-->
144 Hz IPS Panelli Predator Helios 300’le Oyun Tutkunları En Hızlı Mücadeleye Hazır

Helios 300, 144 Hz yenileme hızı sunan IPS paneliyle dikkat çekerken, keskin ve hızlı oyun deneyimini kullanıcılarla buluşturuyor. Cihaz, Intel Core i7 işlemcileri ve NVIDIA GeForce RTX ekran kartı ile güçlü bir dizüstü bilgisayar arayan oyun tutkunlarına hitap ediyor. Predator Helios serisiyle hızdan feragat etmek istemeyen oyun tutkunlarına hitap eden Acer, 144 Hz yenileme hızı […]

02.01.2020 | ulasufuk

  • Helios 300, 144 Hz yenileme hızı sunan IPS paneliyle dikkat çekerken, keskin ve hızlı oyun deneyimini kullanıcılarla buluşturuyor.
  • Cihaz, Intel Core i7 işlemcileri ve NVIDIA GeForce RTX ekran kartı ile güçlü bir dizüstü bilgisayar arayan oyun tutkunlarına hitap ediyor.

Predator Helios serisiyle hızdan feragat etmek istemeyen oyun tutkunlarına hitap eden Acer, 144 Hz yenileme hızı sunan IPS panelli Helios 300’le çıtayı biraz daha yükseltiyor. Predator Helios 300’le oyuncular, 17,3 inçlik Full HD ekranda 3 ms tepki süresiyle bulanık görüntülere veda ediyor. Yırtılmaları bertaraf eden panel, sunduğu görüntü kalitesiyle oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor. İddialı kasa tasarımının altında Intel Core i7 işlemcisi, Max-Q tasarımlı ve hız aşırtmalı GeForce RTX ekran kartı, 32 GB DDR4 2666 MHz bellek ve 1TB HHD, 256 GB SSD şeklinde güçlü bir donanımla sunulan Helios 300, yüksek performans talep eden AAA oyunlarda da farkını ortaya koyarak oyun severleri en zorlu mücadelelerde dahi destekliyor.


4’üncü Nesil Aeroblade 3D Soğutma Teknolojisi: Sessiz ve Güçlü

Hız, yüksek performans ve dikkat çekici tasarım detaylarıyla öne çıkan Helios 300, tüm Predator markalı modellerde olduğu gibi özel tasarımlı soğutma sistemlerini kullanıyor. Hava akımını artırıp gürültüyü azaltmayı hedefleyen Acer’ın 4’üncü nesil AeroBlade 3D fanlarına sahip cihaz, en yüksek performansla çalışan Helios 300’ü serin tutmayı başarıyor. Kenarları tırtıklı olarak tasarlanan 0,1 mm inceliğindeki yeni fan kanatlarına sahip son nesil fanlarda, üst ve alt tarafta kanatçıklara yer verilirken her kanadın iç kısmında da kavisli bir bölüm bulunuyor ve bu tasarım sayesinde de tüm sistemin yüzde 45 oranında daha fazla hava akımı elde etmesi sağlanmış oluyor. Stratejik olarak yerleştirilmiş hava giriş çıkış delikleri ve Acer CoolBoost teknolojisi de eklendiğinde Helios 300, baskı altında sakin kalmayı başarıyor, hız aşırtma ve uzun oyun maratonlarının üstesinden kolaylıkla gelebiliyor.

Oyunlarda Tam Kontrol Sunan Güçlü Özellikler

Hem tasarım hem de donanım tarafında oyun tutkunlarının ihtiyaç duyduğu pek çok özelliği sunmayı başaran Predator Helios 300’ün Turbo tuşu ile tek dokunuşla hız aşırtma yapmak mümkün. Killer DoubleShot Pro ile de hızlı ve kesintisiz ağ bağlantısı sunmasının yanı sıra cihazın klavyesi de dikkat çekici özelliklere sahip. 4 bölgeli RGB aydınlatmaya yer verilen klavye, PredatorSense ve Turbo kısayol tuşları, genişletilmiş boşluk tuşu ve öne çıkan içbükey WASD, yön ve kısayol tuşları ile daha kullanışlı ve işlevsel hale geliyor. Özel yardımcı uygulama PredatorSense, tek uygulama üzerinde fan, aydınlatma ve sistemin durumunu izleme gibi oyun donanımları üzerinde tam kontrol sunuyor. Öte yandan Helios 300, WAVES MaxxAudio yazılım paketi ile güçlenen ses performansıyla da oyunlarda etkileyiciliği artırıyor, heyecanı katlıyor.

Fiyat ve Bulunabilirlik

Acer Predator Heilos 300, 14.999 TL’den satışa sunuluyor.

Teknik özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen Acer Türkiye ofisiyle iletişime geçin.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz