-->
Heave Ho İnceleme

Eğer Heave Ho kendini bir parti oyunu olarak sunmayı seviyorsa, birbirinden farklı olayları zincirleme meselesi değil, mümkün olduğunca basit ve etkili bir oyun kavramından faydalanmak. Spesifik olarak, her oyuncu iki kolu olan bir tür kafa içerir. Hareket edecek bacak yok, ancak bir jant veya başka bir oyuncuya asılma dahil olmak üzere her yumrukta bağımsız olarak […]

25.09.2019 | ulasufuk

Eğer Heave Ho kendini bir parti oyunu olarak sunmayı seviyorsa, birbirinden farklı olayları zincirleme meselesi değil, mümkün olduğunca basit ve etkili bir oyun kavramından faydalanmak. Spesifik olarak, her oyuncu iki kolu olan bir tür kafa içerir. Hareket edecek bacak yok, ancak bir jant veya başka bir oyuncuya asılma dahil olmak üzere her yumrukta bağımsız olarak kapanma yeteneği. Bu nedenle, bir kol üzerinde sallanan bir kişi hareket edebilir ve hatta yeni bir element kapmak için bazı düşme veya çıkıntılara girmeye çalışabilir ve sahnede varış noktasına kadar ilerleyebilir. Ho Ho, fiziğe dayalı bir platformda toplanabilir. Bu gibi durumlarda, geliştiriciler, rollerini çok iyi yerine getiren renkli ve göreceli ilkel grafiklere ve verimlilikten yoksun, neşeli ve sıradışı bir müziğe ayrıcalıklı bir şekilde sahipler.

Oyunun ilk saniyesinden itibaren, Devolver tarafından da düzenlenen en yeni LocoRoco veya en yeni Pikuniku’yu düşünüyoruz. Fakat bu iki deneyim yalnız başına seyahat edilebilse de, gerçekten iyi vakit geçirmek istiyorsanız, arkadaşlarına güvenmek daha iyi olacaktır. Yalnız oynamak mümkün olmaya devam ediyor, ancak ilgi çok daha az. Yalnız çok daha az eğlenmekle kalmıyoruz, sık sık sıkılıyoruz, ayrıca artık karakter zincirleri oluşturamadığımız için zorluklar daha da artıyor. Son olarak, çoklu seviyeler bitiş çizgisine yazı tura getirmek için ek bir zorluk sunuyor. Yalnız mod bu bonusa sahip değildir, çünkü bir karakter bir madeni para kaptığında, bir yere asmak için değerli nesneyi tutan eli kullanamaz. İkinci bir arkadaş da bir zincir oluşturmak için parçayı tutmalı ve hareket etmeye devam edebilmelidir. Bu nedenle oyuncular arasındaki iletişim çok önemlidir, bu alandaki herhangi bir başarısızlık başarısızlığa ve bazı gülmelere neden olabilir.

Parti odaklı bir oyun için oldukça şaşırtıcı ve talihsiz bir şekilde, Heave Ho herhangi bir çevrimiçi modu görmezden geliyor. Yerel oyunların dışında, kurtuluş yok! Bozuk para toplamak, karakterler için ek kostümlerin kilidini açabilir. Bunları kişiselleştirerek ten rengini, saç şeklini, gözlüklerini, yüzlerini ve kollarını seçebiliriz. Buna, farklı kostümlerden unsurları karıştırma yeteneğini de eklediğinizde, erkeğinizi komşunuzdan açıkça ayırt edebildiğinizden emin olabilirsiniz. Dördü oynamak bile, saniyenin dörtte birinde, boşluğun üzerine düştüğünüz veya aptalca bir şekilde zirveye daldığınız için ne kadar aptalca bir şey olduğunu tanımlayabilirsiniz! Oyunlara renk katmak için oyun bazı seviyeli tasarım çeşitlerini sunuyor. Böylece seviyeler dokuz kategoriye ayrılır. Eğitim alanındaki platformlar basit geometrik şekillerden oluşuyorsa, bir sonraki bölüm bazı yüzeylere keskin tepe noktaları ekler. Daha sonra, karakterleri saran basit bir ışıklı halo olan penumbrada neredeyse gelişmek gerekir.

Ormandaki seviyeler sallanan sürüngenlerle doludur, kanyondakiler ise parayı daha zor bir yumurtada saklarlar. Kentsel seviyelerin bazı bölümleri elektrikli olsa da, sirk birçok hareketli platform sunuyor. Bir sonraki bölüm, birkaç saniye boyunca kısmen görünmelerini sağlamak için ölürken kanımızla örtebileceğimiz görünmez platformlara yerin gururunu veriyor. Son olarak, son seviye grup Japonya’da gerçekleşir ve setlerde devasa toplar atar. Stüdyo, Heave Ho’nun kurucu konseptini yeterince reddetmeyi başardı, böylece bütün çok tekrarlı görünmüyor. Dahası, oyunun komik yönü oyundan doğal olarak çıksa da, geliştiriciler, osurup çeken lekelere, dışkılanan kuşlara ve karakterlere dayanarak ekstra bir mizah ve gerici katman katmaya uygun olduğunu düşündü. kafasına buhar buğulaması. Peki, bu oyunun en iyi argümanı değil, her şeyden önce kullanılabilirliği artıracaktır. Bir süre eğlenmek için mükemmel arkadaşlar! Basit, ama zorlu, zorlu ama adil olan Heave Ho, eğlenceli bir bulmaca platformunda aradığınız şeydir. İster kendinle ister arkadaşlarınla ​​sınavlara girmek istiyorsan, Heave Ho ile iyi vakit geçireceksin.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!