-->
Black Desert Türkiye ve MENA’da Maceracılara Yeni Yıl Hediyesi!

Bir dilek tut ve yeni yıla özel ödüllerin sahibi ol! Black Desert Türkiye ve MENA’da uzun soluklu yeni yıl etkinlikleri devam ediyor. Art arda gelen yeni yıla özel güncelleme ve etkinlikler Maceracıların yeni yılı kutlamalarını daha özel bir hale getiriyor. Yeni yıla az bir süre kalmışken, Maceracılara sağlanan olanaklar daha da artacak! Black Desert Türkiye […]

31.12.2019 | ulasufuk

Bir dilek tut ve yeni yıla özel ödüllerin sahibi ol!

Black Desert Türkiye ve MENA’da uzun soluklu yeni yıl etkinlikleri devam ediyor. Art arda gelen yeni yıla özel güncelleme ve etkinlikler Maceracıların yeni yılı kutlamalarını daha özel bir hale getiriyor. Yeni yıla az bir süre kalmışken, Maceracılara sağlanan olanaklar daha da artacak!

Black Desert Türkiye ve MENA’ya da yeni yıl geldi. Maceracıların bu yılı tamamlamalarının ve 2020 yılına girmeden önce yeni bir başlangıç için hazırlanmalarının zamanı geldi. Yeni yılda oyun içi etkinliklerle Maceracılar, yeni yıl günlerini daha da özel hale getirecek çeşitli ödüller ve eşyalar kazanabilecek.

Maceracılar dilek fenerlerini uçurarak, özel kutular kazanacak

Maceracılar yıl sonu gelirken, 15 Ocak 2020 tarihine kadar yeni yıla özel hediyeler için Velia’daki NPC Lara’ya gidebilecek. Bazı Kara Ruh görevlerini tamamlayan Maceracılar, Lara ile konuşarak Kıyı Kayalığı’nın yakınında özel hediyelerle dolu bir kutu veren dilek feneri uçurabilecek! Özel hediyeler veren kutuların içinde, “Sert Kara Kristal” ve “Crone Taşı Paketi”nin de bulunduğu sayıları 50 ila 100 arası değişen kullanışlı eşyalar bulunacak. Maceracılara kutuların içinden rastgele eşya düşecek.

Maceracıların yıl sonundan sonra da yeni yıl kutlamalarına devam edebilmeleri için giriş ödülleri 15 Ocak 2020 tarihine kadar devam edecek. Oyuna giriş yapan Maceracılar, Valks’ın Tavsiyesi (+40), 10 Sert Kara Kristal ve 100 Cron Taşı gibi kullanışlı eşyalar kazanabilecek. Bununla birlikte, Yeni Yıl Hot Time etkinliği de Maceracılara olağanüstü yükselme imkanı sunuyor. Maceracılar, her hafta Pazartesi’den Perşembe’ye kadar Level EXP artı yüzde 100, Beceri EXP artı yüzde 20 ve her Cuma’dan Pazar’a sunulan Level EXP artı yüzde 200, Beceri EXP artı yüzde30 alarak sınıflarını yükseltebilir.

Son olarak, Maceracılara çeşitli ödüller kazanmaları için avcılık, otomatik balıkçılık ve dünya bosslarıyla savaşmaları tavsiye ediliyor. 8 Ocak 2020 tarihine kadar eşya düşme oranı yüzde 50 artarken, canavarları alt ederek eşya elde etme oranı da yüzde 50 artıyor ve otomatik avlanma süresi de yüzde 50 oranında azalıyor. Bu sayede Maceracılar yeni yıla çeşitli özel hediyelerle girebilecek.

Daha fazla bilgiye Black Desert Türkiye ve MENA resmi sitesi olan tr.playblackdesert.com internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!