-->
WRC 8 İnceleme

WRC 8, oldukça açık bir hedef belirledi: önceki bölümde paketlenen formülü iyileştirmek, iyileştirme için yeterli olan tüm öğeleri mümkün olduğunca optimize etmeye çalışmak. Ana yenilik tam olarak sanal alter egonuzun ismini ve uyruğunu seçtikten sonra oyunun başlayıp başlamamayı seçmenize olanak sağlayan bölümünde daha iyi yapılandırılmış bir Kariyer modunun varlığına bağlıdır. Düşük, önden çekişli direksiyonun direksiyonundaki […]

09.09.2019 | ulasufuk

WRC 8, oldukça açık bir hedef belirledi: önceki bölümde paketlenen formülü iyileştirmek, iyileştirme için yeterli olan tüm öğeleri mümkün olduğunca optimize etmeye çalışmak. Ana yenilik tam olarak sanal alter egonuzun ismini ve uyruğunu seçtikten sonra oyunun başlayıp başlamamayı seçmenize olanak sağlayan bölümünde daha iyi yapılandırılmış bir Kariyer modunun varlığına bağlıdır. Düşük, önden çekişli direksiyonun direksiyonundaki Junior WRC şampiyonasında yarışan ya da WRC bölümü ekiplerinden birine sunarak derhal çıtayı yükseltiyorsa, bu kez yarışmaların tamamlanmasının yanı sıra, eklemli bir ilerleme sistemi tanıtıldı. sahada elde edilen sonuçları, sözleşmeyi imzalayan ekibin memnuniyet derecesine bağlar. Sadece bu değil, çünkü ekibinin insani ve ekonomik kaynakları için gerçek bir iç yönetim sistemi var. Özel alana erişerek, ortak çalışanlarınızın eğitimini yönetebilir, kapasitelerini ve ücretlerini değerlendirebilirsiniz. Her uzman, Mechanic, Engineer, Agent veya Meteorolog gibi öğelere bölünmüş özel slotlara yerleştirilmesi gereken yetenek kartlarıyla ilişkilendirilir. Bu bireylerin her biri tarafından biriktirilebilecek yorgunluk seviyesi, kuvvetlerini ölçmeyi ve geçerli ikameleri bulundurmayı gerekli kılar; kaybedilen paranın artması ve pilotun itibarının gelişimi ile birlikte, yeni yetenekler bulmak da mümkün olacaktır.

Atölyeye girerek, takviminizi düzenleme, resmi bir yarış ve diğer arasında tamamlanması gereken bazı son tarihlerle kendi gündeminizi belirleme öngörüsüne sahip olacaksınız. Bu alanlarda, örneğin, kendinizi eğitim gibi taslak faaliyetlerine harcamak için dinlenmeyi veya tersini seçmeyi seçmek mümkündür. Daha sonra, kendi takımı içindeki sürücünün itibarını geliştirmek, efsanevi otomobillerde bulunan Tarihi Yarışlar ya da zorlu şartlardaki olayları mümkün olduğu kadar ağır bir araba sürmek için gerekli olan Yapıcı Denemeleri var. olumsuz hava koşullarında zarar görmüş. Araştırma ve Geliştirme departmanı, etleri ateşlemeye koymakla ilgilenir, bu sayede geliştirmeleri aktive edecek geniş bir beceri ağacına erişmenin mümkün olduğu yerlerde. Değişken koşullarda lastik uyumu ve bazı özel bileşenlerin geliştirilmesi gibi gelişmeler sayesinde, işbirlikçilerinin yapısını ve yetkinliğini moral, fiziksel form, ödüller ve üreticilerle ilişki gibi öğelerin artması için daha sağlam hale getirmek için gereken becerilerden Arabanın içinde, gerçekten herkes için bir şeyler var. Her ne kadar WRC 8’in kariyer modu ileriye yönelik belirleyici bir adımı temsil etse de, oyuncuya sunulan alternatiflerin çok standart olduğu kanıtlandı. Her zamanki tek mevsim ve testler / eğitim oturumlarına adanmış bölüme ek olarak, klasik bölünmüş ekranı basitçe sunan çok oyunculu bir bölüme de erişebilirsiniz – iyilik aşkına, oturma odasındaki zorlukları tutuşturmaya her zaman açığız Yalnızca seçeneklerin genel hızlı oyunda yer alacağı veya özel bir lobi oluşturduğu bir çevrimiçi bölüme gidin.

