-->
Playstore Büyük Yıl Sonu İndirimleri

Black Friday haftasında Playstore’da harika indirimler başladı! FIFA 20, Red Dead Redemption 2, Need for Speed Heat, PES 2020, Borderlands 3, Battlefield V, NBA 2K20 gibi pek çok yeni ve popüler yüzlerce oyunda %90’a varan indirimler 6 Aralık tarihine kadar Büyük Yıl Sonu İndirimleri’nde oyuncularla buluşuyor. Kampanyanın yer aldığı sayfaya buradan ulaşabilirsiniz: http://bit.ly/PlaystoreYilsonu2019 Kampanya kapsamında […]

28.11.2019 | ulasufuk

Black Friday haftasında Playstore’da harika indirimler başladı! FIFA 20, Red Dead Redemption 2, Need for Speed Heat, PES 2020, Borderlands 3, Battlefield V, NBA 2K20 gibi pek çok yeni ve popüler yüzlerce oyunda %90’a varan indirimler 6 Aralık tarihine kadar Büyük Yıl Sonu İndirimleri’nde oyuncularla buluşuyor.

Kampanyanın yer aldığı sayfaya buradan ulaşabilirsiniz: http://bit.ly/PlaystoreYilsonu2019

Kampanya kapsamında Ubisoft, Electronic Arts, Rockstar Games, 2K Games, Bethesda, Paradox Interactive, Konami, Private Division, , 1C Company,  CI Games, Team 17, Kalypso Media dahil neredeyse tüm oyunlar indirimde olacak.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.