-->
Ni No Kuni: Wrath Of The White Witch Remastered inceleme

Ni no Kuni’nin hikayesi: Cadı Cinerea’nın Tehdidi, başlığın ana anlatısı kadar etkileyici ve bu incelemede Ni no Kuni’nin hatırlamasının bir yolu olacak: Cinerea Cadı’sının tehdidi PS4 ve PC için remastered. Kısacası, elbette, aksi takdirde Seviye-5 ile Studio Ghibli arasındaki işbirliğinde yapılan şaheseri tekrar dinlemek için acele etmek yerine uyuya kalırsınız, dikkat: yazar neredeyse şaheser kelimesini […]

01.10.2019 | ulasufuk

Ni no Kuni’nin hikayesi: Cadı Cinerea’nın Tehdidi, başlığın ana anlatısı kadar etkileyici ve bu incelemede Ni no Kuni’nin hatırlamasının bir yolu olacak: Cinerea Cadı’sının tehdidi PS4 ve PC için remastered. Kısacası, elbette, aksi takdirde Seviye-5 ile Studio Ghibli arasındaki işbirliğinde yapılan şaheseri tekrar dinlemek için acele etmek yerine uyuya kalırsınız, dikkat: yazar neredeyse şaheser kelimesini kullanmaz. Oyunda çalışmanın çalışmalarına dikkat çeken ya da daha fazla çarpıcı olması, mekanik temelleri JRPG’nin daha klasik konsepti etrafında inşa edilmesine rağmen, hayal gücünüze herhangi bir engel yerleştirilmesine izin vermemesidir. Ghibli’nin eli, bu tür karakteristik yüz animasyonlarından Ni No Kuni’deki Japon fantezisinin yaşam mirasına eşlik eden bir film müziğine kadar, başlığın tüm sanatsal bölümlerinde görülebilir.

Nintendo DS’de Ni no Kuni’nin gelmesiyle 2010 yılında başladı; evet, taşınabilir bir konsolda ana macera başlamak ve sona ermişti. Bizimle bu oyun hiç gelmedi, ama ertesi yıl Japonya’da Nintendo DS’den PlayStation 3’e atlama, genişletilmiş bir sürümle revize edildi ve ayrıca tartışmalı bir şekilde zengin ve uzun ömürlü oldu. Ni no Kuni’nin: Cinerea’nın Cadı Tehdidi’nin 2013’te Avrupa’ya da ulaşması üç yıl daha sürdü. Ve bugün, altı yıl sonra, hala buradayız, sizinle Ni no Kuni: The Threat hakkında Cadı Cinerea Remastered, bu sefer başka konsollara da iniyor. Dönüşüm nasıl gidiyordu? Tamam. Tamam. Lucciconio’nun dediği gibi Gajarda.

Ni no Kuni: Cinerea Remastered Witch’in tehdidi, şu anki konsollar için bir liman olan orijinal başlığın gözden geçirilmiş, düzeltilmiş ve teknik olarak değiştirilmiş halidir. QLOC şirketi, belki de bazılarınızın Hellblade limanlarına baktıklarını hatırlayacağınız yeniden yapılanmadan sorumluydu: Senua’nın Fedakarlığı ve Ejderhanın Dogması: Kara Arisen, akla ilk gelenlerden bahsetti. QLOC dönüşümleri her zaman bir mucizenin bağırmasına neden olmamıştır, ancak bu durumda Level-5 ve Bandai Namco, 20 Eylül 2019’da gelecek işlerinizi ve elinizde tutacağınız sonucu yeterince denetlemişlerdir; Bunun gerçekten olağanüstü bir restorasyon çalışması olduğunu önceden tahmin ediyoruz.

Ni no Kuni’yi denedik: PlayStation 4 Pro’da Yenilen Cadı Cinerea Tehdidi, bu nedenle yalnızca Sony amiral gemisinde mevcut olan bazı seçenekler için birkaç kelime harcamak gerekir. Ana menü sizi, her biri başlık ekranına geri dönerek istediğiniz zaman özgürce değiştirilebilen ve seçilebilen iki kesin seçeneğin önüne koyacaktır. İlk seçenek 30 FPS ile gerçek 4K oynamanıza izin verir, ikincisi 1440p’de ve 60 FPS’de sadece PC’de bir seçenek 60 FPS ile 4K için kullanılabilir. Şimdi, bu ayarı birkaç kez evde TV’de bir grafik değişikliğini fark etmeye çalışırken değiştirdik: 4K’da: yazar, başlığın görsel güzelliğinin 1440p’de kötü görünmediği ve bu sırada 60 FPS’yi değerli kılmaya değer olduğu sonucuna varmıştır. keşifler ve savaş.

Bununla birlikte, teknik açıdan, gerçek bir mücevher tarafından yapılan liman: Orijinal başlık PlayStation 3’te görmek ve oynamak çok güzeldi ve şimdi PlayStation 4 Pro’da sadece büyüleyici. Anime tarzı filmler yalnızca kısmen gözden geçirildi, ancak oyun motoruyla yapılan tüm geçiş aşamaları değiştirildi, resimler, sanat eserleri ve arka planlar iyileştirildi. Zaman zaman kahramanların ana hatları arka planda çok fazla göze çarpıyor, renklerin parlaklığında bile, ancak etki hiç de rahatsız etmiyor, aksine, en azından kısmen sanatsal yönün seçiminde tam olarak araştırıldığına inanıyoruz. PlayStation 3 için ilk Ni no Kuni ve PlayStation 4 için yeni bir cadı Cinerea Tehdidi olan Ni no Kuni’nin versiyonunu göz önünde bulundurarak, farklılıklar dikkate değerdir ve bu, sadece dengenin başa çıkması gereken bir canlanma için iyidir. Bu: değiştirmeden geri yüklemek için. Şu anki nesil imkanların sınırları dahilinde, açıkça ve temel ürünü bozmadan.

Dengelenmiş olan her şeyden önce neyin dengede olduğu düşünülen teknik sorulara doğru alanı verdikten sonra, Ni no Kuni: Cadı Cinerea’nın Remastered’in Tehditini de hatırlatmak için bir dakikanızı ayıralım. Muhtemelen en küçüğü olan biri, kahramanın başındaki oğlanı ve onun komik yoldaşını yanlışlıkla görebiliyordu ve bu oyunun Studio Ghibli’nin animasyon filmlerine benzer bir şekilde nereden geldiğini merak ediyordu. Ni no Kuni: Cadı Cinerea’nın Tehdidi Geçmişte olduğu gibi yeniden başlamış, oradan doğmuştu: dünyanın en ünlü Japon animasyon stüdyosu arasındaki işbirliği ve muhtemelen.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!