-->
Seven Knights’a Yeni Özel Kahraman ‘Sizar’ Geliyor

Netmarble, popüler mobil RPG oyunu Seven Knights’a çok güçlü yetenekleri olan kahraman Sizar’i ekliyor. Sizar’in gelişi şerefine oyuncular pek çok hediye kazanma şansına sahip olacak. Ayrıca güncellemeyle gelen yeni içerikler de oyunculara ödüller kazandıracak. Netmarble bugün, mobil RPG Seven Knights’a çeşitli güncellemelerin yanı sıra yeni özel kahraman ‘Sizar’ın geldiğini duyurdu. Yeni eklenen kahraman Sizar, Pentagon […]

28.11.2019 | ulasufuk

Netmarble, popüler mobil RPG oyunu Seven Knights’a çok güçlü yetenekleri olan kahraman Sizar’i ekliyor. Sizar’in gelişi şerefine oyuncular pek çok hediye kazanma şansına sahip olacak. Ayrıca güncellemeyle gelen yeni içerikler de oyunculara ödüller kazandıracak.

Netmarble bugün, mobil RPG Seven Knights’a çeşitli güncellemelerin yanı sıra yeni özel kahraman ‘Sizar’ın geldiğini duyurdu. Yeni eklenen kahraman Sizar, Pentagon üyesi ve çok güçlü yeteneklerle donanmış bir karakter.

Bol ödüllü içerikler

Güncellemedeki yeni içerikler de açığa çıktı. Yeni eklenen ‘İşaretçi Yıldız: İhtişam Yolu’ ile oyuncular çeşitli içeriklerin tadını çıkarıp ödüller kazanabilecek. Akın Modu’ysa oyunculara daha çok hediye kazandıracak şekilde değiştirildi.

Ayrıca oyuncular, ‘Silah Sizar’a karşı macera modunda savaşabilecek ve çeşitli ödülleri elde edecek.

Sizar’in gelişi etkinliklerle şenleniyor

Netmarble, Sizar güncellemesini, kutlama etkinlikleriyle şenlendiriyor. Oyuncular Katılım etkinliğinden, 1.000 yakut, 6 Yıldız Özel Kahraman Seçici ve 4 milyon altına kadar varan hediyeler kazanabilecek. Ayrıca her gün üç ‘Kara Büyü Yığını Bileti’ elde edebilecekler. Dahası, oyuncuların ucuz fiyatlara çeşitli eşyalar alabileceği Efsane Cuma özel dükkanı da oyuncuları bekliyor.

Oyun hakkında ayrıntılı bilgi için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz.

http://sevenknights.netmarble.com


Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.