-->
Playstore Büyük Yıl Sonu İndirimleri

Black Friday haftasında Playstore’da harika indirimler başladı! FIFA 20, Red Dead Redemption 2, Need for Speed Heat, PES 2020, Borderlands 3, Battlefield V, NBA 2K20 gibi pek çok yeni ve popüler yüzlerce oyunda %90’a varan indirimler 6 Aralık tarihine kadar Büyük Yıl Sonu İndirimleri’nde oyuncularla buluşuyor. Kampanyanın yer aldığı sayfaya buradan ulaşabilirsiniz: http://bit.ly/PlaystoreYilsonu2019 Kampanya kapsamında […]

28.11.2019 | ulasufuk

Black Friday haftasında Playstore’da harika indirimler başladı! FIFA 20, Red Dead Redemption 2, Need for Speed Heat, PES 2020, Borderlands 3, Battlefield V, NBA 2K20 gibi pek çok yeni ve popüler yüzlerce oyunda %90’a varan indirimler 6 Aralık tarihine kadar Büyük Yıl Sonu İndirimleri’nde oyuncularla buluşuyor.

Kampanyanın yer aldığı sayfaya buradan ulaşabilirsiniz: http://bit.ly/PlaystoreYilsonu2019

Kampanya kapsamında Ubisoft, Electronic Arts, Rockstar Games, 2K Games, Bethesda, Paradox Interactive, Konami, Private Division, , 1C Company,  CI Games, Team 17, Kalypso Media dahil neredeyse tüm oyunlar indirimde olacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!