-->
Xbox’tan Dev eXtra Cuma İndirimi

Xbox, gelenekselleşen Kasım ayı indirim furyasına dev indirimleriyle katılıyor. 25 Kasım Pazartesi günü başlayan kampanya kapsamında; 3 oyun hediyeli Xbox One S All-Digital 2299 TL yerine %40’a varan indirimiyle 1399 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor. En yeni dijital oyunlar ise %65’e varan indirimle oyun tutkunlarıyla buluşuyor. Xbox, Kasım ayına özel eXtra Cuma kampanyasını, […]

28.11.2019 | ulasufuk

Xbox, gelenekselleşen Kasım ayı indirim furyasına dev indirimleriyle katılıyor.
25 Kasım Pazartesi günü başlayan kampanya kapsamında; 3 oyun hediyeli Xbox One S All-Digital 2299 TL yerine %40’a varan indirimiyle 1399 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor. En yeni dijital oyunlar ise %65’e varan indirimle oyun tutkunlarıyla buluşuyor.

Xbox, Kasım ayına özel eXtra Cuma kampanyasını, teknoloji mağazaları ve e-ticaret platformlarında geçerli olmak üzere 25 Kasım’da başlattı. 2 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında; disksiz yapısıyla dikkat çeken Xbox One S All-Digital, %40’a varan indirimle oyun severlerle buluştu. Normalde 2299 TL olan satış fiyatının ciddi bir indirim oranıyla 1399 TL tutarına düşmesi oyun tutkunlarının yüzünü güldürdü. Konsolun yanı sıra en yeni dijital oyunlarda %65’e varan, Windows 10 ve IOS ile tam uyumlu Xbox kumandalarında dev indirimler uygulanıyor.

Tamamen dijital oyun dönemi

En yeni model Xbox One S All-Digital, Türkiye’de satışa çıkmasının ardından yoğun ilgi gördü. Bu yoğun ilginin eXtra Cuma indirimiyle daha da artması öngörülüyor. Alışılmışın dışında disksiz yapısıyla tüm dünyanın dikkatini çeken Xbox One S All-Digital, tamamen dijital oyunlardan oluşan kütüphanesiyle sınırsız oyun deneyimi sunuyor. Kusursuz 4K ve HDR görüntü deneyimi sağlayan konsol, multimedya özellikleriyle Netflix, YouTube, Spotify ve Microsoft Edge gibi uygulamaların en güncel versiyonlarını kullanma imkânı tanıyor.

200’ün üzerinde oyuna sınırsız erişim Xbox’a özel oyun üyelik servisi olan Game Pass, aylık 29.99 TL fiyatıyla her ay yeni ve güncel oyunları kullanıcılarına sunuyor. PES 19, Forza Horizon 4 ve PUBG gibi oyunlara ek olarak birçok popüler oyun içeren Xbox Game Pass ile 200’ün üzerinde oyuna sınırsız erişim sağlanıyor. Her türden ve herkese uygun oyunları içeren servis, kullanıcıları sürekli oyun alma derdinden kurtarıyor.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.