-->
BTS WORLD Oyununda “100 Gün Kutlaması” Başlıyor

Dünyaca ünlü Güney Koreli K-Pop grubu BTS iş birliği ile geliştirilen, Netmarble’ın mobil oyunu BTS WORLD, “100 Gün Kutlaması” etkinliği düzenliyor. Bu özel kutlamayla yeni kartlar, günlük ödüller ve 17 Ekim 2019 tarihine kadar sürecek etkinlikler oyuncuları bekliyor. Netmarble, yakın zamanda piyasaya çıkmış olan ve Güney Koreli müzik grubu BTS’in menajeri olma deneyimi sunan hikaye […]

07.10.2019 | ulasufuk

Dünyaca ünlü Güney Koreli K-Pop grubu BTS iş birliği ile geliştirilen, Netmarble’ın mobil oyunu BTS WORLD, “100 Gün Kutlaması” etkinliği düzenliyor. Bu özel kutlamayla yeni kartlar, günlük ödüller ve 17 Ekim 2019 tarihine kadar sürecek etkinlikler oyuncuları bekliyor.

Netmarble, yakın zamanda piyasaya çıkmış olan ve Güney Koreli müzik grubu BTS’in menajeri olma deneyimi sunan hikaye tabanlı mobil simülasyon oyunu BTS WORLD için hazırladığı özel “100 Gün Kutlaması” etkinliklerini bugün açıkladı. Yeni kartlar, günlük ödüller ve fazlasını içeren “100 Gün Kutlaması” çalışmaları devam ediyor ve özel etkinlikler 17 Ekim 2019 tarihine kadar sürecek.

100 Gün Kutlaması etkinlikleri:

  • “100 Gün Kutlaması” Etkinlik Çekilişi (1. Kısım: 3-10 Ekim; 2. Kısım: 10-17 Ekim) – Bu Etkinlik Çekilişi’ne özel yeni “Kıyafet temalı 4 Yıldız Kartlar” artık hayranlar tarafından toplanabilir.
  •  
  • “100 Gün Kutlaması” Giriş Etkinliği (1. Kısım: 3-10 Ekim; 2. Kısım: 10-17 Ekim) – Etkinlik Süresince BTS WORLD’e giriş yapan oyuncular giriş yaptıkları her gün 100 Elmas gibi çeşitli ödüller kazanacak.
  •  
  • “100 Gün Kutlaması” Bildirim Etkinliği (3-10 Ekim) – BTS üyeleri etkinlik boyunca her gün 100 Yakınlık Puanı verecek.
  •  
  • Fırsat Zamanı Etkinliği (1. Kısım: 3-7 Ekim; 2. Kısım: 11-14 Ekim) – Etkinlik süresince her gün Hesap Tecrübe Puanı (TP), Altın Çıkma Oranı, Yakınlık Oranı, Kart TP ve daha fazlasını etkileyen özel bir güçlendirme verilecek.

BTS WORLD oyuna özel 10 bin yeni fotoğraf ve 100 video içeriyor. Oyuncular BTS ile menajerleri olarak sanal şekilde çeşitli birebir interaktif içeriklerle etkileşime giriyor. Oyun aynı zamanda BTS’in yanı sıra Charli XCX, Zara Larsson ve Juice WRLD gibi konuk sanatçılardan orijinal müzikleri de içeriyor.

Daha fazla bilgi için, lütfen resmi internet sitesini ziyaret edin [https://btsw.netmarble.com] ya da BTS WORLD’ü Twitter, YouTube ve Instagram’dan takip edin. BTS WORLD özel ürünlerini Netmarble İnternet Mağazası üzerinden bulabilirsiniz.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!