-->
Razer Customs’ın İkinci Aşaması İki Yeni Fare Altlığı ve Daha Fazla Eşsiz Tasarım Getiriyor

Oyuncular için dünya çapında lider bir marka olan Razer yaptığı bir duyuru ile Razer.com’un popüler akıllı telefonlar için kişiselleştirilmiş kılıflar hazırlamanızı sağlayan online hizmeti Razer Customs, artık oyunculara Goliathus fare altlıklarını da istedikleri tasarım ile ortaya çıkartmalarına imkân sunarken yeni telefon kılıfı tasarımları da sunuyor. Ek olarak, Razer Customs şimdi de yeni tasarımlar ve sanat […]

26.11.2019 | ulasufuk

Oyuncular için dünya çapında lider bir marka olan Razer yaptığı bir duyuru ile Razer.com’un popüler akıllı telefonlar için kişiselleştirilmiş kılıflar hazırlamanızı sağlayan online hizmeti Razer Customs, artık oyunculara Goliathus fare altlıklarını da istedikleri tasarım ile ortaya çıkartmalarına imkân sunarken yeni telefon kılıfı tasarımları da sunuyor.

Ek olarak, Razer Customs şimdi de yeni tasarımlar ve sanat kategorileri içeriyor. İkinci Aşama ile birlikte, Razer Customs içlerinde PewDiePie, Britto gibi influencer’ların da katkıda bulunduğu birden fazla kategoride 100’den fazla tasarım ile genişlerken eşsiz espor tasarımları da yakın zamanda gelecek.

Hayranlarının isteklerine cevap veren Razer, artık Razer Customs’da yer alan tasarımlardan herhangi biriyle en popüler fare altlığı Goliathus’u kişiselleştirmeyi mümkün kıldı. Razer, hali hazırda Blizzard, Capcom, NCSoft ve daha birçok firmayı içeren ortak portföyünü büyütmeye devam ediyor.

ZAMAN:          26Kasım 2019

MEKAN:           İlk çıkış döneminde Razer Customs fare altlıkları Razer.com üzerinden; Amerika Birleşik Devletleri, Avusturya, Belçika, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, İrlanda, Lüksemburg, Hollanda, Polonya, Portekiz, İsveç ve Birleşik Krallık’ta satışa sunulacak.

                        Yakın zamanda listeye daha fazla ülke eklenecektir.

LINK:                https://www.razer.com/customs/mouse-mats



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.