-->
Black Desert Türkiye ve MENA’da Yenilenen Arayüz Tasarımı

Özel etkinlikler ile maceraya ortak olun! Yeni arayüzü ile Maceracılar için kullanışlı bir hale gelen Black Desert evreni, oyun deneyimini artırmasının yanı sıra keyifli ve eğlenceli etkinlikleri ile devam ediyor. Av Mevsimi’nin gelmesiyle birlikte artan ödüllerden faydalanmayı ve bu maceraya ortak olmayı unutmayın! Black Desert Türkiye ve MENA dünyasına yenilikçi bir ortam sağlayan yenilenmiş arayüz […]

09.10.2019 | ulasufuk

Özel etkinlikler ile maceraya ortak olun!

Yeni arayüzü ile Maceracılar için kullanışlı bir hale gelen Black Desert evreni, oyun deneyimini artırmasının yanı sıra keyifli ve eğlenceli etkinlikleri ile devam ediyor. Av Mevsimi’nin gelmesiyle birlikte artan ödüllerden faydalanmayı ve bu maceraya ortak olmayı unutmayın!

Black Desert Türkiye ve MENA dünyasına yenilikçi bir ortam sağlayan yenilenmiş arayüz tasarımı, Maceracılar için keyifli bir deneyim sunuyor. Bu hafta başlayan özel etkinliklere katılan Maceracılar, yepyeni bir av bölgesi serüvenine dahil olma şansını yakalayacak.

Yeni arayüz ile oyun deneyimi ve keyfi artacak!

Oyun deneyimini daha rahat ve kullanışlı hale getirmek için yapılan kullanıcı arayüzü tasarımı yenilenerek bu hafta Black Desert Türkiye ve MENA’ya ekleniyor. Ayrıca ilk arayüz yenilemesi, NPC ve oyun içi mağaza arayüzlerinin karmaşıklığının çözülmesini sağlıyor. NPC konuşma ekranları ve takas butonları artık Maceracıların takas yapabilecekleri eşyaları veya mevcut görevlerini tarayabilecekleri ayrı özellikler ile birlikte geliyor! Bilgi edinme ve göreve devam etme gibi butonla etkileşim üzerine gerçekleşen özellikler ise “sohbet” butonuna basılarak ulaşılabilecek. NPC’lerin diyalog arayüz geliştirmeleri; Stable, Harbor, Breeding Market ve diğer ekranlarda Maceracılarla birlikte olacak.

Black Desert’teki gizemli kapı aralanıyor!

Yeni arayüz tasarımının tadını çıkaran Maceracıların, 250 ve daha fazla oyun içi para birimi olan AP’ye sahip olmaları bekleniyor. Aynı zamanda Maceracılar, Kara Ruh’un Pençesi parçasını veya Kurtulmuş Kayalıklara Ait tarihi Litograf kullanarak girebilecekleri Hasrah Kadim Harabaler‘de bulunan kapının açıldığı av bölgesindeki Kratuca Kadim Harabelerini keşfedebilecek. Maceracılar, av bölgesi içinde bulunabilen nadir eşyalardan biri olan Elkarrları kullanarak Elkarr Kristali’ni basit simya ile üretebilecek. Ayrıca Black Desert Türkiye ve MENA Av Mevsimi özel bir etkinlikle devam ediyor. Avlanma ile eşya elde etme oranı 16 Ekim 2019’a kadar yüzde 50 artacak. 22 Ekim 2019’a kadar Maceracıların Elion’un göz yaşı, Zanaatkarın Hafızası ve Lauren Aile Kutusu gibi eşyaları VEFA karşılığında elde edebilecekleri bir VEFA etkinliği düzenlenecek. 

Black Desert Türkiye ve MENA hakkında daha fazla bilgi için tr.playblackdesert.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!