Bununla birlikte, WRC 8’in daha yüksek içerik tutarlılığı, parça çeşitlerinde de belirgindir. Hızlı bir karşılaştırma yaparak, aslında selefinin altmış yolundan 14 farklı ülkede dağıtılan mevcut 102’ye geçti. Mevcut modellerin yanı sıra, tarihi otomobiller de geri dönüyor: WRC 7, sürüş yapısını ve araç fiziğini iyileştirebildi, ancak bu yıl Kylotonn, eksikliklerini gidermek amacıyla başka bir maddeyi tartıştı. Dünya Ralli Şampiyonası’nın evrelerini işaretleyen otomobilin zorlu toprak yollarda ve dolambaçlı asfaltlardaki davranışında direksiyonda olma ve güvenilirlik hissi. Bu yaklaşım, ayarların nasıl yapıldığına karar vermek için bir alan olmasına rağmen, simülasyona ayrılmıştır. Örneğin isteyenler belirli yardımları harekete geçirmeye karar verebilirler, ancak gerekirse otomobilin uğradığı hasarın gerçek sıklığını sınırlamak ve daha rekabetçi yarış sürelerine yol açan yapay zekanın kapasitesini artırmak da mümkündür. Sürüş aşamaları sırasında, özellikle ani yön değişikliklerinde ve çarpma ve atlamaların varlığında yakalanan ağırlık dağılımı ile ilgili olarak algılanan duyumları kayda değer bulduk. Bununla birlikte, el altından çıkma, çoğu zaman, rekabet ortamının yarattığı baskılarla ilgili olarak direksiyonun neredeyse aşırı bir tepkisini algıladık.

WRC 8 dinamik hava durumu hakkında. Günümüzün sürüş oyunlarında giderek daha fazla aranan bir özellik ve oyun deneyiminin çeşitliliği açısından kesinlikle bir artı. Değişken koşulların varlığı, bireysel aşamaların ilerlemesine yansıyabilir; örneğin, kuru toprak koşullarında ayrılmanın mümkün olduğunu ve daha sonra onu değişken yoğunluktaki su duşlarıyla görmek zorunda kaldığını takip eder. Çevresel bağlamın gerçek zamanlı olarak değişmesi, seri için ileri bir adımı temsil etse de, bir durumla bir başkası arasındaki farklar, hem somut düzeyde hem de tamamen estetik düzeyde, hem kaba hem de kaba bir şekilde oluşturulmuş olması nedeniyle, hala hissedilir görünmüyordu. arabanızın ıslak zeminde geçişinden kaynaklanan sıçramalar. Yüzeylerin tutarlılığı öncül ile aynı kalır ve parkurun kompozisyonuna bağlı olarak değişen bir sürüş hissi verir. WRC 8’in başlıca eksiklikleri, kesinlikle grafiksel bakış açısıyla, kesinlikle çağdaş standartlara göre geriye doğru bir adım olarak ortaya çıkıyor. Kylotonn, her şeyden önce tatmin edici sonuçlar veren otomobillerin estetik üretimini iyileştirmeyi taahhüt etmiş, pistlere yönelik objektif kısıtlamalar yapmaktan kaçınmak imkansızdır. Orijinal meslektaşları referans alırken, yollar kendilerini ankrajlanan bir akışkanlık ve hala mükemmelleştirilmesi gereken fiziksel bir hasar modeliyle birlikte, görsel derinliğin ve genel etkinin belirgin eksikliklerine yol açar.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!