-->
Hunt: Showdown Xbox İçin Tam Sürümde

Crytek’in çok oyunculu çevrimiçi ödül avı oyunu artık Xbox için tam sürümde. Bugün itibariyle, Xbox oyuncuları artık Crytek’in gerilimli ve atmosferik çevrimiçi çok oyunculu ödül avı Hunt:Showdown’ın tam sürümüne erişebilecekler. Tam sürümün yayınlanması ile birlikte, oyuncular aynı zamanda oyunun ilk efsanevi indirilebilir içerik paketi olan Legends of the Bayou’ya da erişebilecekler. Oyuncularımız Xbox için Hunt: […]

21.09.2019 | ulasufuk

Crytek’in çok oyunculu çevrimiçi ödül avı oyunu artık Xbox için tam sürümde.

Bugün itibariyle, Xbox oyuncuları artık Crytek’in gerilimli ve atmosferik çevrimiçi çok oyunculu ödül avı Hunt:Showdown’ın tam sürümüne erişebilecekler. Tam sürümün yayınlanması ile birlikte, oyuncular aynı zamanda oyunun ilk efsanevi indirilebilir içerik paketi olan Legends of the Bayou’ya da erişebilecekler. Oyuncularımız Xbox için Hunt: Showdown’a 39.99 $/€ karşılığında veya indirilebilir içeriği Legends of the Bayou ile birlikte olarak 44.99 $/€ karşılığında sahip olabilirler. Ağustos ayında yayınlanan oyunun orijinal müziklerine, tüm büyük müzik platformlarından erişilebilir; Spotify, iTunes ve Amazon Music.

Geliştirici Fatih Özbayram; “Takımımız bu oyun için gerçekten canla başla çalıştı. Gerilimi ve atmosferi yoğun bir tecrübe sağlamak istedik; ancak her şeyden önemlisi eğlenceli olmasıydı. Xbox topluluğunun düşüncelerini öğrenmek için sabırsızlanıyoruz.”

Xbox One X oyuncularını, daha iyi bir doku süzme, geniş bir doku havuzu, daha yüksek kalitede su görsellerinin yanında iyileştirilmiş SVOTI, gölge kalitesi ve anti-aliasing ile birlikte 1800p çözünürlük bekliyor.

The Legend of the Bayou indirilebilir içeriği, iki yeni Efsanevi Avcı karakteri (Bone Doctor ve Weird Sister), aralarında adını birçok yörede görünebilen bir yılandan alan efsanevi Nagant M1895 silahı Copperhead de bulunan iki eşsiz silah ve avcı karakterlerini geliştirmede kullanılabilecek 500 Kan Kudreti ile geliyor. Oyuna zaten sahip oyuncularımız, indirilebilir içeriğe 9.99 $/€ karşılığında sahip olabilirler.

Hunt’a, PC için Steam üzerinden ve Xbox One üzerinden erişebilirsiniz. Daha fazla bilgi için, https://www.huntshowdown.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!