-->
Wreckfest İnceleme

Wreckfest, oyun içi işlemlerle uğraşmanıza izin veren özelleştirilebilir bir zorluk ayarına sahiptir. ABS ve Çekiş Kontrolü gibi güvenlik özellikleri, aradaki yarı ayarda açılabilir, kapatılabilir veya açılabilir. “Yavaşlamak, oruç tutmak” arasındaki çizgiyi çevirmek tatlı bir driftle ödüllendirilmek. Bugünkü yeni oyun gibi Bugbear, hem en eğlenceli hem de en kaba yıkıma adanmış arenada hem “yıkım derbi” hem […]

09.09.2019 | ulasufuk

Wreckfest, oyun içi işlemlerle uğraşmanıza izin veren özelleştirilebilir bir zorluk ayarına sahiptir. ABS ve Çekiş Kontrolü gibi güvenlik özellikleri, aradaki yarı ayarda açılabilir, kapatılabilir veya açılabilir. “Yavaşlamak, oruç tutmak” arasındaki çizgiyi çevirmek tatlı bir driftle ödüllendirilmek. Bugünkü yeni oyun gibi Bugbear, hem en eğlenceli hem de en kaba yıkıma adanmış arenada hem “yıkım derbi” hem de zamana sahip yarışları olan ama aynı zamanda sürekli bir kapılı ve çatışmalı, tamamen saf bir grafik ve fiziksel motorla süslenmiş klasik bir yarış oyunu. mükemmellik. Tüm grafik seçenekleriyle en fazla ve çok az olmamakla birlikte, Wreckfest, hem aracın, izlerin ve etkilerin, hem de çevrenin ve tahrip edilebilecek tüm araçların, hem de vücudunun parçalanabileceğinin bir detayı olarak gözler için gerçek bir neşedir. büyük bir gerçekçilik duygusuyla gerçek zamanlı olarak deforme olurlar, kırılırlar, parçalanırlar ve kırılırlar.

Motorun belirli kısımlarına ve otomobillerin manevra kabiliyetine çok fazla zarar vermeyen tekerleklere zarar verme, yarış sırasında lastik aşınmasının olmaması veya bir kaporta parçası olması gibi Başka bir araba size karşı biter, arabanız zarar görmez. Bununla birlikte, simülatif perspektiften daha çarşıda kabul edilebilecek ve aksi takdirde araçların çok kısa sürede tahrip edilmesine yol açacak olan küçük eksiklikler, aynı sürüş modeli, arcade ve simülasyon arasında iyi bir uzlaşmadır, çünkü seçenekler Oyunu kişiselleştirmek için çok fazla seçenek mevcut ve bu tarafta, olası tüm yardımcıları kapatmanızı ve otomatik yarış yerine manuel şanzımanı tercih etmenizi, zaman yarışlarında viraj alırken hızı daha iyi yönetmek için herhangi bir şey yapmamayı tavsiye ediyorum. her zaman drift güveniyor. İmha derbisinde, hız sayılmaz ve tecrübe puanları ile satın alınabilen özel yükseltmelerde aracın iyileştirilmesi direnci çok daha önemlidir.

Oyunun bir başka özelliği de oyun içi içerik. Çeşitli tipteki araçlar (kas arabalarından, otobüslerden çim biçme makinelerine kadar), kir, asfalt ve çakılda bulunan devreler ve güzergahlar, modlara destek, iyi yapılandırılmış bir kariyer modu, araçlara birçok estetik değil (sadece estetik değil) Her ikisi de koruma olarak performans seviyesi, yarış öncesi araç trimini değiştirme imkanı (süspansiyon, diferansiyel, fren gücü). Kısacası, her zevke hitap eden bir şey var ve aynı zamanda bir grafik optimizasyonu olarak, gerçekten şikayet edeceğim bir şey yok.Genel multiplayer için bölünmüş ekran gibi bazı eksiklikler olmasına rağmen, genel olarak büyük bir kusur yoktur. Wreckfest’in bu alanda yeni bir şey icat etmediğini ve bunun üzerine bazı grafiksel süslemelerin (dinamik atmosferik koşulların örneğini düşünüyorum) kesinlikle görsel deneyimleri zenginleştirdiğini ve belirli devreleri biraz yarattığını saymadan kabul etmek gerekir. ‘daha az monoton.

Ancak sonuçta, eğlence önemlidir ve bu tarafta Wreckfest hem imha derbinde hem de zamanlanmış yarışlarda merkezi haline getirdi, ayrıca geliştiricilerin sürekli desteğini aldı. gerçekçi. Normal, araba çok daha cezalandırırken, 60 mph bir duvara çarptığında bile arabanızın oldukça iyi çalışabileceği gerçeğinin sınırlarını genişletiyor. Bir çarpışma veya başka bir araçla yüksek hızda çarpışma tüm etkinliğinize son verebilir. Kalbin zayıflığı için değil. Kereste fabrikaları ile yarışmak yerine, şehir lağımları ve çöl mahsulleri, FlatOut’taki gibi kısa yollarla dolu açık uçlu pistlerde, Wreckfest, çoğu stadyum pistinde ve bir şehir yarışında, çoğu kırsal ortamda kapalı bir devre deneyimi sunuyor. Sadece bir sakıncası var, ve izleri kaplayan bariyerler var, böylece pencereden çarpmamanız için.

Batığı daha yetenekli ve ödüllendirici hissediyorum. Düz bir şekilde ortaya çıkan ve tahmin edilemez bir şey vardı, birbirinin altına girecekti, hiçbir şekilde tutarlı değildi. Burada, adil bir oyun olan bir zaferden aldatılmış gibi hissetmezsin. Ne de olsa “Wreckfest” deniyor, “Arkadaşlarla Neşeli Pazar Sürmek” değil. Aptalca bir hata ya da fırsatçı bir PIT manevrası sayesinde birkaç talihsiz son vardı ve AI’nın kazandıkça oyunu ödüllendirici hissettirecek kadar agresif olması. İlk etapta kapmak için kaos ile savaşabilmek heyecan verici bir deneyim. Yarış oyunlarının çoğu liderlik yaparken sıkıcı olmaya meyillidir, yarış aynı sırayla tekrar tekrar aynı sırayla mücadele etmenin alışılmadık rutinine alışmaktadır. Wreckfest’in agresif yarışmaya ve yıkımı vurgulayan pistlere odaklanması, oyunu sadece tüm paket boyunca savaşırken değil, tüm yarış için daha heyecanlı kılıyor. Kötü zamanlanmış bir yaklaşım size tüm yarışa mal olabilir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!