-->
Autonauts İnceleme

Autonauts, hiçbir şey içermeyen bir gezegene iniş yapmaktan başka bir hikayeyle pek uğraşmıyor. Yeni bir oyuna başladığınızda, size Colonize, Free ve Creative’den oluşan üç oyun modu seçeneği sunulur. Bir maceraya başlamak kolaydır, ancak nereye ineceğinize karar vermeden önce denklemde bir dereceye kadar planlama yapmak akıllıca olacaktır. Bir sömürgecilik çabasına başlarken, basit bir tıklama ile tekrar […]

17.10.2019 | ulasufuk

Autonauts, hiçbir şey içermeyen bir gezegene iniş yapmaktan başka bir hikayeyle pek uğraşmıyor. Yeni bir oyuna başladığınızda, size Colonize, Free ve Creative’den oluşan üç oyun modu seçeneği sunulur. Bir maceraya başlamak kolaydır, ancak nereye ineceğinize karar vermeden önce denklemde bir dereceye kadar planlama yapmak akıllıca olacaktır. Bir sömürgecilik çabasına başlarken, basit bir tıklama ile tekrar kontrol edilebilecek rastgele oluşturulmuş bir dünyada iniş noktanızı seçmeniz istenecektir. Bu karar sırasında, doğal malzemelerin miktarı gibi iniş bölgenizin çevresine ve üzerinde durulması gereken bir harita yerleşimine ilişkin bilgiler de verilecektir. İster inanın ister inanmayın, bu kısım oldukça kritiktir, çünkü hala otomasyonun erken aşamalarında iken yakındaki malzemeleri tükettiğiniz bir koşulla karşılaşmak istemezsiniz. . Yaratıcı, adından da anlaşılacağı gibi, kaynakların, kilitli olmayan yapıların, vb. Tam bir özgürlüğüdür.

Bu keşfedilmemiş dünyaya indiğimde kendimi bir kaya tutup bir ağacı dövdüğümün söylendiğini gördüm. Başka bir deyişle, geleneksel kum havuzu bir ağaç zımbalama görevi, rastgele gezegenler üzerinde de çalışır sanırım. Bahsedilen ağaç yıkıldıktan sonra, yeni Autonaut’ların gezegenleri kolonileştirmeyi öğretmeye yardımcı olmak için görevler daha çeşitli ve karmaşık hale gelir, dolayısıyla oyun modu adı. Eski püskü araçlarınızla birkaç temel kaynak edindikten sonra, bir bot inşa etmeye başlayabilirsiniz. Bu işlem, tam teşekküllü bir temel bot diğer ucunu açmadan önce birkaç ham maddeyi bir montaj hattına çarpmayı içerir. Autonauts’ta botlar, öğretilmek zorunda oldukları gibi üretim hattından anında harekete geçen sadece işçi arılar değildir; Onları bu kadar özel yapan da bu. İlk başta, tüm sistem biraz karmaşık görünecektir, çünkü temelde temel programlamasıdır, ancak, öğretici bot zorlu kısımlar boyunca size yardımcı olacak şekilde tüm yol boyunca orada olacaktır. Oyun tarafından tebrik edildim ve bir hatıra levhası verdim ve büyüklüğü kolonileştirmek için yola çıktım!

En azından yoluma gönderilmeme izin verildi. İlk öğretici ile tamamlandığında, oyun size kapılı görevleri bağımsız bir şekilde yerine getirme seçeneği sunar, ancak bu ilk oyun için çok göz korkutucu görünüyorsa, çoğu alt görev için bir şeyleri devam ettirmek için de aktive edilebilir. Başlangıçta bu eğitmenlerle oynadım, sonra yeni bir gezegene başladım ve eğitmenlerin beni eğitmede oldukça etkili olduğunu keşfettim, çünkü eğitmenler olmadan ikinci kez dolaşmak, ne yazık ki düzensiz ilk gezegenimden çok daha verimli ve hızlı bir süreçti. Çok uzun zaman önce, hatıra slab kulem etkileyici bir anıttı. Benim biraz daha az dağınık yerleşim yerine. Belki de gelecekteki oyunlarda bu konuda biraz çalışmam gerekiyor!

Autonauts ile alışmak zorunda olduğum bir şey otomatik bit kendisi. Diğer sanal tarz oyunlarda aktif olarak şeyler yapmak konusunda çok aşina olduğum için, kendimi sadece her şeyi kendim yapmak için değil, oyundaki sevimli, el yapımı botlara güvenmek için eğitmek zorunda kaldım. Yani, özünde Autonauts, sonuçta otomasyonla ilgili. Robotlar, başlangıçta inşa etmek için ahşap bazlı ürünlerin tuhaf bir ürün yelpazesine ihtiyaç duyan diğer aletlerle aynı şekilde oluşturulur. Bir kez yapıldığında ve elle şarj edildiğinde, botlar esasen oyuncu tarafından kontrol edilen karakterin bir uzantısı haline gelir. Ana karakter olarak yapabileceğiniz her şey, bir bot tarafından gerçekleştirilebilir, bunu uygun şekilde eğitmek için varsayabilirsiniz. Parlak yeni botunuza talimat vermek, “beyinlerinde” rekorlara basmak, elden sorumlu olmalarını istediğiniz görevi tamamlama ve oyuna basmaktan ibarettir. Ağaç kesmek, ağaç dikmek ve benzerleri gibi başlangıç ​​görevleri çok karmaşık değildir ve ben sadece görevi yerine getirebildim, onları sonsuz tekrarlayan bir döngüye koydum ve diğer işleri yapma yolunda devam ettim. Ancak, gerçek otomasyon için, iç içe döngülerle biraz yaratıcılık kazanmam ve etrafta dolaşıp diğer botları şarj etmek için yedek botlar, yedek aletler oluşturmak için botlar vb. Sonunda her şeyi çalıştırmak istediğim şekilde elde etmek ve sadece arkana yaslanıp hepsinin özerk olarak gerçekleşmesini izlemek kuşkusuz tatmin ediciydi.

Yine de, bu erken oyun gibi özerklik kurmanın garip olanı, ya dünyanızda durgun olmanız ya da tekrar el ile şeyler yapmaya başlamanız gerektiğidir. Botların çalışamaz, çalışamaz ve çalışamaz, sadece bir süre sonra yeni ve yön değiştirmeden ilerleyemezler. Örneğin, yeni bir gezegeni kolonileştirmenin bir parçası aslında bunu yapmak için robotik olmayan kolonistlere sahip! Autonauts’ta bu oldukça garip bir şekilde gerçekleştirilir. Kolonileşmeye başlamak için, bana bir kolonist inişçiye açılan bir kolonist inkübatöre yerleştirilmem için bana kolonist tohumlar veren bir kolonist tohum dağıtıcısı yaratmam gerekiyordu.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.