-->
Oyun Devi Bethesda Resmen Türkiye’de

Dünyaca Ünlü Oyun Yayımcısı Bethesda Softworks Resmi Olarak Türkiye de The Elder Scrolls®, Fallout®, DOOM®, Wolfenstein® ve daha fazla dünyaca ünlü oyun serisinin yayımcısı Bethesda Softworks, Multiplayer ile Türkiye’ye resmi girişini yaptı. Multiplayer Genel Müdürü Merthan Yalçın ise yaptığı açıklamada; “Multiplayer olarak Türkiye’deki PR ve Topluluk temsili için resmi ortaklığımızı açıklamaktan memnuniyet duyarız. Dünya çapında […]

20.09.2019 | ulasufuk

Dünyaca Ünlü Oyun Yayımcısı Bethesda Softworks Resmi Olarak Türkiye de

The Elder Scrolls®, Fallout®, DOOM®, Wolfenstein® ve daha fazla dünyaca ünlü oyun serisinin yayımcısı Bethesda Softworks, Multiplayer ile Türkiye’ye resmi girişini yaptı.

Multiplayer Genel Müdürü Merthan Yalçın ise yaptığı açıklamada;

“Multiplayer olarak Türkiye’deki PR ve Topluluk temsili için resmi ortaklığımızı açıklamaktan memnuniyet duyarız. Dünya çapında ünlü bir markayı Türkiye de temsil etmekden gururluyuz. Oyun severlerin karşısına harika projelerle çıkacağız” dedi

Türkiye için resmi PR ve Topluluk faaliyetlerini başlatılacağını duyuran Multiplayer da Bethesda’dan sorumlu Topluluk Yöneticisi Ege Sağın , bir Topluluk Yöneticisi, Türk oyuncu topluluğu ve Bethesda arasında köprü görevi görürken ekip büyüyerek oyun medyası ve oyuncular ile ilişkileri daha da güçlü hale getirecek dedi.

Ayrıca Bethesda Softworks bundan böyle Türkiye’deki çeşitli oyun etkinliklerinde yer alacak. Bunlardan ilki ise 21 Eylül 2019 tarihinde Feriye’de gerçekleşecek olan, Multiplayer’ın kendi etkinliği Chapter 8 Oyun ve Gençlik Festivali. Bethesda hayranları bu festivalde keyifli fotoğraflar çektirme imkânı bulacak, hem festival alanında hem de sosyal medyada Bethesda’dan çeşitli hediyeler kazanma fırsatı yakalayacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!