-->
Wolfteam, Neon Renkli Silahlarla Göz Kamaştıracak

Wolfteam’de oyuna Neon renkli silahlar ve yeni şarjörler ekleniyor Wolfteam güncellemesi yine oyuncuları çok sevindirecek bir yenilik getiriyor. Oyuna eklenecek Neon renkli silahlar, çok havalı ve kışkırtıcı mücadelelere yol açacak. Ayrıca bu güncellemeyle oyunculara hız kazandıracak şarjör slotları, oyunculara fazladan Gelişim puanı ve Altın kazandıracak Melek Tüyü Dövmesi ve daha pek çok yenilik oyuna ekleniyor. […]

11.09.2019 | ulasufuk

Wolfteam’de oyuna Neon renkli silahlar ve yeni şarjörler ekleniyor

Wolfteam güncellemesi yine oyuncuları çok sevindirecek bir yenilik getiriyor. Oyuna eklenecek Neon renkli silahlar, çok havalı ve kışkırtıcı mücadelelere yol açacak. Ayrıca bu güncellemeyle oyunculara hız kazandıracak şarjör slotları, oyunculara fazladan Gelişim puanı ve Altın kazandıracak Melek Tüyü Dövmesi ve daha pek çok yenilik oyuna ekleniyor.

Netmarble Türkiye, Türkiye’nin en sevilen bilgisayar oyunlarından olan Wolfteam için popüler kültürü yakalayan ve oyuncuları çok sevindirecek bir güncelleme yayınladı. Güncelleme ile oyuna Neon renkli, ışıl ışıl ve çok havalı silahlar eklendi.

Farklı renklerde Neon silahlar

Yeni güncelleme ile Wolfteam dünyasına neon mor, neon mavi, neon yeşil renklerinde 3 farklı özellikte silahlar geldi. Bu dikkat çekici ve çok havalı silahlar kapışmaların aksiyonuna renk katacak. Ayrıca silahların üzerinde rakibi kışkırtacak sloganlar da yer alıyor. Yeni gelen silah ve slotlara kullanıcılar KP dükkanından ulaşabilecek.

Yeni şarjörler hız kazandıracak

Wolfteam’in güncellemesiyle oyunculara hız kazandıracak yeni şarjör slotları da ekleniyor. Bu şarjörler sayesinde silahlar arasında geçiş yapıldığında mermiler otomatik değişecek.

İlk defa Altın ve GP veren Dövme

Oyuna eklenen Melek Tüyü Dövmesi, oyuncuya yüzde 10 GP ve Altın+ yüzde 12 Kurt Hızı ve + yüzde 15 Saldırı Hasarı kazandıracak. Yeni gelecek olan bu dövme ile fazla tecrübe puanı kazanarak rakiplerinizi alt edebilirsiniz.

Oyun dünyasında her zaman görselliğe önem veren Wolfteam, bu güncellemeyle yeni grafitiler ve çıkartmaları da kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Ayrıca, her yıl yüzlerce kişinin katıldığı Wolfteam Türkiye Kupası’na özel kullanıcıların en çok tercih ettiği haritalardan Giriş, Paien Lab. Kum Fırtınası haritaları, bu güncellemeyle birlikte WTK giydirmesi ile karşımıza çıkıyor.

Oyuncuların geri dönüşlerine hiçbir zaman kayıtsız kalmayan Wolfteam, önümüzdeki dönemde de oyuncu odaklı yeniliklerine devam edecek. Wolfteam’i indirmek için tıklayınız.



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.