-->
Sosyal Lig Yeni Futbol Sezonuna Bomba Gibi Başladı…

Türkiye’nin rakipsiz fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, 2019-2020 sezonuna muhteşem ödüller, yenilikler ve rekor katılımla başladı. Sosyal Lig, oyun aplikasyonunda yapılan geliştirmeler ve cazip ödülleriyle yeni sezonda daha büyük keyif ve heyecan verecek. Süper Lig’de 2019-2020 Cemil Usta Sezonu heyecanına, Türkiye’nin rakipsiz fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig de kişisel rekabet keyfi […]

11.09.2019 | ulasufuk

Türkiye’nin rakipsiz fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig, 2019-2020 sezonuna muhteşem ödüller, yenilikler ve rekor katılımla başladı. Sosyal Lig, oyun aplikasyonunda yapılan geliştirmeler ve cazip ödülleriyle yeni sezonda daha büyük keyif ve heyecan verecek.

Süper Lig’de 2019-2020 Cemil Usta Sezonu heyecanına, Türkiye’nin rakipsiz fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig de kişisel rekabet keyfi ve birbirinden cazip hediyelerle ile eşlik ediyor. Her futbol tutkununa, seçtikleri en iyi kadroları kurma fırsatı sunan Sosyal Lig’i bugüne kadar 1 milyon 350 bin kişi oynadı. Petrol Ofisi Sosyal Lig, 2019-2020 sezonuna da aktif oyuncu konusunda rekorlarla başladı. Futbolseverlerin içindeki teknik direktörü ortaya çıkartan fantezi futbol oyunu Petrol Ofisi Sosyal Lig’de, futbol dünyasının ünlü isimleri Merve Toy, Emek Ege, Mehmet Ayan, Ceyla Büyükuzun, Okay Karacan ve Uğur Karakullukçu da yorumlarının yanı sıra kurdukları takımlarla yaşanan bu centilmence rekabete renk ve heyecan katıyor.

Oynaması tamamen ücretsiz,
heyecanı paha biçilemez

Yüzbinlerce futbolseverin, Süper Lig’i kendi kurdukları takımlarla farklı bir kulvarda ayrı bir heyecanla yaşadığı Petrol Ofisi Sosyal Lig’i oynamak oldukça kolay ve tamamen ücretsiz. Kullanıcılar Sosyal Lig uygulamasını App Store ve Google Play Store’dan indirebildikleri gibi, oyunu Facebook üzerinden de oynayabiliyor. 75 milyon Euro bütçeyle kadrolarını oluşturan futbolseverler, sezon boyunca Petrol Ofisi Positive Card’la yapılan akaryakıt alışverişlerinden ve oyunu oynayan Facebook arkadaşlarından da ekstra transfer bütçesi kazanabiliyor.

Sosyal Lig’in benzersiz heyecanına

istenildiği zaman dahil olunabiliyor

Petrol Ofisi Sosyal Lig oyununa katılmak için herhangi bir zaman kısıtlaması da bulunmuyor. Futbolseverler, diledikleri hafta takım kurarak oyuna katılarak, bu benzersiz heyecana ortak olabiliyor, birbirinden cazip ödüllere uzanabiliyor.

Süper Lig’teki 18 futbolcu ile
kişisel kadrolar oluşturuluyor

Kişisel teknik direktörlük yeteneklerini göstermek isteyen futbolseverlerin yapması gereken, Süper Lig’de oynayan 18 futbolcudan kendi takım kadrolarını oluşturmak. Futbolseverler kadrolarındaki futbolcuların o hafta Süper Lig’de gösterdikleri gerçek performanslarına göre puan topluyor ve kurdukları takımları ile en iyi Sosyal Lig oyuncusu olmaya çalışıyor. Her hafta yeni bir rekabetin yaşandığı Sosyal Lig’de birbirinden güzel ödüller ise Sosyal Lig oyuncularını bekliyor.

