para toplayarak uçan becerilerinizi geliştirmeye davet eden tek oyunculu bir uygulama modu da mevcuttur. Kontrollere alışmanın hızlı bir yolu olsa da, biraz tekrarlanıyor. Baron: Fur Is Gonna Fly’un en büyük kusuru üslup üzerindeki madde eksikliğindedir. Bu iyi cilalanmış bir oyundur ve teklif edilene çok fazla özen gösterildiği açık olsa da, sonuçta sığ bir meseledir. Bunu açıklamanın en iyi yolu Baron: Fur Is Gonna Fly’u bir öğünle karşılaştırmaktır: bir ton yan yemek var ama ana yemek eksik. Uçağınızı kişiselleştirmeye giden tüm bakım için, sıkı ama basit kontroller, karakter tasarımları ve film müziği, Baron: Fur Is Gonna Fly’un ana cazibesi, gerçek oyun, sunacak çok şey yok. Arenalar-gerçekten-boş meselelerdir ve çeşitlilikten faydalanmış olabilirler.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!