-->
JUMANJI: The Video Game İnceleme

Oyunda bulunacak bir hikaye değeri yok. Sonunda heykele bir mücevher geri getirme hedefi aynı olan dört farklı harita arasından seçim yapabileceksiniz. Filmin karakterleri orada, ancak orjinal oyuncular tarafından seslendirilmiyorlar ve uzaktan bir hikayeye benzeyen hiçbir şeye katkıda bulunmuyorlar. Oyun, kullandığı basit grafiklerle bile, gerçek film karakterlerini oldukça iyi yeniden oluşturur. Oyun Nintendo Switch’te de piyasaya […]

16.11.2019 | ulasufuk

Oyunda bulunacak bir hikaye değeri yok. Sonunda heykele bir mücevher geri getirme hedefi aynı olan dört farklı harita arasından seçim yapabileceksiniz. Filmin karakterleri orada, ancak orjinal oyuncular tarafından seslendirilmiyorlar ve uzaktan bir hikayeye benzeyen hiçbir şeye katkıda bulunmuyorlar. Oyun, kullandığı basit grafiklerle bile, gerçek film karakterlerini oldukça iyi yeniden oluşturur. Oyun Nintendo Switch’te de piyasaya sürüldüğü için, oyunun farklı konsollara taşınmasını kolaylaştırmak için oyunun tonlandırıldığı açık. Karakterler nezih görünüyor ve akıcı bir şekilde hareket ediyor, ancak düşmanlar her zaman size atılan homurdanıyorlar. Dört harita aynı zamanda farklı bir dekora sahip değildir, çünkü her zaman aynı engellere, aynı patlayıcı varillere, aynı totemlere vb. Rastlarsınız. Oyunu daha fazla keşfetmek istemenize neden olacak kadar etkileyici bir şey yok, ancak daha sonra oyunu oynarken gerçek bir keşif için gerçek bir yer yok.

Oyun arkadaşlarınızla yerel olarak oynanabildiği için, ne kadar yumuşak çalıştığını görmek gerçekten etkileyici. Elbette, oyun hiçbir PlayStation 4’ün sınırlarını zorlamaz, ancak bazen işler telaşlanır hale gelir. Geliştiricilere çalışmalarını gerçekten denedikleri için övgüde bulunabiliriz. Ses tasarımı vasat, en iyi ihtimalle. Müzik göze çarpmayan, ancak oynarken de pek farkedilmez. Geliştiriciler, filmin oyuncularının dijital karakterlerini seslendirmeleri için tek bir kuruş bile harcamıyorlardı, bu da oyundaki birkaç oneliner’in kendisini son derece ucuz hissetmesini sağlıyordu. Film müziği ve ses efektlerinin nasıl işlendiğine bakarken unutulmaz bir şey yok.

Jumanji: The Video Game, Fortnite gibi bir unvanın ucuza düşmesi gibi görünen üçüncü şahıs bir nişancı. Her zaman oynayabileceğiniz dört seviyede aynı aşamalardan geçeceksiniz, yani kötüleri öldürmek, totemler bulmak, bir kristali güçlendirmek, totemler bulmak, tuzaklardan kaçınmak, totemler bulmak vb. Genel oyun monoton ve son derece sıkıcı. Emrinde dört farklı karakter var, hepsi farklı hasar çıktıları ve farklı bir benzersiz yetenekler. Oyunun farklı zorlukları var ama daha sert bir ortamda sıkıcı bir oyun oynamak oyunu daha da sinir bozucu yapıyor.

Hareket eden unsurlar arasında, hiç bitmeyen dev bir düşman dalgasına devam etmek için şarj edilmesi gereken bir heykeli savunan anlar var. Yeraltı tünellerinde kaçmak tuzakları gibi diğer unsurlar, oyuncular sahne başına birkaç kez yapmak zorunda kalıncaya kadar ilk defa ilgi çekiyorlar. Tüm bu ağları başarmak bir sonuç ekranına, bazı deneyimlere sahip ve hepsi bu kadar. Bu deneyim, farklı renkli kıyafetler veya görünümlü silahlar elde etmek için kullanılabilir. Bunun yanı sıra, oyunun tamamı durulanır, oyunun tamamı boyunca tekrarlayın. 4 seviyenin tümü muhtemelen bir saat içinde tamamlanabilir. Hikaye çizgisi yok. Patron yok. Düşmanlarda bir değişiklik yok. İlk aşamadan geçtiğiniz her şey diğerlerinde aynıdır, bazı çok küçük değişiklikler ve genel estetik düzeyine iner.

Oyun, seviye atlayabildiğiniz gibi birkaç maç oynamanızı ve ilerledikçe kostümleri ve silah kaplamalarını açmanızı istiyor. Ne yazık ki, oyunun dört farklı seviyesinden oynarken, istediğinden daha fazla oynayacaksın ve oyunu bir kenara atacaksın, bu müthiş macera için soğuk para ödediğini hayal kırıklığına uğrattın. Oldukça iyi olan bir şey, arkadaşlarınızla birlikte acı çekme seçeneği. Sadece bir ya da iki maç için olsa bile, oyunu biraz daha eğlenceli kılan yerel işbirliğinde oynayabilirsiniz. Yanınızda bir arkadaşınızla birlikte, aynı sıradan hedefleri defalarca tekrar ediyor olacaksınız.

Jumanji: The Video Game, Jumanji serisine çok zayıf bir ektir. Bunun gibi oyunlar bu gün ve yaşta yapılmamalı ve oyun sorunsuz bir şekilde çalışsa ve uygun bir işbirliği modunda olsa da, genel deneyim bu oyunun para harcamaya değmeyeceği kadar unutulmaz. Farklı karakterlerle gerçek seviyeleri yapabileceğiniz ve uygun bir hedefe doğru çalışabileceğiniz uygun bir macera deneyimine sahip olmak daha iyi olurdu. Ne yazık ki, elimizdeki tek şey, neredeyse hiç içeriği olmayan ve bir mayıs böceği ömrünü olan, üçüncü şahıslara ait bir tetikçiydi. Jumanji Video oyunu büyük bir hayal kırıklığıdır. Eğlenceli bir şey olabilirdi, fantastik aksiyon macera komedi yerine korkunç bir şey haline dönüşür. Küçük bir zorluk, küçük farklılıklar ve gerçekte oynamak için küçük bir neden var. Daha genç bir kitleye yönelik bir oyun için bile, oynamaya devam etmek istemek için çok az sebep veya derinlik var.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!