-->
Lenovo Game On ‘da Ünlülerin Ktıldığı PUBG Kadın Turnuvası Nefes Kesti

Teknoloji devi Lenovo kadının teknoloji ve oyun dünyasındaki yerini günümüzün en çok ilgi gören oyunlarından biri olan PUBG ile ünlülerin yarıştığı bir turnuvayla gözler önüne serdi. Burcu Esmersoy, Gonca Vuslateri, Nilperi Şahinkaya, Elif Boyner, Damla Sönmez, Çiğdem Batur, Rahşan Gülşan, Dila Tarkan gibi ünlü isimlerin ve kadın sporcuların yarıştığı PUBG Kadın turnuvasında kıyasıya rekabet yaşandı. […]

11.10.2019 | ulasufuk

Teknoloji devi Lenovo kadının teknoloji ve oyun dünyasındaki yerini günümüzün en çok ilgi gören oyunlarından biri olan PUBG ile ünlülerin yarıştığı bir turnuvayla gözler önüne serdi. Burcu Esmersoy, Gonca Vuslateri, Nilperi Şahinkaya, Elif Boyner, Damla Sönmez, Çiğdem Batur, Rahşan Gülşan, Dila Tarkan gibi ünlü isimlerin ve kadın sporcuların yarıştığı PUBG Kadın turnuvasında kıyasıya rekabet yaşandı. DÜNYANIN ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, 10 Ekim Perşembe günü, Beşiktaş JK iş birliğiyle hayata geçirdiği dünyanın en geniş kapsamlı oyun alanı Lenovo Game On’da ünlülerin yarıştığı bir PUBG Kadın turnuvası düzenledi. Turnuvada Burcu Esmersoy, Gonca Vuslateri, Nilperi Şahinkaya, Elif Boyner, Damla Sönmez, Çiğdem Batur, Rahşan Gülşan, Dila Tarkan gibi ünlü isimler ve kadın sporcular adeta şov yaparak rekabet etti. Ünlüler “Lenovo Game On PUBG Kadın turnuvasında “kadın bilgisayar oyunundan anlamaz” diyen herkese güçlü performanslarıyla cevap verdi. Kıyasıya rekabetle geçen PUBG bilgisayar oyunu turnuvasında ünlüler kadın sporcularla yarışırken, oyunun her dakikasında eğlence, neşe ve mücadele vardı. Turnuvada Lenovo, kadının her yerde teknolojinin de tam içinde olduğunu gösterdi. Ünlüler kadının strateji kurma becerisini PUBG rekabetinde bir kere daha gösterdi. Yüksek çözünürlüklü tüm fotoğrafları linkten indirebilirsiniz: https://wetransfer.com/downloads/43fbfd09a201bf573a09c6883d34af6020191011083412/62e2d2 yerini günümüzün en çok ilgi gören oyunlarından biri olan PUBG ile ünlülerin yarıştığı bir turnuvayla gözler önüne serdi. Burcu Esmersoy, Gonca Vuslateri, Nilperi Şahinkaya, Elif Boyner, Damla Sönmez, Çiğdem Batur, Rahşan Gülşan, Dila Tarkan gibi ünlü isimlerin ve kadın sporcuların yarıştığı PUBG Kadın turnuvasında kıyasıya rekabet yaşandı.

DÜNYANIN ve Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden Lenovo, 10 Ekim Perşembe günü, Beşiktaş JK iş birliğiyle hayata geçirdiği dünyanın en geniş kapsamlı oyun alanı Lenovo Game On’da ünlülerin yarıştığı bir PUBG Kadın turnuvası düzenledi. Turnuvada Burcu Esmersoy, Gonca Vuslateri, Nilperi Şahinkaya, Elif Boyner, Damla Sönmez, Çiğdem Batur, Rahşan Gülşan, Dila Tarkan gibi ünlü isimler ve kadın sporcular adeta şov yaparak rekabet etti. Ünlüler “Lenovo Game On PUBG Kadın turnuvasında “kadın bilgisayar oyunundan anlamaz” diyen herkese güçlü performanslarıyla cevap verdi.

Kıyasıya rekabetle geçen PUBG bilgisayar oyunu turnuvasında ünlüler kadın sporcularla yarışırken, oyunun her dakikasında eğlence, neşe ve mücadele vardı. Turnuvada Lenovo, kadının her yerde teknolojinin de tam içinde olduğunu gösterdi. Ünlüler kadının strateji kurma becerisini PUBG rekabetinde bir kere daha gösterdi.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.