2018-2019 sezon kazananları
Copa America finallerini izledi

Petrol Ofisi Sosyal Lig’de 2018-2019 sezonunu ilk 3 sırada tamamlayan; 1’inci “İfospor” – İrfan Akyıldız (Fizyoterapist), 2’nci “Tarihazan” Hasan Karabıçak (KBB Doktoru) ve 3’ncü “Çaytepe Spor – Mücahit Akın (Matematik Öğretmeni) ise büyük ödül olan Copa America gezisinde dünya futbolun heyecanını yaşama fırsatı yakaladılar. 14 Haziran – 7 Temmuz 2019 tarihleri arasında Brezilya’nın 5 farklı kentinde düzenlenen Copa America 2019’a Arjantin, Bolivya, Brezilya, Şili, Kolombiya, Ekvador, Paraguay, Peru, Uruguay, Venezuela’nın yanı sıra Japonya ve Katar ulusal takımları da konuk olarak katıldı. Çekişmeli geçen ve evsahibi Brezilya’nın şampiyon olduğu turnuvada, Petrol Ofisi Sosyal Lig kazananları İrfan Akyıldız, Hasan Karabıçak ve Mücahit Akın, 7 Temmuz 2019 tarihindeRio De Janerio’da düzenlenen final maçında dünya futbolunun yıldız isimlerini Maracana Stadyumu’nda izleyerek, bu benzersiz futbol keyfine ortak oldular.

Her hafta ilk 100’e 250 TL’lik akaryakıt
Haftanın liderine Samsung S10 cep telefonu,
Sezon şampiyonuna ise Kia Stonic crossover

Petrol Ofisi Sosyal Lig, bu sezon da futbolseverlere harika ödüller sunmaya devam ediyor. Sezon boyunca her hafta ilk 100’e giren Sosyal Lig oyuncuları, Petrol Ofisi’nden 250 TL değerinde akaryakıt sahibi oluyor. Sezon sonu ilk 400’e gire oyunculara dağıtılacak olan yakıt hediyeleri ile birlikte sezon boyunca toplam 1 milyon TL değerinde akaryakıt Sosyal Lig oyuncularına dağıtılacak. Sosyal Lig’de hafta liderlerini ise gelişmiş özellikleri ile öne çıkan bir cep telefonu bekliyor. Kurduğu kadroyla haftalık sıralamada zirvenin sahibi olan Sosyal Lig oyuncusuna Samsung S10 cep telefonu hediye ediliyor. Sezonun ilk hafta kazananları, ödüllerini aldılar bile.

Sezon sonunda puan tablosunda lider olan oyuncuya verilecek büyük ödül ise otomotiv dünyasının crossover SUV segmentinin yeni yıldızı olacak. Sosyal Lig’de sezonu birincilikle tamamlayan oyuncu, Petrol Ofisi’nden “yaşadığı her anın değerini bilen, sınırları zorlayan, maceradan zevk alanlar” için tasarlanmış harika bir Kia Stonic kazanıyor.

Her hafta ayrı bir heyecan yaşanıyor
eşsiz futbol rekabetine ortak ediyor

Futbolseverlerin Süper Lig keyfine keyif katan ve futbolda kişisel teknik direktörlük deneyimi yaşatan Sosyal Lig’de, her hafta ayrı bir heyecan yaşanıyor. Yenilikler ve birbirinden cazip ödüllerle futbolseverlerin yeni gözdesi Petrol Ofisi Sosyal Lig’de rekabet ve heyecan, haftalar boyu katlanarak artıyor. Teknik direktörlük yeteneklerini yarıştıran futbolseverler birbirinden değerli ödülleri kazanabilmek için en ideal takımları kurarak, Türkiye’nin 1 numaralı fantezi futbol oyunundaki bu kıyasıya mücadeleye devam ediyor. Detaylı bilgi için: http://www.sosyallig.com/



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.