-->
Valfaris inceleme

Valfaris’in uzay kalesi birkaç on yıl önce kayboldu ve iz bırakmadan karanlığa gömüldü. Bunu hatırlayanlar, cevapsız sorulardan başka bir şey bırakmadılar ve yaşamlarına devam etmekten başka seçenek bırakmadılar, bir gün Valfaris ortadan kaybolduğu gibi aniden geri döndü. Kale, eski benliği gibi bir şey değildi, şimdi karanlığın ve getirdiği ıstırabı besleyen yaratıkların üreme alanlarından biraz daha […]

19.11.2019 | ulasufuk

Valfaris’in uzay kalesi birkaç on yıl önce kayboldu ve iz bırakmadan karanlığa gömüldü. Bunu hatırlayanlar, cevapsız sorulardan başka bir şey bırakmadılar ve yaşamlarına devam etmekten başka seçenek bırakmadılar, bir gün Valfaris ortadan kaybolduğu gibi aniden geri döndü. Kale, eski benliği gibi bir şey değildi, şimdi karanlığın ve getirdiği ıstırabı besleyen yaratıkların üreme alanlarından biraz daha fazlası. Hasar görmüş salonlarında bulunabilecek cevaplar olduğu için tehlikeli ve Therion dişlere silah veriyor ve ona karşı çıkan yaratıkların sonsuz bir yıkım akışını rahatça izliyor. Kalenin derinliklerinde gizemler var ama onlar sıcak kurşun, plazma ve çıtır çalan bir gitar müziği ile çözülemeyen hiçbir şey değil.

Valfaris, Yaratılış’ta doğrudan evde olacak ya da muhtemelen Curt Victor Bryant’ın müziğinin boyuna indirgenmesi gerekmeyecek bir silah ve ağır metal Heavy Metal platform aksiyon festivali. Oyun, olayları harekete geçirmek için yeterli bir anlatıya sahip ve daha sonra yoldan çekiliyor, böylece aşırı güvenen bir savaşçıyı öldürme yeteneğinden daha fazlası olan sonsuz bir ucube peşinde koşabilirsiniz. Valfaris kolay bir oyun değil, aynı zamanda nadiren de haksızlık gösterir ve Therion her zaman en acımasız tehlikeleri temizlemek için doğru araçları kullanır, eğer sadece bunları doğru kullanırsanız.

Therion’un cephaneliğindeki iki ana silah bir tabanca ve kılıçtır, fakat aynı zamanda ikinci bir ağır silah ve gelen yangına karşı korunmak için bir kalkan da vardır. Tabanca ve kılıç, dilediğiniz kadar kullanılabilir ve ağır silah ve kalkan bir enerji sayacını beslerken yol boyunca öldürme işleminin büyük kısmını yapar. Tüm sistemler düzgün bir şekilde birbirine bağlanır ve bu sayaç özel bir durum için istiflenmek yerine sürekli kullanılmak üzere oradadır. Bir düşmanı tabanca ile öldürmek, basitçe yoldan çıkarır, kılıçla kesmek güç kaynağını yenilemek için mavi enerji kürelerini serbest bırakır.

Ağır silah zorlu hayvanları temizlemek için güzel olsa da, enerji sayacının en yaygın kullanımı kalkandan geliyor. Kalkan gelen yangını engeller, elbette, ancak doğru zamanlandığında mermileri yakalar ve geldikleri yere geri gönderir. Kalkanı mermilerden savuşturmak için aktif tutarken, daha az tehlikeli düşmanlar için kılıcına yaslanmak, kılıcı eğmek, enerji dolu olduğunda tabancayı fırlatmak ve sadece silahı patlatmak için harekete geçmek çok uzun sürmez. daha fazla olmayacak bir şey istiyorum. İki seviye başına bir patron dışında, enerji rezervlerini yüksek tutmak kolaylaşır ve tüm savaş seçeneklerini her zaman kullanılabilir hale getirir.

Elbette Valfaris’i hiçbir şekilde kolaylaştırmıyor. Ölüm yaygın ve hızlıdır ve çoğu canlı çok fazla hasar vermemesine rağmen, yine de endişe verici şekilde hızla boş bir sağlık çubuğuna katkıda bulunur. Yaratıklar çok yönlü saldırılara, dikenlere ve diğer çevresel tehlikelere yol açmakta ve düşmanlar sıklıkla değişiyor, tıpkı bir türe ait zamanlamayı çivilediğinizde başka bir saldırı deseniyle ortaya çıkıyor. Ayrıca, Therion’un kalkan aktifken hareket edememesiyle hayatta kalma olasılığını desteklemiyor, bu yüzden kaplumbağa oynamak bir seçenek değil. Kalkan mükemmel bir savunma olabilir, ancak Valfaris, bir sonraki canavar bölümünden dans edene kadar ölmek ve yeniden doğmak için büyük bir canavar ceset yığını bırakarak ölmek üzere.

Kontrol noktaları her seviye boyunca makul bir mesafeye dağılmıştır ve her birini etkinleştirmek mümkün olsa da, ileriye doğru itmek için ödüller vardır. Kontrol noktaları yeşil bir simge harcayarak aktifleştirilir ve bunlar genellikle her bölümde düz bir görüşle asılı olarak bulunur. Therion yalnızca belirli bir sayıya sahip olabilir, bu yüzden her birini öldürmeye çalışmak için fazla bir şey yoktur ve seviyenin sonunda simgelerin değerli kan metalini almak için harcayabileceği bir dağıtıcı vardır. Kan metali genellikle yol dışı alanlara gizlenmiş nadir bir pikaptır ve Therion’un cephaneliğini aktif kontrol noktalarında güçlendirmek için kullanılır. Silahlar daha hızlı ateş eder, kılıçlar daha fazla erişir ve her şey seviye yükseldikçe daha büyük bir yumruk alır. Güzel, aynı zamanda yeni silahların ortaya çıkması nedeniyle biraz da sorunlu.

Seviye bir seviyeden iki silaha geçmek üç kan metaline mal olur, bu da biriktirilmesi zor değildir. Kademe üçe kadar seviye atlamak ilave bir beşe mal oluyor, bu da yarı-düzenli olarak gösterilen yeni silahlar ve kılıçlar sayesinde elde edilmesi biraz daha zor ve bundan sonra daha pahalı hale geliyor. Elbette yeni bir yükleme ile deneme yapmak eğlencelidir, ancak hızlı ateş eden tabanca kurt silahından daha mı iyidir? Hızlı ateş hızlı bir şekilde çok sayıda mermi ortaya çıkarır, ancak kurt tabancası, düşman ölümü üzerine zayıf bir hedef kurt başı mermisi gönderen bir enerji akışını salıverir. Açıkçası kurt tabanca daha serin ve bu nedenle daha iyi, ancak daha sonra başka bir tabanca görünecek



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!