-->
Nintendo Switch İçin Çıkacak Ring Fit Adventure’da Gerçek Yaşam Egzersizi Yaparak Epik Bir Maceraya Atılın

Eşsiz yeni Ring-Con ve Leg Strap aksesuarları, gerçek dünyadaki egzersizlerin gücünü kullanarak oyuncuların oyun dünyasını keşfetmelerini ve savaşmalarını sağlar Yeni bir macera oyunu 18 Ekim’de Nintendo Switch’e çıkıyor. Ring Fit Adventure, fiziksel alıştırmaları oyun içi güçlü hareketlere dönüştüren eğlenceli yeni aksesuarlar kulanıyor. Ring Fit Adventure‘da oyuncular, gerçek yaşam fitness egzersizlerini kullanarak yol boyunca düşmanlarla savaşarak […]

12.09.2019 | ulasufuk

Eşsiz yeni Ring-Con ve Leg Strap aksesuarları, gerçek dünyadaki egzersizlerin gücünü kullanarak oyuncuların oyun dünyasını keşfetmelerini ve savaşmalarını sağlar

Yeni bir macera oyunu 18 Ekim’de Nintendo Switch’e çıkıyor. Ring Fit Adventure, fiziksel alıştırmaları oyun içi güçlü hareketlere dönüştüren eğlenceli yeni aksesuarlar kulanıyor.

Ring Fit Adventure‘da oyuncular, gerçek yaşam fitness egzersizlerini kullanarak yol boyunca düşmanlarla savaşarak geniş bir dünyayı keşfederler. Oyuna dahil olan yeni Ring-Con ve Leg Strap aksesuarları, oyuncunun gerçek dünyadaki hareketlerini algılar ve ölçer ve ekli Leg Strap’i kullanarak karakterinizi dünya üzerinde hareket ettirmek için koşu yapmak ya da Ring-Con’ı sıkarak bu kuvvet egzersizini güçlü bir saldırıya dönüştürmek gibi, oyun içi hareketlere dönüştürür. Oyunu her gün oynayarak, oyuncuların düzenli olarak vücutlarının çeşitli bölümleri üzerinde çalıştıkları görülmektedir. Ek mini oyunlar ve egzersiz rutinleri ile Ring Fit Adventure, çeşitli beceri seviyelerinde ve yaşam tarzında oyuncular için eğlenceli bir deneyim.

Nintendo Avrupa Başkanı Stephan Bole, “Oyuncuları eğlendirmek ve yüzlerine gülücükler koymak için yeni yollar düşünmeye devam etmek Nintendo’nun DNA’sında ve Nintendo Switch için Ring Fit Adventure, zindeliğin macera ile buluştuğu yeni bir oyundur” diyor. “Umarım, oyuncular Ring-Con’u tuttuğunda, Leg Strap’i takıp kendileri için oynamaya başladıklarında, her gün geri gelmek ve eğlenceli egzersiz yapmak için onları motive edecek bir yolculuğa dalarlar.”

Ring Fit Adventure, oyuncuların çömelmesi, press yapması ve çok çeşitli vücut tipleri ve fitness deneyimi seviyeleri için tasarlanan zorluklar karşısında esneklik göstermesiyle tipik bir macera oyununa dönüşüyor. Oyunu oynamak için, oyuncular Joy-Con kontrol cihazlarını Nintendo Switch sisteminden ürünle birlikte verilen aksesuarlara bağlar – biri Ring-Con’a, diğeri de Leg Strap’a. Leg Strap, oyuncunun sol üst bacağına takılıyken, Ring-Con iki eliyle tutulur. Ring-Con, direnç sağlayan esnek bir elektronik cihazdır ve efor algılayan ve değişikliklere tepki veren bir sensöre sahiptir. Ring Fit Adventure, oyuncunun yetenek seviyesine göre uyarlanabilir, böylece oyuncular fitness konusunda deneyim sahibi olmasalar bile, egzersiz yoğunluğunu yeteneklerine göre ayarlayabilirler. Bu, her gün kendileri için uygun bir aktivite düzeyinde devam etmelerini sağlayacaktır.

Ring Fit Adventure’da sunulan Macera modu, maceranın sporla buluştuğu renkli bir dünyada gerçekleşiyor. Oyundaki 20’den fazla farklı dünyayı dolaşmak için oyuncular, ileri gitmek için zıplarlar, Ring-Con aksesuarını kullanarak zıplama, havada gezinme ya da bir nehirde sal kullanma gibi farklı oyun içi eylemler gerçekleştirirler. Yol boyunca, savaş için hazır düşmanlar görünecektir. Oyuncular, kollar, abs, bacaklar ve yoga kategorilerine ayrılmış egzersiz hareketleri olan 40’tan fazla Fit Skills kullanarak saldırabilir ve savunabilirler. Oyun, oyunculara alıştırmanın doğru şekilde nasıl yapılacağına dair talimat verir, doğru form ve duruş ile düşmanlara daha fazla hasar verir. Oyuncunun oyun içinde gerçekleştirdiği her eylem, oyun içi karakterleri için tecrübe kazanacak, seviye arttırıcı istatistikler ve savaşta kullanılabilecek yeni Fit Skills’lerin kilidini açacak. Macera modu, oyuncuların düzenli olarak oynamaya ve egzersiz yapmaya, oyun dünyasında ilerlemeye devam ederken, aynı zamanda gerçek dünyadaki zindeliklerini seviyelendirmeye motive etmenin doğal bir yolu olarak tasarlanmıştır.

Ana macera dışında, Quick Play modu, daha kısa aralıklarla Ring Fit Adventure’ın keyfini çıkarmanın ve oyuncuların oyuna girip çıkmalarını sağlamanın harika bir yoludur. Bu, herkesin mini oyunlarda arkadaşlarla ve aileyle yüksek puanlar için yarışmak üzere farklı şekillerde hızlıca egzersiz yapmasını sağlar. Mini oyunlar, Ring-Con tarafından tetiklenen havayla kırılan kutulardan, squat yaparak çömlek şekillendirmeye kadar geniş bir yelpazedeki etkinlikleri kapsar.

Videolar:

A closer look at the new experience for Nintendo Switch https://youtu.be/-Ki-LZ5imwU


Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.